Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


Problemi sa kožom i kosom


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

Emelina

11.01.2007. 18:45

Poštovani, molim Vas preporuku. Imam atopijski dermatitis i kontaktni alergijski na razne parfeme i podloge, te akne na licu. Kako imam 30 godina i prve bore, htjela bi to nekako njegovati, no kreme protiv bora koje sam dosad probala su nekako prejake za moju kožu.Usput sam izrazito alergična na Q10.Dosad sam koristila hidratantne Aveneove i Eucerinove proizvode, no to nije adekvatno za bore. Što mi preporučate?
Ujedino imam tanku kosu koja se jako mrsi sa suhim vrhovima i sklona je opadanju, te masno vlasište. Koji mi proizvod možete preporučiti protiv opadanja i pojačanjog mašćenja kose.Obični proizvodi mi ne pomažu, red je da probam sa medicinskim...
Unaprijed hvala!

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

15.01.2007. 13:15

Na žalost s obzirom na AD i kontaktini dermatitis imat ćete problema u pronalaženju adekvatne kreme protiv bora.
Preporučio bih Vam da probate Eluage (Avene). Riječ je o novom preparatu na bazi hijaluronske kiseline. Za vlasište pokušajte Argeal šampom i Chronostim losion od Ducraya.