Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

lejla1

30.07.2015. 22:10

Postovani,imam pitanje.

Decko i ja smo se zajedno tusirali i svrsio je u razini mojeg trbuha. Penetracije nije bilo ni prije ni poslije. Voda iz tusa je cijelo vrijeme tekla. Meni je bio drugi dan mjesecnice. Je li moguce da sam nekako zatrudnjela? Nije mi precizan ciklus,ove dane bih trebala dobiti,ali jednostavno stalno razmisljam o tome. Imam vjetrove i nekakvu nadutost.. hvala na brzom odgovoru!

sofija123

30.07.2015. 22:25

Doktore, postoji li mogucnost trudnoce nakon nezasticenog spolnog odnosa ako osoba nije svrsila u mene?
Menstruaciju sam dobila dan i pol nakon odnosa? Dakle, za vrijeme odnosa sam bila u neplodnim danima.

Lea12345

30.07.2015. 22:25

Poštovani,
Imam jedno pitanje.
Nadam se da ćete mi odgovoriti.
Dobila sam mjesečnicu 13.7. i traje mi kao i uvijek 3 dana.
23.7 sam imala spolni odnos, a računala sam da ovulacija počinje 17., znači dan nakon završetka mjesečnice.
Koristili smo zaštitu i sve je bilo u redu, znači kondom je bio čitav. Ali on je slucajno kondom okrenuo na krivu stranu,odmah je to popravio i otisao oprati tu stranu.
Zanima me postoji li mogućnost trudnoće? Odnosno kolika je mogućnost?
Unaprijed hvala

Dejan Šakoronja, dr. med.

31.07.2015. 18:00

Lejla trošite moje vrijeme. Educirajte se pa ako bude nekih nejasnoća javite se.

Sofija ako ste dobili menstruaciju ne radi se o trudnoći.

LEa ne brinite neće doći do trudnoće prema opisanoj situaciji.

Mortician11

31.07.2015. 21:30

Poštovani,

Zanima me da li djevojka može ostati trudna ukoliko je nevina a imali smo par puta odnose, 4-5 cm u vagini ali bez ejakulacije?

hvala unaprijed.

Bmw1

02.08.2015. 11:05

Postovani da li je moguca trodnoca ako sam imao polni odnos sa djevojkom bez zastite nekih 15ak minuta pri cemu nisam ejakulirao i onda je do tad bila nevina?unaprijed veliko hvala.

02.08.2015. 11:10

Nije nevina ako ste imali odnose. Ako nije bilo ejakulacije neće doći do trudnoće.

Brinemse123

03.08.2015. 18:40

Lijep pozdrav!Zanima me jeli moguca tudnoca na slijedeci nacin?Znaci tijekom mastrubiranja ili ejakuliranja u snu sperma se prstima prenese na kvaku od vrata ili nesto slicno,e sada da zene sa svojim prstima prenese spermu na svoje spolovili , jeli moguca trudnoca? Nije bilo nikakvog spolnog odnosa!!! brinem se!

Starsiva

04.08.2015. 13:25

Postovani,
Prosli mjesec sam imala nezasticeni spolni odnos u vrijeme plodnih dana. Kao kontracepciju koristili smo prekinuti snosaj. Mjesecnica mi je kasnila 2 dana ali sam ju dobila 25.07., medutim bila je slabijeg inteziteta i 3. I 4. Dan mi se je umjesto krvi pojavio smedkasti iscjedak.
Nakon menstruacije mi inace grudi splasnu, medutim meni su i dalje grudi otecene iako je mjesecnica zavrsila, te osjecam veliki umor i pospanost. Da li da uradim test, moze li on vec sada pokazati trudnocu?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!

04.08.2015. 19:35

Brinemse trudnoća nije moguća tim načinom. Savjetujem edukaciju da takvih glupih pitanja bude čim manje.

04.08.2015. 19:35

Starsiva test će pokazati da li se radi o trudnoći. No prema opisanom mislim da se ne radi o trudnoći.

Brinemse123

05.08.2015. 16:40

Hvala na odgovoru,jos me zanima jel moguca trudnoca da se prstima sperma prenes na wc papir i kada zene koristi papir moze li dodi do trudnoce ?

05.08.2015. 22:40

Nije moguće.

Brinemse123

08.08.2015. 13:25

Hvala na odgovori, zanima me jos jeli moguca trudnoca bez spolnog odnosa nije bilo niti dodirivanja organa?znaci tijekom mastrubacije sperma se prstima prense na zenine prsti i ona prenese na svoje spolovilo i ako se koji spermic dosao do rodnice postoji li trudnoca?brinem se.hvala na odgovoru unaprijed

09.08.2015. 00:10

Ne brinite neće doći do trudnoće.

kiki123

09.08.2015. 00:10

Poštovani,
je li moguća trudnoća ako moja djevojka još uvijek ima himen, a prije par dana smo se dodirivali po spolnim organima te je moj spolni ud usao u njezinu vaginu na dubinu od 3-4 cm i nije došlo do spolnog odnosa te do ejakulacije u vagini, ali nismo sigurni je li se malo sperme izlilo prilikom tih mozda 10-ak sekundi tijekom kojih je moj spolni ud bio u njezinoj vagini? To se sve dogodilo u vremenu njezinih plodnih dana. Jako smo zabrinuti. Nadam se da imate koju utješnu riječ. Željno iščekujem Vaš odgovor!
Srdačan pozdrav!

Brinemse123

09.08.2015. 11:00

Znaci ne moram se brinuti odgovor je NE?

jackson5

09.08.2015. 13:40

Poštovani, imam pitanje.Prošli mjesec sam točno 6 dana prije ovulacije imala spolni odnos gdje je malo sperme ostalo u vagini, i odonda više nisam imala odnose. Nakon toga sam dobila menstruaciju u očekivano vrijeme, i po svemu je bila normalna menstruacija. I sada sam ponovno imala ovulaciju ( točno znam kad su jer su mi bolne ), i odmah nakon toga su me počele boljeti grudi. Znam da po svemu izgleda da nisam trudna i da su ciklusi nrmalni, ali me zanima postoji li ipak mogućnost za to obzirom da zadnjih dana stalno osjećam vrtoglavice, mučnine, imam nizak tlak. Je li moguće da je bila lažna menstruacija?
Hvala na odgovoru