Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

trudnoca

Autor Poruka

danyy19

22.01.2013. 17:55

Poštovan,imala sam menstuaciju 1.1.2013. do 6.1...s dečkom sam imala odnos 18.,19.,20. i svaki put je svršio u mene..Zanima me dali sam trudna??hvala Vam unaprijed!!

Dejan Šakoronja, dr. med.

22.01.2013. 22:35

Poštovana , ne znam da li ste trudna. Vidjet ćete da li će vam izostati menstruacija krajem 1. mjeseca.
Mislim da se ne bi trebalo raditi o trudnoći ako vam je ciklus redovit na 28-30 dana.

marijanche2

04.03.2013. 18:20

Dobar dan!Zadnju menstruaciju sam imala 3.1.2013 i ostala sam trudna,sad bi trebala biti trudna 8 tjedana i par dana...a danas sam bila na kontroli i doktorica je rekla da sam trudna 7 tjedana i 2 dana...uz nalaz glasi ovako:Uterus uvecan u cavumu,pravilnog gestacion mjeska sa eho odjekom ploda,gestacija 7.2 sedmice...kcs uredni,vidljiva zumanjacna vrecica....Rekla je da je sve u redu a jeli moze biti tako?Posto sam imala spontani prije 5 mjeseci,pa me zanima,jel to ok?i do sljedece kontrole primati 1 sedmicno progesteron injekcije do sljedece kontrole,radi sigurnosti.s tim pijem dabroston i folacin....hvala vam

Dejan Šakoronja, dr. med.

04.03.2013. 21:05

Poštovana, ginekološki i uzv nalaz skroz uredan. Za sada je sve uredni.
Terapija je dobra i nužna.