Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


vlasište


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

josip

12.06.2006. 21:17

na početku da vas pozdravim,

javljam vam se vezano za probleme sa kosom(vlasištem). već par godina poprilično ispada te se njen volumen isto tako poprilično prorjedio.. par mjeseci pijem propeciu,(još nije počela djelovat, koliko sam upućen treba čekati 6mjeseci da se primjete rezultati). međutim, zanima me nešto drugo... stvar je u tome da imam osjećaj kao da vlasište nije moje..kao da uopće nije živo, nema krvi.. malo je teško opisati osjećaj, ali nešto slično kao kad vam ruka ili noga zatrnu pa je dirate a ne osjećate, takva situacija je s mojim vlasištem!
zanima me da li je takvo vlasište posljedica utjecaja dht a ili nečega drugog? ili bi mozda ispadanje kose mogla biti posljedica takvog vlasišta? da li postoji nekakav lokalni preparat koji bi mi pomogao da si vratim osjećaj da je vlasište živo?
hvala na odgovoru

dr. Krešimir Kostović

14.06.2006. 08:00

Stanje poput Vašeg nije mi poznato, niti je opisano u stručnoj literaturi.

josip

14.06.2006. 11:13

a kao što rekoh, nije jednostavno za opisati.. vjerujte mi da su sve navedene stvari točne, zanima me da li je takav osjećaj normalan kod osoba kod kojih ispada kosa pod utjecajem dht a? (kosa mi ispada oko 4godine s tim da na početku(prve2-2.5g) nisam imao ovakav osjećaj).
još da spomenem da se poprilično masti..
možete li mi dati nekakv savjet ili pretpostaviti šta je u pitanju?
hvala