Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

kašnjenje menstruacije

Autor Poruka

Brinetq123

19.12.2015. 02:55

Jos mi nije dosla, kasni sad vec 10 dana. Danas sam imala odnos s prekinutim snosajem. Mogu li nastupiti plodni dani ako mi menstruacija nije dosla? I kad najranije opet mogu ponovno raditi test? Hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

19.12.2015. 15:10

Odgovorio sam vam. Ne bih se više ponavljao. LP.

adele23

19.12.2015. 19:35

Poštovani doktore,

Utječu li neredoviti i duži ciklusi na plodnost, konkretno smanjuju li je? Čega bi takvi ciklusi mogli biti znak?
Događa li se ovulacija uvijek tokom sredine ciklusa ili se može poklopiti za vrijeme trajanja menstruacije?
Je li moguća trudnoća u vrijeme očekivanje menstruacije, dakle u danima kada kasni?

Unaprijed zahvaljujem na odgovorima,
lijep pozdrav

norijada23

19.12.2015. 20:40

Postovani zadnju menstruaciju imala sam 15.11. Sljedeca je trwbala doci 17.12. Prvo imala sam odnose sa deckom nakon 25.11. Znam da nije dobro ali imali smo odnose bez zastite nikad pa ni sad nije ejekulirao u vaginu ali ponekad zna u cmar sto je bilo i ranije ....pa je tako svrsio i sad ...nedavno sam bila u jakom stresu uz to sam promjenila i nacin prehrane da ne veceram iako nemam viska kilograma ..pa sam te dane osjecala mucninu i slabost...sada vec dva dana ne osjecam ni mucninu ni slabost ..ali ovih danapoceli su me boliti jajnici i cesto sam mokrila od jucer se situacija malo smirila pa od jucer primjecujem da sam naduta i da su mi grudi malo otekle ...imam li razloga za brigu ili menstruacija stize

19.12.2015. 20:55

Adele dakako da utječu. Pretpostavka je da se radi o anovulacijskim ciklusima. Sugerirma UZV folikulometriju da se ustvrdi da li ovulirate te spolne hormone.

19.12.2015. 20:55

Norijada spolno ste aktivna u plodnim danima , bez zaštite stoga sugeriram test na trudnoću.

norijada23

23.12.2015. 09:25

Ovako razgovarala sam sa deckom i trudnoca je iskljucena za svaki slucaj pricekat cu sljedeci tjedan na test ...ono sto sam zaboravila rec je da od proslog tjedna stalno mokrim i imala sam jace bolove uz neugodan miris ...ovak tjedan konstantno imam bolove u donjem dijelu trbuha ...jedan dan imam osjetljive grudi drugi dan me prode ..cesto kad mokrim bude manjeg volumena ..uz to ponekad mi sezzna zavrtiti al budimo realni to se dogadalo i prije ..nekih posebnih znakova trudnoce nemam a mucnina me prosla kad sam prehranu vratila na staro...pa ako nije problem recite jos jednom svoje misljenje jer smatram da prvi put nisam opisala kako treba i jeli moguce da imam infekciju jer osjecam i malu bol kad se sagnem u donjem dijelu trbuha i jeli to mozda razlog kasnjenja ako simptomi infekcije ne prolazi
Lp i oprostite na smetnji

23.12.2015. 17:00

Odgovorio sam vam što mislim o vašem problemu.

Tomislav432

23.12.2015. 22:20

Postovani
Imam jedno pitanje. Inace nisi mi redovite mjesecnice (jedan mjesec dode kad treba drugi mj dode ranije dva dana treci mj dode kadnije dan dva). Imam decka i imali smo spolne odnose al smo svaki put koristili kondom i nikada nije svrsio u mene i sad mi ovaj mj kasni 6 dana trbuh me podboljeva kao i kad trebam dobit al jos nisam dobila. Vidjela sam na internetu kak neki cajevi ubrzavaju da dode menstruacija i pila sam kamilicu i uvinov caj al i dalje nisam dobila. Imam neki prozirni iscjedak.
unaprjed hvala

24.12.2015. 15:45

Ako ste sigurni u zaštitu i nije bilo ejakulacije neće doći do trudnoće.
O uzrocima izostanka menstruacije pročitajte u prijašnjim postevima.

Tomislav432

25.12.2015. 11:50

Nije doslo do ejakulacije uvjek je izvadio van prije nego li je svrsio a i uvjek smo koristili kondom.

Jeli mozete nesto preporucit kako ubrzat menstruaciju?

26.12.2015. 00:10

Možete koristiti gestagene preparate. Savjetujte svog ginekologa.

Ygritte

29.12.2015. 21:40

Update-pozdrav,javila sam vam se bila 17.12.
menstruacija mi je ipak bila zapocela 15.12 s jako slabim pocetnim krvarenjem koje je 3. dan izostalo pa sam mislila da je menstruacija zavrsila,no evo vec 2 tjedna menstruacija nikako ne prestaje
Sto biste mi savjetovali?

29.12.2015. 22:20

Javite se ginekologu da se uvidi koji je mogući uzrok. Prema navedenom vjerovatno se radi o disfunkcijskom krvarenju mogućeg uzroka pcosa.

Pa3sha0909

18.01.2016. 10:20

Postovani ; zadnju menstruaciju sam dobila 04.11. A 09.12 sam bila kod ginekologa na pregledu zbog papa testa. Al mi je radio i uzv. Znaci meni je vec tad kasnila, ali posto mi svaki mj kasni meni je to bilo normaln. Na uzv pregledu na jajnicima su vidljive ciste, maternica se normalno smjestila nakon poroda. Rodila sam prije 32 mj.
Nije bilo naznaka za trudnocu, znaci niti na uzv. Ja jos nisam dobila mengu, znakove trudnoce nemam. Osim povremenih grceva kao da cu dobiti.
Hvala

18.01.2016. 21:30

Tada se nije niti mogla vidjeti trudnoća. Svakako napravite test na trudnoću.

Pa3sha0909

19.01.2016. 16:05

Hvala za odgovor.
Test je negativan.

19.01.2016. 18:35

Molim.

Cimi98

24.01.2016. 18:00

Poštovani !
Pola godine sam pila Trinovum, te sam odlučila prestati u 9. mjesecu prošle godine. Dobila sam menstruaciju i na dan kada sam trebala početi piti novu karticu tableta, imala sam spolni odnos, zaštićen kondomom. Nakon toga nisam pila tablete niti sam imala spolni odnos, bilo je samo maženja. Menstruacije mi nikada nisu bile točne, ali u zadnje vrijeme kašnjenje je trajalo od 2-4 dana, a sada mi kasni već 6 dana i još uvijek nisam dobila. Prošli mjesec nisam imala tako obilnu menstruaciju kao inače. Od simptoma sad imam osjetljive grudi i moram često moktiti, isto tako sam se prehladila i imam neki bijelo-prozirni iscjedak. Mislite li da je trudnoća u pitanju ?

24.01.2016. 19:20

Ne budite smiješni. Ne radi se o nikakvoj trudnoći.

Nazad
1 ... 25 26 27 28 29 30 ... 47
Naprijed