Autor
|
Poruka
|
wekyca22
|
09.02.2015. 15:15
s tim da imam neredovite cikluse kolike sanse postoje da sam trudna..jer vise neznam kad su mi plodni,a kad neplodni dani a zadnji odnos smo imali 4.2.2015
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
09.02.2015. 20:10
Odgovorio sam vam.
|
0099a
|
09.02.2015. 20:10
Jako sam uplasena, jer imali smo odnos pre dve sedmice i pukao je kondom, odmah u jutro sam popila tabletu za dan posle, i cekala sam menstraciju,medjutim nisam dobila juce kada je trebalo, Da li jos par dana treba da cekam menstruaciju jer sam pod velikim strresom zbog toga?
|
klementina
|
09.02.2015. 20:40
Poštovani doktore!Zašto meni niste ništa odgovorili?
LP!
|
|
09.02.2015. 20:55
Klementina, šansa postoji jer je drugi od os bio bez zaštite i vrlo brzo nakon prvog tako da neki put nije ni potrebna ejakulacija jer u spolovilo muškarca ponekad bude dovoljno spermija dovoljnih za trudnoću. Šansa nije velika u praksi ali ipak se ne može stopostotno isključiti.
|
|
Wekica napravite za početak test na trudnoću.
|
|
0099a nakon pilule za dan poslije menstruacija može kasniti do tjedan dana.
|
*Sabalija*
|
12.02.2015. 17:15
Postovani...moj problem je ovaj,popila sam tabletu "dan poslije"prije 2 mj..i od tada mi nisu bas redovni ciklusi,zadnja menstruacija mi je uranila 2 dana,prvi dan je bio vise kao neki iscjedak,imala sam tada odnose da ejakulacijom,dan poslije toga mi je nastavljena menstruacija sa manjim ugruscima krvi i cuje se na ribu...opet dan poslije toga mi se ne cuje nista i malo je smanjeno ugrusci krvi,e sad zanima me dali sam mozda trudna ili se radi o nekakvoj infekciji??
|
klementina
|
14.02.2015. 10:55
postovani! drugi tjedan bi trebala dobiti menstruaciju, nekad znam imati napuhnuti trbuh, jeli to pms ili bi se trebala zabrinuti? inace prije menstruacije znam biti napuhnuta.
kad se javljaju prvi simptomi trudnoce?
hvala!
|
*Sabalija*
|
14.02.2015. 12:40
Evo da se nadovezem na svoje pitanje koje sam postavila...dakle imala sam menstruaciju obilniju samo 1 dan..evo vec treci dan imam samo smeđi iscjedak...i molim vas odgovorite mi na pitanje sto prije...LP
|
|
14.02.2015. 13:45
Sabalija , ne vidim problem. Nakon završene menstruacije koristite preparat metronidazola.
|
|
14.02.2015. 13:45
Klementina to je dio pmsa. Prvi simptom trudnoće kod većine žena je kašnjenje menstruacije. Ne brinite.
|
mari ja
|
14.02.2015. 16:30
Dobar dan,
jučer sam u podne trebala popiti 3.pilulu po redu, ali sam ju zaboravila. Dva, tri sata kasnije sam imala odnos s evaluacijom. Propuštenu pilulu sam se sjetila popiti tek u pola noći, te sam danas u podne popila slijedeću pilulu po redu. Inače redovito pijem pilule.
Trebam li popiti pilulu za dan poslije?
LP
|
|
14.02.2015. 19:55
Ne trebate. Dalje sedam dana dodatna zaštita.
|
*Sabalija*
|
14.02.2015. 19:55
Negdje sam procitala ako nisu redovni ciklusi da je moguce zaceti tijekom menstruacije...jako cudno se osjecam,kao da cu opet dobiti mjesecnicu,napuhan mi je trbuh,imam vrtoglavice(nisu umisljene) i svjetle su mii bradavice(to sam danas primjetila kad sam se tusirala).....mislim da nije moguce zaceti na pocetku menstruacije,ali bila je potpuna ejakulacija,a ne djelomicno,pa me malo brine..Lp
|
|
15.02.2015. 14:10
Odgovorio sam vam. Ako izostane menstruacija slobodno napravite test.
|
Strum
|
18.02.2015. 22:40
Pozdrav...ako mogu dobit odgovor na postavljeno pitanje puno bih vam bio zahvalan jer smo ja i cura mi u dilemi da je trudna vec sedmicu dana....
.Da bi sklonili sve ove brige i dileme molio bi vas da nam date odgovor.....
Ja i ona smo imali odnos ali ne sex jer je ona nevina.....ja sam joj svrsio nize stomaka...i onda je to obrisala maramicom stim da je istom maramicom obrisala svoj polni organ...i od tada vec dva mjeseca ima vrtoglavice i mucnine ...cim nesto pojede povraca...i ona misli da je trudna ....a i ja pomalo .....(strah nas )
Ali od svega toga ona je oba mjeseca imala menstruacioni ciklus ali je kasnio par dana... Da li je moguce stvarno da je ona trudna ako je nevina i imala menstruaciju koja je kasnila par dana.... Molimo vas da odgovorite.....i unaprijed vam se zahvaljujemo,pozdrav
|
|
19.02.2015. 09:45
Ne radi se o trudnoći. Educirajte se.
|
lucky0303
|
19.02.2015. 09:45
Postovani doktore
Pisala sam vam vec kako sam 5.2 imala nezasticeni odnos bez ejakulacije u rodnicu. Menstruaciju sam trebala dobiti jucer ali nisam. Nemam nikakvih naznaka pms-a osim malo povecanih grudi ali i inace nisam osoba koja pati od pms-a. Trebam li se zabrinuti jer isto tako nemam ni nikakvih naznaka trudnoce?
|
lucky0303
|
19.02.2015. 09:50
Poštovani doktore
pisala sam vam prije kako sam 5.2 imala nezaštićeni odnos bez ejakulacije. jučer sam trebala dobiti mensturaciju ali nisam i nemam nikakvih naznaka pms ali inače nisam osoba koja pati od pms-a i nekakvih simptoma prije menstruacije. Dali da se zabrinem?
|