Autor
|
Poruka
|
Paula1234
|
15.07.2015. 22:15
Još bih samo htjela napomenuti da nam se genitalije nisu dodirivale, već je bilo isključivo zadovoljavanja rukama i kako uvijek dobro pazimo, vrlo je malo vjerojatno da je nešto njegove sperme došlo do moje vagine, ali u me stranca slučajno nismo u nekom trenutku prenijeli prstima pa da je došlo do trudnoće.
|
Paula1234
|
15.07.2015. 22:35
Hvala Vam na odgovoru i ispricavam se na tolikpoj smetnji, ali možete li mi samo još reći koji bi uzrok mogao biti tome sto su mi bradavice zadnjih pet dana poprimile neku ljubičastu boju? Nikad prije mi se to nije dogodilo, bar nisam primijetila nikad. Hvala Vam puno.
|
S1992
|
15.07.2015. 23:55
Postovani, nezasticeni odnos imala sam 10.06., ali decko nije svrsio u mene. Nakon toga, 01.07. dobila sam menstuaciju, nije doslo do njenog kasnjenja. Medjutim posljednjih 10-ak dana osjecam bolove u donjem dijelu stomaka, nesto slicno kao menstrualni bolovi. Kako sam procitala da to moze ukazivati na trudnocu, napravila sam kucni test, koji je bio negativan. Medjutim i dalje se plasim da je moglo doci do trudnoce pa bih Vas samo zamolila da mi odgovorite na pitanje da li postoji i najmanja mogucnost za to ili je sve ovo rezultat moje maste? Da li trebam biti zabrinuta zbog bolova? Unaprijed Vam se zahvaljujem. Srdacan pozdrav.
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
16.07.2015. 22:15
Paulaodgovorio sam vam.
|
|
16.07.2015. 22:15
S 1992 ne radi se o trudnoći. ne umišljajte si.
|
probaosam2412
|
19.07.2015. 13:15
Poštovani
imam pitanje prije par dana imao sam seksualni odnos sa curom koja je bila u 3 danu menstrualnog ciklusa ... nismo koristili zaštitu i ja sam svršio u nju ... dali je moguća trudnoća ??
|
matijevic
|
19.07.2015. 16:50
Dobar dan! Decko i ja smo imali odnos u plodnim danima.Prvo smo koristili kondom i on je svrsio izvan mene.Kasnije je skinuo kondom i obrisao se i nakon satak vremena je opet par puta usao u menee,postoji li sansa da sam trudna?
|
|
19.07.2015. 21:45
Probaosam, ako su joj ciklusi na godišnjoj razini redoviti šansa je vrlo mala.
|
|
19.07.2015. 21:50
Matijevic, postoji šansa.Nije velika ali se ne može isključiti.
|
zbunjena21
|
19.07.2015. 21:50
Postovani, oprotite ako se ponavljam, nova sam u ovome forumu, nemojte zamjeriti.
Situacija je slijedeca; 11. dan ciklusa (prvi dan 8.7 trajanje ciklusa 30dana inače redovoti), spolni odnos uslijed cega je kondom pukao, nismo sigurni gdje je svrsio (postoji sansa da je dio sjemena i u rodnici zavrsilo). Popijena tableta Escapella i reglan skupa nakon 2 sata od debakla. Koliko je pametno ponavljati tabletu escapelle/ellaona ili je ova bila dovoljna s obzirom da je rijec o plodnim danima.
Unaprijed hvala, i oprostite ako se poruka ponavlja
|
ivika23
|
20.07.2015. 15:10
Poštovani ako se dobije redovita menstruacija znaci da niste trudni a meni je to tesko utvrditi posto imam stalno neredovite koje kasne po 2 mj. Sto da radim?
|
melanimelem
|
20.07.2015. 20:10
Poštovani,
zadnju menstruaciju sam imala 21.6. i trajala je kao uobičajeno (7 dana). 18.6. sam zadnji puta imala odnos sa dečkom (zaštićen).
Ovaj mjesec, tjedan dana prije očekivane menstruacije, nisam imala skoro nikakvih simptoma. Po nekome pravilu, trebala bih sutra dobiti, ali menstrualni ciklus mi zna oscilirati (28-40 dana). Jedino što sam primijetila ovih dana jest nekoliko prištića, nadutost i malo povećana želja za hranom, ali inače UVIJEK znam da ću dobiti menstruaciju tek kada me sise počnu jako boljeti i biti otečene. Tek danas sam malo primijetila da su mi grudi bolne, ali jako jako malo. Od zadnje menstruacije nisam imala odnos sa dečkom, jedino oralni seks i tzv.seks preko odjeće (sumnjam da na ovaj način mogu ostati trudna) , ali znam da takvim putem nije moguća trudnoća..ne znam dal da se brinem, jer sam inače paničar kada mi kasni, ali tražim vaše mišljenje. Hvala unaprijed!
|
|
20.07.2015. 23:25
Zbunjena odgovorio sam vam.
|
|
Ivka napravite test i javite se ginekologu na pregled i terapiju.
|
|
Melanimelem, ne postoji šansa za trudnoćom u vašem slučaju.
|
zbunjena21
|
21.07.2015. 09:25
Oprostite, ali nigdje ne mogu naći Vaš odgovor
|
ivika23
|
21.07.2015. 14:00
Evo ja dobila menstruaciju prije 4 dana i jos mi uvijek traje, to bi trebalo značiti da nisam trudna jeli? Ginekolog mi je rekao da je to jos normalno u mojim godinama (16 god) da imam neredovite, rekao je da mi moze prepisati ljekove za hormone ali da bi moglo doci do povećanog rasta dlaku itd. Zato ako mi se ne reguliraju do 18 da bi trebala sigurno Počet pit hormone. Mislim da u mojem slučaju nije ni moglo doc do trudnoće ako ja i partner jos nismo imali spolne odnose vec samo trljanje i zadovoljavanje jedan drugoga rukama. Osim ako nije nesto sperme se prenijelo prstima u rodnicu...
|
gilza
|
21.07.2015. 17:45
Danas sam imala odnos sa dečkom, pukao je kondom i nismo primjetili na vrijeme, svršio je u mene. U roku od sat vremena, nakon što sam isplakala dušu od straha, sam bila u ljekarni i kupila ellaone pilulu koju sam odmah popila.
Nemam redovite menge, nekad dobijem na početku mj, nekada na kraju. Nekada je par dana a nekada po dva tjedna pa već jako dugo ne računam plodne i neplodne dane. Zadnju mengu sam dobila 05. ili 06.07. i trajala je 6 dana.
Nakon što sam popila pilulu, nakon nekih sat i po sam osjetila laganu bol na trenutke u donjem dijelu stomaka, na trenutke me probode malo dolje, a prilikom mokrenje sam osjetila peckanje.
Zanima me kada bi otprilike mogla napraviti test na trudnoću a da pokaže pravi rezultat?
|
merlinm
|
21.07.2015. 20:05
Poštovani, zadnje menstruacije sam dobila 13.5, 15.6 i trajale su po 6 dana. Odnose sam imala 26.6. i 27.6. (nezaštićene).
Ovog mjeseca još uvijek nisam dobila mjesečnicu, kasni mi 5 dana. Zadnja tri dana osjećam simptome karakteristične pred mjesečnicu -grudi su mi na dodir bolne, jajnici me također ponekad zabole. Imam dosta iscjedka, sluzav je. Danas sam radila test i bio je negtivan. Da li postoji mogućnost trudnoće, da li sam poranila s testom? Trebam li ga ponoviti? Hvala
|
|
21.07.2015. 22:00
Merilim ako ste ga dobro napravila ne radi se o trudnoći.
|