Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

natagaga

04.06.2014. 23:10

Aha ,hvala vam puno doktore .. ja sam mislila da ce krvarenje nastupit za nekih 7,do 10 dana.. medutim da ju ocekujem oko 20.6,uz moguce kasnjenje zbog pilule?nadam se da je trudnoca iskljucena happy

zuzanka12

Poštovani,

zanima me vaše mišljenje o slijedećem : zadnju mjesečnicu sam imala 4.5., negdje oko 18.5., kada pretpostavljam zbog iscjetka da su bili plodni dani, imala sam nezaštićeni odnos, nije bilo ejakulacije, ni približno. Iako su mi mjesečnice neredovite( nekada ciklus traje 24, a nekada 32 dana), još nisam dobila menstruaciju. Test za trudnoću je negativan. Zanima me dali je moguće da sam trudna, unatoč rezultatima testa?

Zahvaljujem na odgovoru!

Pozdrav

Jopapop

Poštovani..
Imam 23 godine.. Još nikako nisam išla na ginekološki pregled, (žalosno)..
U vezi sam dosta dugo. (6 god)
Imala sam spolni odnos, uvijek smo išli sa zaštitom i sad zadnji put bilo je bez zaštite i nije ejakulirao u maternici.

Ciklus mi varira, nije redovit. (od 30-45 dana) . Zadnju sam imala od 22.4. i sve do sada još ništa. :-s
Zanima me radili se o kakvoj infekciji,
i jel potrebno napraviti test za trudnoću?

Pomalo me previše brine i uz sve to malo i želudac zeza..
Očekujem Vaš odgovor, unaprijed se zahvaljujem!

Jannna 67

04.06.2014. 23:15

Poštovani,
noćas sam imala spolni odnos bez zaštite sa dečkom i kaže da mu je malo pobjeglo. Očekujem menstruaciju danas, sutra, preksutra, ne znam točno dan jer mi nikad nije baš u dan točna. Ciklus mi traje 25, 26,27 dana, znači danas mi je 24. dan ciklusa. Postoji li mogućnost da sam ostala trudna? Hvala unaprijed na odgovoru

ljubilica89

04.06.2014. 23:20

Poštovani doktore zahvaljujem unaprijed na Vašem odgovoru. Naime u zadnjih godinu dana imam jako redovite cikluse. Od 13 do 15. u mjesecu dobivam mjesečnicu. Trajale su četri do pet dana. Prije mjesec i pol dijagnosticirana mi je anemija, pa su zadnje dvije mjesečnice bile kratke i oskudne. 3.5 sam imala odnose. E sad ono što me malo muči... On je svršio van mene. I to je više manje pozdano. No nakon nekih 20 minuta smo se opet zaigrali bez da smo otišli pod tuš ili se na bilo koji način pobrinuli za to da je sva sperma odstranjena. To mi se još nije dogodilo, da sam bila toliko neodgovorna. Znam da ne bih ni smjela postaviti ovo pitanje prije mjesečnice. Imala sam ja mjesečnicu nakon toga. 13.5. Ali bez obzira na amnemiju bila je prekratka. Dva dana i gotovo. Pijem želejzo pa mi je muka. Ali bole me grudi. To mi se još nijednom nije dogodilo ni za vrijeme ovulacije ni pred mejsečnicu. Oprostite na romanu... LP

natagaga

04.06.2014. 23:50

Aha ,hvala vam puno doktore .. ja sam mislila da ce krvarenje nastupit za nekih 7,do 10 dana.. medutim da ju ocekujem oko 20.6,uz moguce kasnjenje zbog pilule?nadam se da je trudnoca iskljucena
???

Dejan Šakoronja, dr. med.

05.06.2014. 09:20

Zuzanka niste trudni. Test je negativan a i ciklusi su vam inače neredoviti.
Dakle ne brinite.

Jopapop, prema opisanom ne bi se trebalo raditi o trudnoći.
Ciklusi su vam i inače neredoviti. No ipak napravite test na trudnoću.

Janna niste naravno. Ne brinite uskoro će menstruacija.

Ljubica ne radi se o trudnoći.

jesen

05.06.2014. 09:25

Postovani doktore pisala sam nekidan al niste mi odgovorili ,al ok ,ovako imam 31godinu i imala s 2011 abortus ,i sve je poslje bilo u redu ,menstruacije u dan ,nikakva bakterija ni nista ,zadnje menstruacije su mi bile 13 3 13 4 ,pa.8 5 i 1.6 ,koja jos uvjek trae
Radila sam papa i.ultrazvuk i sve.je.ok
Udala sam se i zeljela.bih ostati trudna ali.mi ne uspjeva ,zanima me.kad su.mi plodni dani
Mada mislim da sam 2011 ostala trudna poslje menstruacije ,

grizly91

05.06.2014. 10:45

Postovani, niste mi odgovorili na pitanje koje sam postavio, pa Vas iskreno molim da mi odgovorite.
17.04 sam imao nezasticen odnos sa djevojkom i mozda sam djelimino ejakulirao u nju. Nakon toga je imala menstruaciju 03.05. Ovih dana je trebala dobiti, ali nije... Njene menstruacije zadnjih par mjeseci su bile 11.02. 11.03. 09.04. 03.05.

Update: Jucer (04.06.) mi je djevojka javila da je primijetila svijetlo smedje fleke na gacicama, a nakon toga joj je krenulo nesto tamno smedje. Zabrinut sam jer joj je pretprosli ciklus trajao 24 dana a ovaj je nastupio tek za 32 dana i pojavila se ta tamno smedja krv.

Postoji li mogucnost da je trudna?

05.06.2014. 18:00

Jesen, premalo detalja ste mi dali. Ako je prošlo godinu dana uz redovite odnose i nije došlo do trudnoće potrebna je obrada vas i partnera.
Dakle pokrenite se.

05.06.2014. 18:00

Grizli mislim da se ne radi o trudnoći ako ovaj ciklus nije bilo rizičnih odnosa.

grizly91

05.06.2014. 21:40

Postovani doktore, ranije sam Vam rekao da je prvi dan imala svijetlo smedje i tamno smedje iscjedke, danas joj se pojavila normalna krv (crvene boje). Da li se radi o obicnoj menstruaciji i da li je trudnoca iskljucena?

natagaga

05.06.2014. 21:45

Aha ,hvala vam puno doktore .. ja sam mislila da ce krvarenje nastupit za nekih 7,do 10 dana.. medutim da ju ocekujem oko 20.6,uz moguce kasnjenje zbog pilule? nadam se da je trudnoca iskljucena ???

bokica123

05.06.2014. 22:20

Ako mozete odgovoriti na moje pitanje od 4.6.bila bi jako zahvalna.Pozdrav.

Valerii

06.06.2014. 09:05

Poštovani,duljina ciklusa mi zadnjih mjeseci varira od 28 do 33, ali evo sada je vec 36 dan i jos nisam dobila. Imam 21 god. Imala sam zasticen odnos tocno 8 dana od pocetka ciklusa tj 2 dana od prestanka krvarenja. U medjuvremenu sam imala upalu grla i popila turu silapena i azitromicina. Moze li biti to uzrok? Ili da napravim test i odem ljecniku?hvala.

06.06.2014. 09:10

Grizli vjerovatno o menstruaciji.

06.06.2014. 09:15

Bokica nema razloga za brigu i ne treba vam test. Menstruacija će nastupiti u očekivano vrijeme.