Autor
|
Poruka
|
Barbie1982
|
18.06.2014. 09:30
Znaci test je bio negativan. Danas sam ga radila. Radimo na bebi u meduvremenu od zadnje menstruacije.
|
13579
|
18.06.2014. 21:05
Postovani.
Situacija je sljedeca, ciklusi su mi redovni i traju 30 dana, rijetko dobijem 29.ti dan..nisam nikada imala pravi odnos,sa " ulaskom " u rodnicu,nego se zadovoljavamo rukama i mozda par sekundi na pocetku me decko "dodiruje" spolovilom po stidnici,zadnji put 07.06...danas mi je 31. dan ciklusa, nemam simptome kao da cu dobiti uzasno sam paranoicna, ne mogu da jedem, stalno placem, jer se jaako bojim trudnoce..molim vas da mi pomognete
|
burki123
|
18.06.2014. 21:05
Poštovani,
Trebala bi dobiti menstruaciju kroz par dana, od jucer osijecam bolove i grceve u cijelom abdomenu, pocela sam mjeriti bazalnu temperaturu pred 4 dana i svaki dan je za 0,1 celzijus niza, medjutim cerviks je visoko, otvoren i tvrd na dodir te je prisutan kremasto-vodenasti iscjedak u manjoj kolicini, dali je moguce da se radi o trudnoci koja maksimalno moze trajati 11 dana... Dojke nisu povecane ali su bradavice malo potamnjele..
Unaprijed hvala
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
18.06.2014. 21:10
Barbie ne radi se o trudnoći dakako.
|
|
18.06.2014. 21:10
Marijak, u vrijeme očekivane menstruacije. Ne prije.
|
Ljomit
|
18.06.2014. 21:15
Evo,16.5. sam bila na kiretazi,i rekao mi je ginekolog da menstruacija treba doci za mjesec dana..to je bilo proslo vec,a jos mi nije dosla.Imam bolove u donjem dijelu trbuha i iscjedak bijeli se jednom pojavio.Grudi me bole i umorna sam.Odnose sam imala,sa zastitom i s tehnikom prekinutog snosaja.Ali partner nije ejakulirao u mene,da li je moguce da sam trudna??hvala puno
|
|
19.06.2014. 00:25
Nakon kiretaže se obično kaže da menstruacija nastupa za mjesec dana.
No to se ne može točno znati. Neki put bude mjesec a neki još koji dan iza toga.
Prema opisanom se ne bi trebalo raditi o trudnoći.
|
13579
|
19.06.2014. 11:45
Molim vas odgovorite mi, je li postojala mogucnost da se nesto slilo u rodnicu
|
|
20.06.2014. 00:30
U opisanoj situaciji trudnoća nije moguća.
|
misbiribis
|
20.06.2014. 00:30
Postovani,
Zadnja menstruacija mi je bila 4.6 a spolni odnos sa zastitom sam imala 14.6. Momak je ejakulisao na sebe prije spolnog odnosa zatim se oprao i onda smo imali spolni odnos sa kondomom. Bojim se li je moguce da je bilo koji spermatozoid mogao dospijeti u rodnicu?
|
vikii90
|
20.06.2014. 10:45
Postovani, zadnju menstruaciju sam dobila 21 februara. Odnose sam imala 7 i 21 marta metodom prekinutog snosaja.. Danas je 20 jun i ja jos nisam dobila menstruaciju.. uradila sam tri testa,dva u maju i jedan prije sedam dana i svi su bili negativni. Prije 5 dana su me bolile bradavice ali to je trajalo samo dva dana. Stomak mi se malo povecao.. Pocela sam koristiti Femisan A kapi u nadi da ce mi potaknuti menstruaciju. Desavalo mi se i ranije da mi kasni,ali uglavnom je kasnilo po mjesec-dva.
Da li je moguce da su tri testa pogrijesila i da sam trudna?
|
|
20.06.2014. 14:05
Misbiribis prema opisanom ne trebate brinuti da će doći do trudnoće.
|
|
20.06.2014. 14:05
Viki ne radi se o trudnoći. No svakako se javite ginekologu jer se radi o hormonskom poremećaju kojeg je nužno liječiti.
|
vikii90
|
20.06.2014. 14:45
Hvala Vam na odgovoru, puno ste mi olaksali..Zanima me jos da li izostale menstruacije mogu izazvati nadutost stomaka..?
|
|
20.06.2014. 17:00
Može svakako.
|
paccow
|
20.06.2014. 19:05
Postovani doktore, pitanje, sa curom sam imao peting znaci ssamo trljanje splovila i splovilo (bez kondoma) ali nije ulazilo moje splovilo u njeno, vec samo trljanje uglavnom o clitoris, ali zaustavili smo to jer sam osjetio da mi je splovilo vlazno ali nisam ejakulisao ali bilo je neke tecnosti. pitanje je jel moguce rijec o trudnoci(splovilo nije ulazilo u nju-nevina je) jer joj kasni menstruacija sada evo vec 5 dana. Jel ima neke veze to sa Kandidom posto je ima ili ne znam? Ocekujem odgovor, hvala. :/
|
|
20.06.2014. 22:35
Ne radi se o trudnoći. Vama savjetujem edukaciju da ne bi bilo više ovakvih pitanja.
|
natagaga
|
21.06.2014. 22:10
Postovani..zadnje menstruacije :26.5. Zatim 23.5. Uglavnom redovite(28-29) dana. U zoru s 31.5 na 1.6.tocnije u 5 sati ujutro sam imala rizican odnos s deckom,koristili smo kondom,uvjek ga koristimo,i nikad ne ejakulira dok je u meni pred sam kraj izadje i svrsi u kondom..medutim kondom je puknuo,mladi smo jos,nismo osjetili tek kad je rpve zavrsilo..nije svrsio u mene tako kaze..al nismo sigurni jel mali dio sjemena zavrsio u meni..jutros sam popila ellaone pilulu.. dali da ocekujem menstruaciju i kada okoprilike ?jel moguce da dode do trudnoce? molim vas odgovorite mi.. doktore menstruacije jos nema,stomak mi je nenormalno napuhan,al me ne boli,samo je 20 dana proslo od rizicnog odnosa,jel moguce da stomak vec raste,il ce doc menstruacija? Jer me ne boli,a nemam mucnine..al je nekako napuhan velik,brinem,nemogu zaspat molim vas odgovor..
|
|
21.06.2014. 22:35
Kad ste popili ellaone? Jutros? Ako sam dobro shvatio dvadeset dana nakon rizičnog odnosa?
|
blonde_vale12
|
22.06.2014. 12:15
Postovanje doktore,
moja iduca menstruacija trebam dobiti 23.06.,znaci u pon,imam ciklus od 29 dana,spavala sam s deckom 20.06.,svrsio je u mene,zanima me kolika je sansa za trudnocom?
|