Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Što mi je?


Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

02.06.2013. 19:45

S obzirom na smetnje, otok vanjskog spolovila i bijeli iscjedak vjerovatno se radi o gljivičnoj upali.
Probajte Canesten vaginalete tri večeri i kremu izvana kroz 5 dana.

Redhead

27.07.2014. 19:50

Postovani,
vec dugo vremena se borim sa rijetkim iscjedkom,kao vodenkast je,na gacicama ostane kao mokro. I od nedavno mi se pojavio bijeli sekret sa kao nekim grudvicama,ponekad me svrbi spolja...i pri ulazu mi je skroz neprijatan osjecaj,kao da boli. Mokrenje normalno. I po dnu stomaka nekad se javi kao neki jedva osjetan blag bol. Molim vas pomozite!
Unaprijed hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

27.07.2014. 23:20

Radi se o gljivičnoj upali. Probajte canesten vaginalete par dana.

zabrinutatanja

28.07.2014. 00:10

prvi put sam imala odnos 20.7 medjutim nije dugo trajalo bolelo me je,imala sam par kapljica krvi na gacicama kasnije,i danas nakon sto me je juce zadovoljavao vidim skroz braon sekret,imala sam gljivicnu infekciju ranije,tacnije 2.5,nakon posete ginekologu napisala mi je kremu posle koje je to proslo,ali meni se u sekretu stalno vide neke kao mrvine ne znam. poslednja menstruacija mi je bila 12.7 skroz normalna.. sad me zanima cemu ovaj braonkast sekret nakod zadovoljavnja da napomenem i da se ranije desavalo.. o cemu je rec?

Dejan Šakoronja, dr. med.

28.07.2014. 21:25

Mrvice u sekretu su odlike gljivične upale rodnice.
Smeđi sekret je posljedica grubljeg odnosa i ozljede spolovila.
Krv mjenja boju te prelazi u tamnu i smeđu boju. Od tud diskoloracija iscjetka.

Nosense

28.07.2014. 21:25

Poštovani, mensturacija mi kasni okvirno tri tjedna. Nisam imala odnos sa dečkom (nikad nisam imala odnos). Nismo otišli dalje od predigre i čak sam zbog takvih stvari kupila dva testa za trudnoću i jedan sam koristila tri dana nakon što mi je kasnila i pokazao je da nisam trudna. Drugi sam koristila nedavno i isti rezultat. Zadnjih tjedan i pol me užasno bole jajnici, ne stalno, ali nekad znaju početi toliko boljeti da ne mogu hodati. Dosta vremena me boli i donji dio trbuha, a prije nekoliko dana su me počele boljeti grudi (u donjem dijelu). Možete li mi molim vas reći što je to? Ili barem dati savjet što da napravim...

Unaprijed hvala!

Dejan Šakoronja, dr. med.

28.07.2014. 21:45

Pričekajte još koji dan da nastupi krvarenje.
Od uzroka promjena godišnjih doba, mjesta prebivališta, stres, upala, cista, pcos itd.