Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


ZNOJNJE I TONIRANA KREMA


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Ira

18.02.2006. 11:45

Poštovani dr. Kaliterna,molim za Vaš savijet u vezi dvije stvari:
1.Kao dnevnu kremu preferiram koristiti tonirane kreme,a trenutno koristim Cleanance za masnu i problematičnu kožu(kakva je moja) od firme Avene.Da li je to dobra krema ili biste mi Vi preporučili neku drugu?

2.Imam problem prekomjernog znojenje ispod pazuha te sam u Vašim prijašnjim odgovorima naišla na kremu Antihydral.Zanima me da li ju smijem kupiti "na svoju ruku" i da li bih mogla imati neželjene posljedice i koplikacije,kao npr. začepljenje lojnih žlijezda,upale...?I nisam shvatila u odgovorima,da li u jutro operem pazuh da skinem eventualne ostatke kreme(da ne zaprljam odjeću) i onda nanesem neki deodorant(koji?) ili cijeli dan na pazuh ne nanosim apsolutno ništa,pa na večer opet tu mast?To mi nije jasno-ta mast štiti od znojenja i mirisa i cijeli sljedeći dan?
Unaprijed Vam hvala!

dr. Dinko Kaliterna

23.02.2006. 15:21

1. Ukoliko vam odgovara nastavite dalje, misilm da se radi o dobroj kremi. Nastavite dalje ako vam paše.
2. Samo noću se nanosi na oprani pazuh a tijekom dana ništa jer djeluje do 24 h. Moguće su rijetke komplikacije. Probajte je koristiti.