Ginekologija i opstetricija


Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.


Kratka menstruacija...?


Autor Poruka

Ivo Balenović, dr. med.

21.04.2022. 12:05

Savjetujem da uradite test na trudnoću.

Monari

02.06.2022. 19:25

Poštovani doktore,
već 6mj pijem kontracepciju Axira 35 i sve do sad su mi menstruacije bile normalne. Međutim zadnja menstruacija mi je trajala svega dan i pol pa me zanima moze li se raditi o trudnoci i je li to nesto opasno? Do sad su mi sve menstruacije trajale 5 dana i dolazile tocno na vrijeme. Ova je takoder dosla na vrijeme samo sto je trajala dan i pol i to sa jako malo krvi i vise smedje boje. Sve pilule sam pila u tocno redovno vrijeme bez izostanka. Uz to imam problema sa stitnjacom i policisticnim jajnicima. Promjenila sam i posao u medjuvremenu.
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru.
Lp

852456

02.06.2022. 20:55

Pozdrav. Prije 2mjeseca pocela sam piti Jazz pilule kao vid kontracepcije. Seksualno sam aktivna i u ova 2mj, decko i ja, prestali smo koristit prezervative. Proslu mentstruaciju sam dobila 28.04. trajala je 5dana bila obilna prva dva dana ostala 3 onako “normalno”. Medjutim, mestruacija u ovom mjesecu je trebala doci 28.05. A dosla je 29.05.(+- dan, sasvim normalno) prvi dan je bila obilna ali cudna nije bila krv kao krv nego nekako smedjkasto ali bilo je i krvi naravno i bilo je obilno ali dan i dva dana kasnije bilo je jako jako oskudno a dan kasnije nije bilo nista. Zanima me o cemu se radi, znam da mi to ne mozete reci sa sigurnoscu ali eto. Zanima me da li se radi o trudnoci ili je mozda zbog uzimanja pilula doslo do odredjenih promjena u organizmu. Napominjem da pijem Jazz pilule, pila sam ih i 2x ranije pa prekidala ali sam prije 2mj tacnije kada sam dobila menstruaciju prije 3mj prvi dan sam pocela piti pilule i konzumiram iste vec 3mjeseca. Lijep pozdrav