Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Trudnoca

Autor Poruka

Josepphina

21.09.2012. 14:25

Help! Sinoc sam imala spolni odnos s deckom,pukao nam je kondom. Penis je izvadio nakon maks.2 min, nije svrsio. Zanima me da li mogu ostati trudna, s obzirom da sam menstruaciju dobila 4 sata nakon odnosa.Hvala unaprijed

Dejan Šakoronja, dr. med.

22.09.2012. 15:05

Ne možete.

zabrinut26

16.04.2013. 19:10

Postovani

Prije tjedan dana 08.04 cura i ja smo imali spolni odnos uz zastitu,ona pije pilule na dan odnosa i ejakulacija van vagine.
Jucer 15.04 je osjetila simtome da se cudno osjeca i da ju grudi bole i kupila je test za ranu trudnocu koji je pokazao da je pozitivan.
Zanima me da li je moguce da je ostala trudna uz sve mjere zastite koje koristimo vec 2 godine i nismo imali problema
Inace boluje od epilepsije ali vec dugo nije imala problema s time;

16.04.2013. 21:00

Poštovani, dakako da se ne radi o trudnoći ako je taj odnos u pitanju. Mora proći najmanje dva tjedna da bi test postao pozitivan. Mislim da je test krivo izveden.
Uz to uzima pilule. Dakle nema šanse.

zabrinut26

18.04.2013. 15:55

Hvala na odg koji nas smirio...bili smo kod ginekologa koji je odbacio isto da se radi trudnoci vec je stvar hormona

18.04.2013. 22:35

Molim.