Autor
|
Poruka
|
natagaga
|
22.06.2014. 12:15
Dva dana nakon rizicnog odnosa.. to sam vam vec prije postavljala pitanje pa sam kopirala.. rekli ste da ce menstruacija u ocekivano vrijeme il uz koji dan zakasnjenja..proslo je 21 dan od rizicnog odnosa,a jos nema menstruacije,stomak je napuhan uzasno,pa sam opsjednuta time,al mislim da kad bi bila trudna,za 3 tjedna stomak jos ne raste,bojim se doktore.. sto mi je ciniti?
|
MarSek
|
22.06.2014. 12:15
Poštovani doktore,
da li je ikako moguća trudnoća, ako je devojka nevina? Ako uđe i najmanja količina sperme ili one tečnosti što izađe u maloj količini pre svršavanja u vaginu?
I još jedno pitanje.. Dečko me je zadovoljavao, da li je moguće da sutradan imam malu količinu krvi na gaćicama? Nije baš jarko crvena. A to se desilo 2 dana pre nego što treba da dobijem. Hitno mi je i hvala Vam na odgovoru!
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
22.06.2014. 15:50
Natagaga savjetujem pregled ginekologa da se ustvrdi što je uzrok izostanka.
Simptome koje navodite spadaju u pms.
|
|
22.06.2014. 15:50
Marsek, teoretski j moguće ako se dio ejakulata slije u rodnicu ili se unese u rodnicu.
Ad 2. Moguće je.
|
natagaga
|
22.06.2014. 19:15
Al nemam svog ginekologa,neznam sto mi je ciniti,nisam valjda trudna..
|
|
22.06.2014. 21:20
Vrtimo se u krug. Lijep pozdrav.
|
ses2962014
|
23.06.2014. 19:40
pozdrav! zadnja menstruacija moje djevojke bila je 19.5.. 16.6. smo imali spolni odnos i koristili smo zaštitu i nijednom nisam svršio u nju. prije stavljanja kondoma trljali smo se i dva-tri puta sam ušao u nju ali nisam svršio. možda je iz penisa izašla ona tekućina. menstruacija joj je neredovita, zna kasniti po tjedan dana. je li moguće da je trudna?
|
blonde_vale12
|
23.06.2014. 20:25
Postovanje doktore,
moja iduca menstruacija trebam dobiti 23.06.,znaci danas,imam ciklus od 29 dana,spavala sam s deckom 20.06.,svrsio je u mene,zanima me kolika je sansa za trudnocom?
|
|
23.06.2014. 20:35
Prema opisanom ne bi se trebalo raditi o trudnoći.
|
|
23.06.2014. 20:35
Blonde vale mala ako je ciklus redovit bez većih odstupanja.
|
izzy87
|
23.06.2014. 20:45
Postovani,zadnju menstruaciju sam imala 5.05. i do sad mi vec kasni 18 dana..radila sam test na trudnocu prosli tjedan i bio je negativan..prije 6 mj.sam bila na zadnjem pregledu UZV dokt.mi je rekla da imam folikule po jajnicima narocito lijevom(tocan promjer sad ne znam) i nisam dobila nikakvu terapiju osim da smanjim tjelesnu tezinu..
menstruacije mi i kasne po tjedan dana ali sad me vec zabrinjava..uostalom jako sam nervozna imam svaki dan grceve kao da cu dobiti,bole me kriza..navece mi se javljaju mucnine bez povracanja,valovi vrucine i urin ima specifican miris...mada simptomi sa prvom trudnocom su bili drugaciji..pa molim za vase misljenje..unaprijed zahvaljujem!
|
|
23.06.2014. 22:00
Ne radi se o trudnoći. Očito se radi o izostanku ovulacije. To je vjerovatni uzrok.
|
jesen
|
24.06.2014. 09:30
Postovani doktore ,sinoc tokom odnosa dobila sam jake grceve da sam mislila da cu zavrsit na hitnoj i tek me pred jutro malo popustilo ,menstruacije su mi zadnje 13 4 , 8 5 pa 1.6 koja je bila kraca nego inace
Imam stalno nezasticen odnos s muzem ,dal jeoguce da sam trudna ili je nesto drugo jer nikadnisam dobila takve grceve ,papa test mi je uredan ,
Imala sam vrtoglavice par puta cim sam ustalA
Nadam se da cete mi odgovorit ,unapred hvala
|
|
24.06.2014. 22:45
Ne znam koji je uzrok bolova ali se ne radi o trudnoći.
|
jesen
|
25.06.2014. 10:15
Hvala doktore ,evo moram da napisem da mi je sestra ostala trudna peti dan poslje menstruacije ,znaci da nije isto kod svake zene ,
Ljep pozdrav i hvalaa jos jednom
|
|
25.06.2014. 10:30
Molim.
|
tina56
|
25.06.2014. 23:30
25.6 mi je bio prvi plodni dan, a imala sam spolni odnos s deckom bez zastite 24 i 25.6, nije doslo do ejakulacije niti je bilo uopce blizu nijednom. Zanima me kolike su sanse za trudnocu?
|
natagaga
|
26.06.2014. 10:10
postovani,23.5zadnja menstrucija.. 1.6 krizni odnos,uzella ellaone dan nakon.. prekjucer radila test,negativan..sinoc se pojavio tamnosmedi iscjedak,jutros krvarenje.. menstruacija?mogu iskljuciti trudnocu?
|
petraa18
|
26.06.2014. 10:15
Poštovani,
Inace imam ne redovite menstruacije,zadnji ne zaštičeni odnos sam imala 30.5,zadnja menstruacija je bila 14.5 a sljedeca je trebala biti oko 14 .6 međutim jos uvijek je nema,znalo se i prije dogadat da mi izostane cijeli mjesec pa sam uzimala duphaston tablete,e sad mene zanima dali je moguce da sam trudna jer imam bolove u stomaku i nadutost,ali nema povračanja,gadenja na hranu bolnih grudi il nekih drugih simptoma,ginekolog mi je trenutno daleko da bi isla kod njega..da li je moguce da je trudnoca ili koji jos uzrok moze bit ?
|
Bellotte
|
26.06.2014. 11:15
Poštovani!
Dogodila mi se jedna čudna situacija i nakon malo "guglanja" otad nemam mira. 2 dana nakon prestanka redovne menstruacije u 5.mjes., javili su mi se jaki grčevi i onaj osjećaj da ću ponovno dobiti menstruaciju (a ne moguće, pošto mi je tek završila), nakon tih grčeva, slijedeća 2 dana mi se pojavila smeđa sluz, a blago rozkasti obris na papiru poslije mokrenja. Nakon toga sam normalno, redovno dobila slijedeću menstruaciju 14.06. Inače pijem kontracepcijske pilule Yasmin, a zadnji spolni odnos sam imala 29.04. (bez kondoma, s prekinutim snošajem). Prije 6.mjes. sam bila na gin. pregledu, papa je u redu, ali na desnom jajniku imam 2 male ciste(markeri su u redu) Kolko je moguć da sam trudna već 2 mjeseca a da to ne znam? Ili je taj iscjedak bio možda od ciste? Možda je glupo pitanje, ali nakon svega što sam pročitala na internetu, počela sam paničariti jer sam pročitala da je puno djevojaka imalo menstruaciju i za vrijeme trudnoće i da su imale grčeve i iscjedak kao i ja...
Unaprijed hvala na odgovoru!
|