Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

kašnjenje menstruacije

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

24.06.2015. 10:15

Lamela imate gljivični infekciju. Koristite Cansten.

zvjezdica111

28.06.2015. 12:20

Postovani doktore, nastavljam na prethodni post koji ste mi odgovorili vezano za kasnjenje menstruacije uzrokovano stresom. Nakon popijene tri tablete Duphaston pojavio mi se smedi iscjedak pomjesan sa malo krvi, da li da nastavim piti tablete ili bi menstruacija trebala doci? Hvala

28.06.2015. 18:25

Nastavite do dolaska prave menstruacije.

Bombonica

07.07.2015. 18:35

Postovani,

Decko i ja smo imali nezasticeni polni odnos 03.07. i 05.07. ali nije doslo do ejakulacije u mom telu. Poslednju menstruaciju sam imala 05.06. a one su uglavnom u rasponu od 28 do 30 dana. Kasni mi dva dana od redovne, ali vec danima imam bolove u stomaku, ali nikako da je dobijem. Da li uzrok izostanka moze da bude trudnoca ili mala prehlada zbog celodnevnog rada klima uredjaja?

skywalkeerka107

08.07.2015. 09:35

Postovani, imam 18 godina, imala sam odnos 30.maja s tim da mi se ciklus zavrsio 29. maja. Koristili smo zastitu(kondom) , do sada sam imala redovne cikluse medjutim ovaj mjesec nisam dobila, s tim da sam se podvrgla dijeti, da li je moguce da je dijeta razlog kasnjenja menstruacije? Pozdrav

08.07.2015. 16:40

Bonbonica, kasni vam menstruacija stoga napravite test za početak.

08.07.2015. 16:40

Skywalker moguće je od dijete.O ostalim uzrocima pročitajte u prijašnjim postevima.

July0810

09.07.2015. 09:40

Postovani,zadnju menstruaciju dobila sam 25.04 i radila test za trudnocu i bio je negativan. Bila sam kod ginekologice na pregledu i sve je uredno. Dala mi je Duphaston tablete od 10 mg za izazivanje krvarenja,rekla je da trosim 5 dana al jos nista.
Decko i ja htjeli bi jako bebu al posto neznamo sad za plodne dane mozemo imati sad odnose i da li mogu sad zatrudnit.

09.07.2015. 10:10

Odgovorio sam vam.

lucka_18

10.07.2015. 11:35

Poštovani mensturacija mi kasni tocno tjedan dana, znakovi za trudnocu su potpuno nemoguci jel sam sigurna, ali imala sam jaku upalu mjehura i pila sam vaginalete tj jos mi je jedna ostala za danas.... Dali je mozda uzrok kasnjenja to sto sam imala upalu i sto pijem vaginalete? Molim vas odgovor

ceca83

10.07.2015. 12:50

Postovani,treba mi savet i pomoc.moj problem je sledeci.od marta pijem logest.29.5 sam dobila redovnu mens i nastavila sa novom kutijom da bi 12.6 dobila opet bez ikakve najave i trajala je dugo i obilno 10 dana.ja sam bez obzira na krvarenje popila celu kutiju logest i od tada ja jos nisam dobila.radila sam 4 testa.29.5...30.5...1.6 ...bhcg 2.7 negativna 0.1 i danas opet test opet negativan.imam blaze bolove u desnom jajniku.imala ne zasticen odnos dok sam pila pilule 9.6 i jedan sa prekidom 2.7....imam dvije dece od 3 i 2 god i jedan abortus prosle god....brine me sta moze biti uzrok i da li je trudnoca u pitanju?da napomenem da sam bila na planinu i bila prehladjena tj groznica.povracanje.nesvestica sada toga nema a menstruacija ne stize i dalje...izvinite na dugom postu i unapred hvala na odgovoru

ceca83

10.07.2015. 14:25

Zaboravila sam da napomene da sam prestala da pijem logest.da sam bila malo lenja prema pilulama desavalo mi se da uvece ne popijem pa da nadoknadim ujutru pa opet uvece redvnu.sekret mi je voden i sutra idem kod dr.nestrpljiva sam.

ceca83

10.07.2015. 14:25

Greska u datumima za testove.znaci 29.6....30.6...1.7

Ivka1994

10.07.2015. 21:10

Poštovani, menstuacija mi kasni 7 dana, zadnju menstruaciju sam imala 3.6. i trajala je 6 dana, a nezaštićeni spolni odnos( dečko je ejakulirao u mene) tek 2. i 3.7., ciklusi su mi uglavnom oko 30-35 dana. Jutros sam napravila test za trudnoću i bio je negativan. Postoji li šansa da sam trudna ili mi kasni zbog stresa? Unaprijed hvala na odgovoru.

11.07.2015. 10:10

LUcka, ne pijete valjda vaginalete? Vaginalete su lijekovi koji se stavljaju u rodnicu.
Upala svakako može odgodit nastup menstruacije.

Ceca ne radi se o trudnoći. Krvarenje je probojno i rezultat je uzimanja pilula.

Ivka ne radi se o trudnoći. Doći će za koji dan.

Hypericum

11.07.2015. 10:15

Postovani
Imam redovan ciklus 28-29 dana.
Menstruaciju sam dobila 7.5. trajala je pet dana i normalnog,uobicajenog intenziteta.
Nezasticen odnos sam imala 12.5. nakon toga nisam imala spolnih odnosa.
Sljedecu menstruaciju sam dobila 5.6. i takodje je trajala 5 dana,normalnog i uobicajenog intenziteta.
Ovaj mjesec nisam dobila menstruaciju,8 dana mi kasni.
Da li je moguc uzrok trudnoca iako sam imala menstruaciju nakon tog nezasticenog odnosa ili je neki drugi uzrok?
Da napomenem da menstruacija mi traje 5 dana,prva dva dana je obilnija,treci dan srednjeg intenziteta a 4 i 5 dan dosta slabija.
Unaprijed hvala na odgovoru.
Lijep pozdrav

desperada92

11.07.2015. 11:15

Postovani,
Menstruacija mi kasni 2 ned.,a prethodnu sam imala u maju kad sam popila escapelle. Simptome trudnoce nemam, bas nijedan, sem sto mi kasni. Bila sam na pregledu i na uz receno mi je da je materica prazna, da mi je desni jajnik uvecan i policistican, da imam tecnost u douglasu. Papa sam 2grupa, a vs sadrzi neke bakterije pa sam dobila polygynax vaginalete. Treci dan, tj jutros, kad sam ustala vaginaleta je krenula da curi, ali sa par kapi krvi. Sad sam se bas uplasila. Da li je ta krv neka nuspojava, menstruacija ili nesto trece? Hvala Vam puno

GabiGabi

11.07.2015. 18:25

Postovani, menstruacija mi kasni tacno 8 dana.. Kada mi je kasnilo 3 dana uradila sam test ali nije mi se odmah pojavila druga crtica i nisam sacekala ni minut, juce sam bila na ultrazvuk i rekao mi je da je prerano da bilo sta vidi, ali da su mi jajnici u redu(Bez cista itd.) da nemam slobodnu tecnost i da mi je endometrijum 14mm.. Poslednja menstruacija mi je bila 06.06 a odnos je bio nezasticen sa ejakulacijom unutra 20.06 ( na dan ovulacije), medjutim ja uvek osetim bol kada ovuliram i taj bol sam osetila 22.06.. Ps. menstruacije su mi iskljucivo redovne, ili u isti dan ili mi porani, ovo je ekstremna retkost...

Nazad
1 ... 21 22 23 24 25 26 ... 47
Naprijed