Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Diane-35

Autor Poruka

Natalija

28.10.2001. 11:34

Poštovana doktorice,

imam jedan problem vezan uz sami početak uzimanja Diani-35, a radi se o tome da sam uslijed pogreške u računanju idućeg ciklusa kada sam prvi dan trebala početi uzimati Diane, uranila , pa sam umjesto 27.10 popila prvu 19.10 i pila do 22.10 i prestala jer mi se tada pojavila menstruacija te sam prestala. Menstruacija je prestala pa sam ih ponovno počela piti 27.10. kako je i trebalo, pa me zanima da li bih mogla sada nastaviti piti normalno 21 dan pa napraviti pauzu kako i treba ili sam poremetila čitav ciklus? Nisam osjetila nikakve smetnje niti u onih prvih četiri dana niti ih i osjećam sada.
Unaprijed zahvaljujem

Doc dr. sc. S. Kupešić

30.10.2001. 21:34

Poštovana,
Možete nastaviti primjenu Diana (21 plus stanka) te je za očekivati da neće nastupiti nikakva poremetnja u regulaciji ciklusa, ponajprije što ne osjećate nikakve smetnje.