Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

kašnjenje menstruacije

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

01.03.2016. 17:15

Svaka upala može odgoditi nastup menstruacije. O stalim uzrocima kašnjenja pročitajte u prijašnjim postevima.

Sandra1000

03.03.2016. 09:10

Postovani doktore,
imam nekoliko nedoumica. Menstrualni ciklus imam redovan. Kako kad dobijem koji dan ranije, ali mi nikada nije kasnilo. Desilo mi se par puta od stresa da dobijem dva puta u mesecu, ali to se desilo dva puta do sad. No, muci me to sto mi kasni 6 dana. Imam bol u desnom delu stomaka, predeo jajnika i kad kad udara do bubrega pa me i on "zigne". Moj decko i ja smo imali odnos dan posle menstuacije bez zastite. Ako sam ostala trudna do sad bi vec mesec dana bila trudna, ali test mi je pokazao negativno. Osecam se cudno, grudi me nisu bolele, a desavalo se i da mi poiskacu bubuljice koje su me i one sad zaobisle. Niti sam otekla, ma nista. Imam osecaj u malom stomaku kao da imam naduvan balon. Sta bi to moglo da bude? Hvala vam unapred

anthonya

03.03.2016. 14:30

Poštovani,
imam 30 godina, majka sam dvoje djece. Inače su mi ciklusi 28/32.
Zadnju menstruaciju imala sam 28.01.2016.
23. dan ciklusa bio je jedan rizičan odnos. Menstruacija kasni 6 dana. Test na trudnoću 5. dan kašnjenja (jučer) je negativan.
Dijagnosticiran mi je mogući dermoid na desnom jajniku. Je li moguće da to bude razlog kašnjenja?
Svi znakovi pms su prisutni dobrih 2 tjedna, a najviše bolovi i osjetljivost grudi.

zahvaljujem

03.03.2016. 17:10

Sandra možda upala jajnika ili cista. Ne radi se o trudnoći.

03.03.2016. 17:10

Antonya svakako da je moguće da je cista na jajniku mogući uzrok izostanka menstruacije.

Sandra1000

04.03.2016. 23:30

Doktore,
menstruacija mi kasni 9 dana. Test sam uradila pre nedelju dana i bio je negativan. Ujutru cu da uradim opet, nadam se da je dovoljno vremena proslo (skoro 40 dana od moguceg zaceca) i test bi trebao da pokaze pozitivno ako sam trudna. Ne mogu da se oslonim na to da je izostanak menstruacije cista ili upala jajnika jer imam naduven stomak, bol u predelu desnog jajnika... proteze se do bubrega. Na internetu sve se to navodi kao simptom trudnoce. I ejakulacija se dogodila dal poslednjeg dana menstruacje ili dan posle ne mogu tacno da se setim. A to nisu plodni dani tj. sanse za zacecem su minimalne ili ih uopste nema?

05.03.2016. 19:25

Prema opisanom ne radi se o trudnoći. O uzrocima izostanka menstruacije pročitajte u prijašnjim postevima.

limontus

12.03.2016. 12:15

Postovani, trebalo je da dobijem 05.03., medjutim i dalje nisam. Imala sam onu kao braonkastu masu 2 Dana od 27.-28.02. Imala sam odnos sa deckom, ali sa zastitom. Smrzavala sam nekoliko dana, da li je to uzrok kasnjenja ili? Sada imam bolove u donjem deli stomaka I svrbe me grudi.

12.03.2016. 16:40

To nije uzrok. Za svaki slučj napravite test na trudnoću. Možda se radi o pcosu, cisti, endometriozi i sl.

vaky

14.03.2016. 11:30

Poštovani!
Menstruacija mi kasni 14 dana, seksualno sam aktivna ali uvijek sa zaštitom pa sam bila prilično siguna da nisam trudna, ipak jučer sam napravila test koji je bio negativan. Jedanaesti dan kašnjenja sam primjetila blago rozi iscjedak i sada već 3 dana imam bjeli iscjedak kao pri ovulaciji. Prije dva mjeseca sam promjenila prehranu pa me zanima dali bi to mogao biti razlog ovom kašnjenju? trebam li se zabrinuti?
Unaprijed vam hvala na odgovoru!

14.03.2016. 21:40

O uzrocima izsotanka menstruacije prevrtite prijašnje posteve koji govore o tome. Nema nakaku se ponavljati na istoj stranici kad god se neko sjeti uputiti ovakvo pitanje.

Jasmina07

31.03.2016. 19:55

Poštovani. Menstruacija mi kasni 5. dan. Stalno imam osjećaj u trbuhu da ću dobiti i curi mi bjelkasto žuti iscjedak. Napravila sam test i negativan je ,al test je onaj najeftiniji za 15kn. Nadam se da to nema nikakve veze. Inače mi kasni svaki mjesec, neznam dal je to zbog toga sto imam kamenčiće u trbuhu. Unaprjed hvala na odgovoru.

01.04.2016. 22:25

Ako je test negativan , a ciklus inače redovit uz to kašnjenje menstruacije i onaj najjeftiniji test će biti vjerodostojan. Dakle ne radi se o trudnoći.

tasa_tasa

09.04.2016. 11:50

Jako sam zabrinuta. Zadnju menstruaciju sam dobila 26.02. i do danas je nisam dobila. 15.03.sam imala seksualni odnos bez zastite, s tim sto nije svrsio u meni. Radila sam u srijedu 06.03. Baby Rapid test i bio je negitavn. Cesto idem u wc, ali nema nikakvih naznaka menstruacije. Da li postoji mogucnost da sam u drugom stanju

09.04.2016. 19:35

Ako je test negativan, ne radi se o trudnoći. O uzrocima izostanka pročitajte u prijašnjim postevima.

Koristickoime123

19.04.2016. 14:45

Dobar dan. Imam problem kasni mi menstruacija vec 26 dana inace sam uvijek imala redovnu menstruaciju no odkad sam postala spolno aktivna kasni mi (zadnja dva mjeseca) prosla mjesecnica mi je kasnila 15 a ova 26 dana vec. Imala sam spolne odnose sa kondomima jedino 16.3 sam imala odnos bez ali sa vadenjem..i tako par puta..decko bi izvadio i obrisao i opet..kada sam trebala dobit menstruaciju dobila sam upalu mjehura koju sam ljecila klavocinom i zatim sam imala sve bolove kao da cu dobit menstruaciju no medutim ije dosla..zanima me trebam li se brinut..takoder sam izlozena teskom fizickom naporu

Klinkasam

19.04.2016. 16:40

Postovani,

Utjece li bakterija salmonela na negativan nalaz beta hcg?
Posto sam saznala da imam salmonelu tek poslije nalaza beta hcg?
Nisam koristila nikakve antibiotike kad sam isla vaditi beta hcg.

Tommicaa

19.04.2016. 19:10

Poštovani doktore, pokusat cu sto krace objasnit svoju situaciju .
Zadnja mjesecnica je bila 19.3 do 24.3 u zadnje vrijeme uglavnom dobivam na vrijeme, ciklus mi traje 30 dana otprilike.
6.4 navecer sam imala seks s deckom ali nam je pukao kondom sto nismo primjetili na vrijeme tako da je svrsio u mene.Ujutro rano sam popila elleone , s obzirom da su po nekoj racunici bili plodni dani.Nakon nekih 4-5 dana sam dobila bijeli isjedak i eo trajao je do jucer.I dakle danas sam trebala dobiti mjesecnicu ali nisam, osjecam kao pritisak nekakav i lagano boluckanje, dali imam razlog za brigu?Hvala unaprijed happy

19.04.2016. 20:15

Korisničkoime 123 ,napravite test. Ako je negativan posjetite ginekologa da se ustvrdi koji je uzrok kod vas te sugeriram oralne kontraceptive za regulaciju ciklusa i zaštitu.

19.04.2016. 20:15

Klinkasam nema veze sa vrijednoću beta hcga.

Nazad
1 ... 28 29 30 31 32 33 ... 47
Naprijed