Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Kašnjenje menstruacije

Autor Poruka

Ana_mrvica

21.03.2021. 21:00

Pozdrav,

Zadnju menstruaciju sam imala 7.2., 22.7 sam imala svijetlo smeđkasti iscjedak srednjeg intenziteta. Poslije toga sam imala probadanja u jajniku, kičma me je boljela al skroz nisko prema stražnjici. Oko pupka sam isto imala par probadanja, mnogo sam naduta.

Po kalendaru na aplikaciji,mogla bi dobiti prošlu subotu 12.3 međutim evo još ništa. Inače kad trebam dobit grudi me mnogo bole, tad pred mensstruaciju me ništa nije boljelo.

Imam osjećaj kao da su malo nadošle i zatvor imam. Međutim, ja sam radila dosad par testova i svi su negativni. Ne boli me ništa, ne osjećam se kao da bi trebala dobit nit kao da sam trudna. Bijelo pranje imam kao da saam u ovulaciji, bilo je i prije menstruacije i sve dosad , normalno stanje.

Da li mislite da bi test dosad trebao pokazati trudnoću ukoliko jesam. Ne znam šta da radim.

Hvala za odgovor.
Lp.

Ivo Balenović, dr. med.

22.03.2021. 09:00

Poštovana, javite se liječniku. Potrebno je uraditi UZV pregled.