Dermatovenerologija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 4003 | Broj poruka: 14419

anonymous

Ante Perica, dr. med.

Poliklinika Fizioderma
Zagreb, Gustava Krkleca 38


Za ne povjerovati!!


Morate biti prijavljeni kako bi imali pristup forumu. Prijaviti se možete na sljedeći način: ovdje

Autor Poruka

kisha

30.03.2009. 23:50

Postovani, vec sam ostavljala opis svog problema na jednoj staroj temi, ali on je aktuelan jos uvijek, pa ako mozete da ostavite svoje misljenje, jako bih bila zahvalna.

Naime, radilo se o operaciji madeza na listu noge. On je otklonjen - rezultati patoloske analize su pokazali da je potpuno otklonjen i da je benigno upaljen bio.

Nakon nesto manje od mjesec dana - meni se pojavilo ponovo, kao povuceni lenjirom - dva pigmentirana zraka. Otisla sam opet dermatologu. Ona se iznenadila, jer je analiza pokazala potpuno uklanjanje madeza. Posto je rekla da ta promjena moze narasti jako velika - operisala me je odmah po drugi put.
Ja sam skoro izvadila konce, nalazi su opet bili u redu.. ali - ja vidim opet isti problem. Ovaj put dvije tacke crne - kao sto je pochelo i prvi put.

Da li vi znate zbog cega se ovo vraca, ako je vec uklonjeno potpuno. Ako je nesto i promaklo prvi put, kako sad opet i drugi put?

I sta bi po vama bilo rjesenje - da se dublje zasjece ili sta? Ocajna sam, zahvaljujem na bilo kakvom komentaru. Pozdravljam vas.

Doc. dr. sc. Krešimir Kostović, dr. med.

03.04.2009. 09:40

To što se vama dogodilo doista je neobično. Vjerojatno će trebati ponovno odstranjenje dovoljno široko i duboko.