Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


hpv


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

dragan

27.05.2004. 15:26

nije mi jasno gdje go sam citao nesto o hpv-u,svagdje pise da se pojavljuje samo na spoljasnoj stran i penisa ili anusa.zarazio sam se hpv-om prije dvije godine pokusao sam lijeciti sa podofilinom i cinilo mi se da je bilo uspjesno ali kasnije sam primjetio da postoje gljivice i u anusu znaci unutra do cega nikako nemogu doci.molim vas da mi objasnite kako to mogu izl;ijeciti i postoji li koji malo bezbolniji nacin da to izlijecim.kod doktora me je sramota otici jer je na anusu.hvala

Dr.med.spec. Dinko Kaliterna

27.05.2004. 22:48

Nadam se da je dermatolog utvrdio Hpv infekciju i provodio lijecenje
podofilinom.Nazalost ponovni pregled dermatologa je potreban da bi utvrdili tacno o cemu se radi jer bez pregleda se ne moze utvrditi infekcija s gljvicama.Ne vidim razloga da se sramite otici na pregled jer mnogi muskarci imaju infekciju u podrucju anusa neovisno o seksualnom opredjeljenju.Sto se tice lijecenja koje mozete provoditi kod kuce u slucaju infekcije Hpv imate mogucnost Aldaru ili Condylox no to nemojte koristiti na svoju ruku.