Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


kosa


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

11.10.2006. 10:15

Poštovani,
možete li mi preporučiti neki/e preparat/e za kosu. Naime, problem je u tome što mi kosa strašno opada, prhuta se i suha je. Za prvi sam problem rabila Anaphase, Fitoval i Fitoval plus te Keune šampon i nikakvih poboljšanja nije bilo; za drugi Vichy šampon, a potom Selsun blue - i jedan i drugi su bili korisni, no čini mi se da pospješuju opadanje, posebno Vichy... Koristila sam razne pakunge za suhu kosu bez posebnih rezultata. Znam da ne postoji jedno rješenje zapakirano u kutijicu, no interesira me što preporučate te kojim redoslijedom djelovati?
Puno hvala

Dinko Kaliterna, dr. med.

12.10.2006. 18:30

Prvo bih uradio pregled da se orijentiram o uzroku te pretrage na temelju kojih propisujem terapiju. Do tada ne bih trošio novce na nikakve preparate. Uz kombinaciju medicinskih šampona, vitamina i lijekova može se pomoći ali nakon pretrage kad se terapija prilagodi uzroku problema.