Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

Ana14429

28.05.2015. 22:15

Doktore, imala sam braon iscedak, i posle toga sam dobila menstruaciju, pravu menstruaciju trajala je isto kao i uvek i bila je srednje obilna, normalna po meni.Dok sam imala menstruaciju osim crvene krvi bilo je blage braon, zanima me sta moze da znaci iscedak.Da li ikako postoji sansa da sam trudna?Ili je to neka upala, mene nista ne boli.Hvala unapred.

Dejan Šakoronja, dr. med.

29.05.2015. 19:00

Ne radi se o trudnoći. Možda upala, cista , polip ili slično
Sugeriram UZV pregled nakon zavšetka menstruacije.

bubamara_5

29.05.2015. 19:00

Poštovani,
menstruacija je stigla 22. ovog mjeseca. 4. i 5. dan ciklusa imala sam odnose s dečkom bez prezervativa koji su trajali 5 min max, bez ejakulacije. Nakon svakog sam se istuširala (s obzirom da je jednom svršio blizu vagine, ali van nje, što me najviše brine). Smatrate li da postoji mogućnost trudnoće? Hvala!

29.05.2015. 23:10

Prema opisanom ne.

lidija716

29.05.2015. 23:10

Poštovani,

Na dan ovulacije imala sam odnos s dečkom i ejakulirao je izvan mene. Mjesečnicu sam trebala dobiti jučer, a nisam ( nikad mi ne dolazi na vrijeme i ciklus mi je neredovit). Sinoć smo ponovo imali odnos ali kondom je pukao a on je ejakulirao u mene (nismo znali dok nismo kasnije pregledali kondom). Jutros sam popila EllaOne pilulu za dan poslije i nakon par sati sam osijetila bolove identične menstruacijskim i nastupilo je krvarenje.
Je li to neka nuspojava od pilule ili bi to mogla biti mjesečnica? I ima li šanse da sam trudna? Unaprijed Vam puno hvala!

30.05.2015. 20:20

Radi se o menstruaciji.

tiikii

30.05.2015. 20:20

Postovani! Menstruacija mi kasni 2 dana, a pms uopce nisam imala, inace sam nervozna itd al nista nisam imala osim sto me boli stomak tj oko jajnika. Zanima me dali poatoji mogucnost trudnoce ili je jos rano da govorimo o njoj. Hvala unapr.

30.05.2015. 20:50

Ako vam kasni menstruacija morate napraviti test. Nije prerano.

tiikii

31.05.2015. 13:10

Dali bi mi mogli preporuciti sigurnu marku testa, jer znam da su ih dosta nepouzdani

tina1107

31.05.2015. 15:20

Zadnju menstruaciju sam imala 27.4 nakom par dana sam imala spolni odnos ...koristimo kondome...na pocetku smo bez al to je bilo ni minuta te smo stavili kondom....onda smo na isti nacin imali spolni odnos 24 .5 ...menga mi uvijek varira 28 do 30 dana...a sada mi kasni 6 dana...iako bi bila pod stresom uvijek bi ju dobila ...nikad nije tako dugo trrbalo...nemam simptome da cu ju uopce doboti grudi me ne bole a inace uvijek bole...ne bole me jajnici...cak ni nemam povecan iscjedak koji uvijek imam prije menge....trudnoca mi u ovoj situaciji nije potrebna...a i nemoguca je jer decko nije i mene svrsio i imamo uvijek zastitu tj kondom...

31.05.2015. 15:25

Svejedno. Clear blue recimo.

bubamara_5

31.05.2015. 15:25

Postovani, neki dan sam vam se javila u objavama malo vise o odnosu tijekom menstruacije i mogucnosti trudnoce. Naime, evo od zavrsetka iste, od petka, osjecam neugodnu i cudnu bol u rodnici, isto tako i u donjem dijelu stomaka, kao nekakvo probadanje, a i osjecaj kao da imam menstruaciju (sto je cudno jer je, kako sam spomenula, vec prosla). Moram naglasiti kako mi je to bio prvi put da imam odnose tijekom mjesecnice. Zanima me znate li mozda odgovor na te simptome?

31.05.2015. 22:40

Ne znam. Bol je moguća od više sustava, ginekološkog, urološkog, probavnog, stoga mislim da krenete od ginekologa.

Ani122

Poštovani,
28.4 sam imala spolni odnos s dečkom a redovnu menstruaciju sam dobila 17.5 i trajala je 4-5 dana kao i uobičajeno,prije menstruacije i poslije imam problema osjecam se napuhano drugih simptoma nemam,doktorica mi je propisala Espumisan i kad to uzmem vise nisam napuhana.da li je moguce da sam trudna ili onda ne bi dobila redovnu menstruaciju ? hvala

Daisy33

Postovani, zadnju mjesecnicu sam imala 4.5.2015. Ciklus mi traje 28 dana a spolni odnos sam imala 13.5. Ali nije doslo do ejakulacije. Da li je moguce da sam trudna?

01.06.2015. 00:20

Menstruacije mi nisu redovite,no u zadnja tri mjeseca su se donekle unormalile.Ciklus mi je od 29 do 31 dana.Imala sam spolni odnos bez zastite za vrijeme menstruacije (7.dan ciklusa)koji je bio prekinut snosajem i razlika je bila otprilike 3 sata,a zatim 9 dan ciklusa imala sam također spolni odnos bez kondoma ali nije ejakulirao u mene.15 dana prije menstruacije osjetila sam bol u grudima(inače ju imam 8 dana prije menstruacije),a i počele su me boliti bradavice.Imam bol u ledima,ali ona je uvijek prisutna u PMS-u.Menstruacija bi mi trebala doći za 3-4 dana,ali i dalje imam strah da sam možda trudna.Postoji li šansa jer po mome računanju, nisu bili plodni dani.Hvala!

01.06.2015. 22:10

Ani prema opisanom, niste trudna.

Daisy ako nije bilo ejakulacije, šanse za trudnoćom su jako male.

Hanamaric, prema opisanom mislim da se ne radi o trudnoći jer nije bilo ejakulacije. Dani su vjerovatno plodni u kojima ste imali odnose.

dzenkica34

02.06.2015. 00:25

Poštovanje, molim Vas za odgovor.
Zadnju mjesečnicu sam imala 19.05 trajala je 6 dana, kao i obično, inače imam redovan ciklus 28 dana. Imala sam nezaštičen odnos s dečkom 28.05 i 29.05. Ejakulirao je van mene, izvadio je penis svega 3-4 sekunde prije ejakulacije oba puta. Međutim, 29.05 je nakon ejakulacije vratio penis i nastavili smo odnos. Kolika je mogućnost trudnoće, ako mogućnost postoji uopće. Hvala Vam unaprijed happy