Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

vera i nada

18.01.2015. 18:10

Postovani doktore,da krenem ovako.. imala sam aspiraciju 5januara a 8januara embriotransfer..uvece sam imala bolove u stomaku i jajnicima posle stavljanja PROGESTAN 200mg 2capsule tj vaginalete,bolove sam imala i sutradan ali manje uz temperaturu 37,1 37,2.. par dana kasnije tacnije posle ponoci 14januara se pojavio braon iscedak na dnevnom ulosku da bi se ujutru isto to ponovilo a par minuta kasnije krvarenje 3 dana pre menstrualnog ciklusa (inace menstruacija mi je oduvek na 28dana) samo sto je slabijeg intenziteta,ne boli me nista ali se plasim traje jos uvek peti dan. Doktorka koja mi je radila transfer mi je rekla da je moguce krvarenje zato sto su mi vratili dva savrsena embriona i da su velike sanse za trudnocu..unapred hvala na odgovoru..

vexi

18.01.2015. 19:45

Postvani, prosla menstruacija trajala je od 05.12-12.12. a ova sada od 07.01.-16.01. decko i ja smo imali spolni odnos u noci sa 17. na 18. i pukao je kondom, kolike su sanse za trudnocom? da se zabrinem?

sanjap7

18.01.2015. 21:15

Poštovani,
imala sam odnos s dečkom 16.01, nezaštićen. Postoji mogućnost da je svršio u mene iako je pazio da ne. Zadnja menstruacija je bila 25.12.2014., ciklus traje 28.-29. dana. Po računanju plodnih i neplodnih dana to su bili neplodni dani. Zanima me dali postoji mogućnost da sam trudna, dali se uopće može zatrudniti u neplodnim danima (i koliko je to pouzdano) i dali sam trebala uzeti hitnu kontracepcijsku pilulu?
Zahvaljujem.

tresnja<3

19.01.2015. 09:40

nakon sto ste prvi put rekli da trudnoca nije moguca. drugi put smo opet pokusali znaci ta sluz koja nije sperma je bila na njegovim prstima dok me prstenjacio. ne sperma. proslu mjesecnicu sam dobila 16.12. a danas je 18 i nista. imam bolne grudi i bol u donjem djelu trbuha. je li moguca trudnocaa?
to se dogodilo 23 dsn ciklusa.

Dejan Šakoronja, dr. med.

19.01.2015. 22:55

Vera i nada napravite beta hcg iz krvi i odmah ćete vidjeti radi li se ev. o trudnoći.

Vexi velike ako je dio ejakulata dospio u rodnicu.

Sanja ako su vam ciklusi na godišnjoj razini ujednaćeni, radi se o neplodnim danima i ne treba vam dodatna zaštita.

Trešnja prema opisanom se ne radi o mogućnosti trudnoće-

tonka1995

20.01.2015. 16:50

Poštovanje još jednom, još uvijek nisam došla do uzroka problema pa eto da Vam ukratko opišem što se događa jer moram čekati dugo do naručenog ginekološkog pregleda. Znači zadnji put sam imala menstruaciju 7. 11. pa 30.11., znači dvaput u jedanaestom mjesecu i od tada nisam dobila. A imala sam odnose sredinom 12. mjeseca. Nekidan sam uradila test za trudnoću i bio je 100% negativan. Partner mi je imao neke male sitne bijele točkice po spolnom organu i svrbilo ga je, mi smo unatoč tome imali odnose, i to ga je prošlo nedugo zatim. To je jedino čega se mogu sjetiti da je bilo neobično u svemu tome. I nemam pcos.Zanima me što mislite koji bi mogao biti uzrok,ili uzroci, nedostatka menstruacije? Hvala unaprijed

20.01.2015. 21:45

Upala, cista, stres, pcos, debljanje, naglo mršavljenje, i slično.
Kod vas što je zaista ne znam.

wurdaa99

25.01.2015. 13:40

Postovani... Molim vas da mi odgovorite na pitanje...
Djevojka mi je nevina, sinoc smo se "igrali" i ubacio sam glavic od penisa u njenu vaginu samo i kada sam osjetio da cu svrsiti izvadio sam ga... i onda sam svrsio po krevetu.. Da li je moguce da zatrudni ??? (oprostite na vulgarnostima) Lijep pozdrav.

26.01.2015. 00:10

Ako nije bilo ejakulacije svakako neće doći do trudnoće.

kataalen24

26.01.2015. 00:10

Hej curke. . Imam pitanje imala sam odnos i dva puta je u mene, no normalnu sam menstruaciju dobila iako nije trajala kao inače dva dana kraće i kad je završila nakon toga dva dana se pojavio prozirno krvavi iscjedak?? Pomoć

26.01.2015. 11:10

Kakvim curkama se obračate? Prema opisanom se ne radi o trudnoći.

JovanaJ10

29.01.2015. 22:05

Poštovani doktore, poslednju menstruaciju sam imala 28.12. Nije mi učestala a nezaštićeni odnos sa dečkom sam imala 23.1. i on je ejakulirao van mene ali se obrisao i nastavili smo daljei tako nekoliko puta.Da li je moguća trudnoća? Primetila sam da od tada idem cesce da piskim ,znam da je to jedan od simptoma trudnoće.

30.01.2015. 10:20

Ovakvim odnosima šansa za trudnoćom postoji.

bobica97

30.01.2015. 15:30

nikada nisam imala spolni odnos . prije 2 dana dečko i ja smo se međusobno zadovoljavali . Ja sam držala njegov penis u rukama a on je mene trljao po vagini preko hulahopki i gaćica . Nakon nekog vremena penis je bio vlažan i pustila sam ga iz moje ruke koja je također bila vlažna . Nakon sat vremena ruku sam oprala vodom i obrisala vlažnom maramicom i otišla u wc . Tada sam dodirnula sebe dolje i mnogo se plašim mogućnosti trudnoće..Zanima me postoji li mogućnost da sam zatrudnjela tako što sam preko svoje ruke koja je bila vlažna od njegovog penisa , prenijela spermije u sebe ?

30.01.2015. 22:25

Draga djevojko vrlo ste neupučena u ove teme. Sugeriram da se vratite u peti razred osnovne škole gdje se o tome govori .

alma91

01.02.2015. 19:25

Postovanje,
imala sam menstruaciju od 18.1 do 22.1 a odnose 25.1 ciklus mi traje od 25 do 28 dana dali je moguca trudnoca? Kad bi se najranije mogao raditi urino test ili rano uklanjanje trudnoce?

01.02.2015. 21:25

Test možete napraviti u vrijeme očekivane menstruacije a nikako ne prije.