Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Bol za vrijeme penetracije


Autor Poruka

Sanja

29.10.2004. 15:01

Imam odnose s dečkom već godinu dana i zabrinjava me jedna stvar a to je sto bas svaki put za vrijeme penetracije ja osjecam BOL.
Ta bol traje mozda samo nekoliko sekundi,minutu,no kasnije nestane i sve bude ok. Mene zanima zasto bas svaki put na pocetku odnosa osjecam bol ?

prof. dr. Josip Djelmiš

01.11.2004. 18:45

Poštovana Sanja,
Moj savjet je: javite se svom ginekologu koji će nakon pregleda ustanoviti ili odbaciti organski uzrok boli u početku odnošaja. Bol može biti uzrokovana i početnim strahom. Vjerujem, ukoliko o svojoj zabrinutosti porazgovarate sa svojim partnerom da će vam to pomoći da se riješite straha i boli.

nina031

02.06.2013. 15:20

Poštovani dr., imam 20 godina, pilule sam prestala pit prije 2 tjedna, a pila sam ih godinu dana. Tijekom spolnog odnosa, osobito napočetku osjetim blagu bol kod penetracije.. I što je odnos duži sve me više iritira. I nakon odnosa osjetim bol na dodir koja prođe u toku sljedećeg dana. Inače ne osjetim nikakve tegobe, ni svrbež ni crvenilo nit išta. Do odnosa je sve uredu. Mislila sam da je to možda zbog pilula ( jer isušuju rodnicu i smanjuju libido) pa sam ih zbog tog prestala piti. Što je u pitanju?

Zahvaljujem puno.

Dejan Šakoronja, dr. med.

02.06.2013. 19:45

Radi se svakako o upali vanjskog spolovila i rodnice. Posjetite ginekologa za terapiju.

Sandra123

29.06.2014. 04:20

Pozdrav postovani. Desilo mi se nesto jako cudno. Decko i ja smo vodili ljubav i kod poze gdje je on meni digo noge, rasirio i drzao i usao u mene (bolile me noge, bilecsu u nezgodnom polozaju) ja sam osjetila grcenje i trnce oko usana, i otrnula mi je desna noga zgrcila se. Usput nisam mogla ni da govorim. Da li je bio u pitanju snazan orgazam pa su mi se usne i noga ukocile ili sta je u pitanju?

Dejan Šakoronja, dr. med.

29.06.2014. 20:20

Vjerovatno ste sami dali odgovor na pitanje.