Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
03.07.2014. 00:45
Molim vas pa nije to sportska prognoza.
|
Sinisa999
|
04.07.2014. 10:05
Pa nijeee ali pitam kolike su sanse po vasem misljenju...
i koji ce biti prvi simptomi?
|
natagaga
|
04.07.2014. 16:20
Postovani..jel normalno svaki dan imat iscjedak? imam iscjedak bjelkaste do mljecno bijele boje,ponekad skroz gust..a ponekad me zigne s lijeve strane,al ne jako,vise kao grc..zadnja menstruacija 25.6.. o cemu bi se moglo raditi?
|
anamalie
|
04.07.2014. 21:05
Dobar dan nova sam odi na forumu pa bi vas tila pitat nesto.zadnji menzis bio mi je 12 06-ga.spavala sam sam deckom prvi puta 03 07 i homen mi je pukao.tila sm vas pitat jeli moguce da ostanem trudna a nije svrsio u meni a menzis sam dobila dan poslije 04 07
|
|
05.07.2014. 01:45
Sinisa ovo nije sportska prognoza. Treba vam edukacija pa ustrajte na tome.
|
|
Natagaga normalno je. Iscjedak se mijenja ovisno o tome u kojem ste dijelu ciklusa.
|
|
Anamarie nije moguće. Dobili ste menstruaciju.
|
tanja_000111
|
05.07.2014. 14:25
Poštovani, zadnju menstruaciju sam imala 7.6., a imala sam zaštićene spolne odnose 25.lipnja i nisam točno sigurna kada nakon toga. Po aplikaciji koju koristim nisu mi bili plodni dani, no nisam sigurna. Koristili smo kondom, ali on je svršio u mene. Kondom nigdje nije puknuo, ali brine me isto. Svaki put do sad smo koristili kondome, no on bi uz to svršio u mene, u kondom. Menstruaciju sam trebala dobit jučer, 4.7., a nisam. Bole me grudi i ponekad osjetim grčeve u trbuhu. Trebam li se nastavit brinut ili pričekat dolazak menstruacije? Uglavnom, ovaj mjesec sam imala 5 spolnih odnosa, svaki put uz kondom i svršavanje u meni u kondom. Ako su mi jedanput bili plodni dani, a on je svršio u mene u kondom, trebam li se brinuti?! Lijep pozdrav, unaprijed hvala.
|
tanja_000111
|
05.07.2014. 17:05
i zaboravila sam reći da mi prosječan ciklus traje 29 dana...
|
|
05.07.2014. 22:05
Ako dio ejakulata nije završio u rodnici ne trebate brinuti.
|
LittleAngie
|
Poštovanje doktore,
Ovako pred zadnja menstruacija je bila 15.5 i nakon toga sam imala rizicni odnos 22.5 i popila vikelu i nakon 6 dana prokrvarila i sljedeca menstruacija mi je kasnila 9 dana tj dosla je 19.6 e sad od tog danas znaci 11 dana nakon pocetka menstruacije 29.6 imala sam odnos rizican prvi put nije ejakulirao obrisao se oprao ..nije ni drugi ejakulirao al me brine sto ako je nesto ostalo i 17 sati nakon sam popila opet vikelu. Proslo je 6 dana nisam jos prokrvarila.
Da li ima utjecaja sto sam popila u 2 ciklusa vikelu na to, znam poremecn je i nevalja uzimat stihijski.
I da li je krvarenje uzrokovano vikelom isto kao i menstruacija? Pretpostavljam da nije, no htjela bih vase cjelokupno misljenje da li postoji mogucnost trudnoce? Inace mi ciklus traje 27 / 28 dana. A simptoma nikakvih nemam. Hvala. Lijep Pozdav.
|
betroffen
|
Evo ovako,imala sam spolni odnos s deckom 3,4 puta protekli mjesec i svaki puta bi koristili kondom te bi on ejakulirao u kondom i vani dakle ne u meni.Sada mi kasni menga vec 7-8 dana. Inace je dosta redovna, tu i tamo zna kasniti 1-4 dana ali nikad ovoliko. Grudi su mi bolne te rjetko osjecam bol u jajnicima.Da li je moguca trudnoca ili je nesto drugo u pitanju? Isto bi bilo dobro da znate da su bili ispiti pocetkom mjeseca i dosta stresa pa je mozda i to uzrok. Hvala Vam na odgovoru.
|
|
05.07.2014. 22:30
Litlleangie neće doći do trudnoće jer nije ni bilo ejakulacije a još ste uzeli i tableru za dan poslije.
|
|
05.07.2014. 22:30
Betrifen ne radi se o trudnoći prema opisanoj situaciji.
O ostalim uzrocima kašnjenja menstruacije pročitajte u prijašnjim postovima.
|
bezimena.djevojka
|
06.07.2014. 09:30
Postovanje i lijep pozdrav,
Imam pitanje vezano za mogucnost trudnoce.
Naime, menstruacije su mi redovite, posljednje sam imala 11.05 i 19.06, obicno je posljednji dan menstruacije prvi dan sljedece (kasnjenje nije vise od 2 dana) pa sljedecu ocekujem 25.07.
Razlog moje brige je rizican odnos koji sam imala 29.06. te mi se ovih dana pojavio smedji iscjedak. Jako sam zabrinuta jer menstruaciju ne ocekujem uskoro pa to mogu iskljuciti kao razlog pojave. Da li je smedji iscjedak moguci znak rane trudnoce ili nemam razloga za brigu?
Hvala unaprijed na odvojenom vremenu,
|
|
06.07.2014. 20:20
Vjerovatno se radi o periovulacijskom iscjetku.
O trudnoći je još rano govoriti.
|
tanja_000111
|
Već sam vam pisala, muči me izostanak menstruacije i ne znam što tome može bit uzrok. Naime, posljednju menstruaciju sam imala 7.6., ciklus mi u prosjeku traje 29 dana. trebala sam dobit prekjučer, 4.7., tako da mi kasni 2 dana. Cijeli mjesec sam imala možda 5 spolnih odnosa.Imala sam zastićeni spolni odnos 23.6., dakle sa kondomom. Jučer sam na internetu vidjela da su mi tada bili plodni dani. Dečko je svršio u mene, no u kondom. I tako uvijek uz kondom radimo. Bole me grudi i malo trbuh. Imam bijeli iscjedak, nije pojačan već ga ima malo. Trebam li se nastavit ovoliko brinut ili pričekat dolazak menstruacije? Što mi savjetujete? Hvala. Pozdrav
|
mona lisaa**
|
postovanje, ovako zanima me dal je moguca trudnoca s obzirom da zadnju mens. sam imala 25.6 a prije toga sam dobila 24.5 znaci ciklusi su mi otprilike svakih 31.32,33 dana ovisi kako koji mjesec, dakle zanima me me imala sam nezasticen odnos 20.6 i prvi dan mens. tj. 25.6 i oba puta je decko svrsio u mene pa me zanima dal je moguća trudnoca s obzirom na to da sam vec bila trudna i sad su mi se vec ovako rano poceli javljati simptomi kao i u prvoj trudnoci (umor, ujuro kad se probudim mucnina, svaki cas mi se podriguje, cesto mokrim, trbuh mi se vec malo ''napuhao'') znam da je rano ali i u prvoj trudnoci su mi se javili ti simptomi tako rano, hvala na odgovoru.
|
mona lisaa**
|
i zaboravila sam dodati da su me grudi uzasno pocele boljeti.
|
|
06.07.2014. 23:35
Tanja isključite trudnoću testom.
O ostalim uzrocima izostanka pročitajte u prijašnjim postovima.
|