Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bijeli iscjedak iz penisa


Autor Poruka

nikimili

10.06.2010. 00:40

Poštovanje,
može li mala pomoć?
Curi mi se već neko vrijeme javlja iscjedak iz vagine vrlo neugodnog mirisa popraćeno svrbežom.To joj se javljalo u nekim intervalima svakih 20 ili mjesec dana i trajalo 15ak dana.Bila je kod ginekologa i on joj je prepisao Medazol vaginalete i Lactogyn.Čini se kako joj je to pomoglo jer se sve vratilo u normalu.Međutim sada se pojavio problem kod mene.Prvo sam osjetio svrbež u mokraćovodu u korjenu penisa.Da bi nakon 2 dana se pojavio i bijeli konstantni iscjedak iz penisa.Isto tako na vrhu penisa na otvoru se javilo malo crvenilo i kožica je malo ispucala pa je išlo i malo krvi.Ne znam da li je to dvoje povezano.Tjekom mokrenja javlja se peckanje na vrhu penisa ali mislim da je to zbog te posjekotine.Da li je moguće da je to moje stanje uzrokovano zbog stanja cure, tj da li je ista bakterija uzročnik i moga stanja?
Da li možda znate što bi moglo biti i na koji način se to može liječiti?

Dejan Šakoronja, dr. med.

10.06.2010. 11:20

Poštovani ,probajte sa Canesten kremom mazati spolovilo 2-3 puta na dan. Što se tiče iscjetka mislim da bi trebalo napraviti bris uretre i mikrobiološku obradu ejakulata.