Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


Revivogen


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

ivan

01.06.2006. 02:52

zanima me vaše mišljenje o Revivogenu, da li se može koristiti uz finsterid(ima li efekta jer slično djeluju), koji od navedena dva lijeka smatrate boljim, i može li izazvati seboreju(kao minoksidil)?
hvala

dr. Dinko Kaliterna

06.06.2006. 08:47

Lijek je dobar no nema treba ga kombinirati s finatseridom. Teško mi je reći koji je najbolji lijek jer to ovisi o stanju vlasišta tj uznapredovalosti ćelavosti. Nisam upoznat da li izaziva seboreju no to nije ni bitno jer to nije glavni uzrok nastanka seboreje.

ivan

06.06.2006. 16:17

hvala na odgovoru,
na netu sam našao preparat(istog proizvođača) -Proxiphen, koji uz to što služi kao dht inhibitor sadrži supstance kao minox., vitamini itd koji potiču rast kose..
koji od navedena 2preparata bi prije preporučili za korištenje,(pijem finsterid), kosa je blaže- osrednje prorjeđena? i ako znate dal se navedeni preparati mogu naci kod nas il u zemljama eu(austrija, slovenija, mađarska...)?
zahvaljujem, pozdrav