Autor
|
Poruka
|
lana00
|
04.07.2015. 21:50
Postovani,posljednju mjesecnicu sam imala 9.5,a nezasticeni odnos 23.6,do ejakulacije nije doslo,a odnos je trajao otprilike 15 minuta. Zanima me da li postoje sanse i ako da kolike su?posto posljednja 2-3 dana osjecam kao neku vrtoglavicu..a veliki sam panicar. Zahvaljujem.
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
05.07.2015. 15:35
Ako ste sigurna da nije bilo ejakulacije tada je šansa za trudnoćom jako mala.
|
AcHoW
|
12.07.2015. 03:15
Poštovani doktore Šakoronja, imam jedno važno pitanje. Imao sam spolni odnos sa curom dan poslje menstruacije. Ejakulirao sam unutar nje. Postoji li sansa za trudnocu? Trebamo li se zabrinuti?
|
|
12.07.2015. 13:25
Ako je ciklus na godišnjoj razini, bez većih oscilacija neće doći do rudnoće. Šanse za istu su vrlo vrlo male.
|
AcHoW
|
12.07.2015. 23:00
U to vrijeme iako je menstruacija stala, imala je inaj smedi iscjedak. Mjenja li to ista?
|
|
13.07.2015. 16:00
Svakako da ne mijenja.
|
zelenajabuka
|
13.07.2015. 16:30
Poštovani!
Stupila sam u prvi spolni odnos 16. 6. Zadnja su mi dva ciklusa prije toga bila neredovita, jedan je počeo 11. 5., a sljedeći 30. 5 (ciklusi mi inače traju cca 30 dana, ovo je prvi put da je ciklus trajao tako kratko). Odnos s dečkom je bio nezaštićen, ali je prekinut nakon što je nekoliko puta penetrirao u mene, možda 5- 6 puta i trajalo je zbilja kratko. Došlo je do puknuća himena, nakon čega sam krvarila još par dana kasnije. Zbilja sam zabrinuta jer još uvijek nisam dobila menstruaciju (ako gledamo po ovom zadnjem ciklusu, trebala sam menstruaciju dobiti prije desetak dana). U međuvremenu (prije nekih dva tjedna) sam dobila i blagu upalu mjehura (peckanje kod mokrenja), ali sam to tretirala uvin čajem pa je prošlo nakon nekoliko dana.
Zanima me postoji li mogućnost trudnoće, s obzirom na to da nije bilo ejakulacije i odnos je trajao toliko kratko, a kao što sam navela ciklusi su mi očito neredoviti te ne znam jesam li bila u plodnim ili neplodnim danima, a ukoliko ne postoji zašto još uvijek nisam dobila menstruaciju?
|
IvanaRijeka
|
13.07.2015. 16:50
Pozdrav,znaci ovako zadnju menstruaciju sam dobila 29.06 i trajala je sest dana. 13.07 smo ja i decko imali odnos,no prvo je bio svrsio meni u usta i nije bilo kontakta s vaginom nikakvog. Pola sata nakon toga stavili smo kondom,i imali smo odnos,no u odnosu je primjetio neku bijelu masu iz mene i uhvatila nas je panika.
Nakon smo provjerili i kondom je imao rupicu,ali on nije svrsio niti je bilo sperme u kondomu a te bijele mase je bilo poprilicno puno. Da li mogu ikako ostati trudna i sto da radim? Hvala vam
|
|
13.07.2015. 21:40
Zelenajabuka, prema opisanom mislim da ne bi trebalo doći do trudnoće. O ostalim uzrocima pogledajte u prijašnjim posevima.
|
|
13.07.2015. 21:40
Ivanjarijeka prema opisanom ne radi se o trudnoći. Riječ je o vaginalnoj sluzi koja je intenzivnija tijekom odnosa.
|
luka92
|
13.07.2015. 22:55
Poštovani doktore,
djevojka i ja smo imali seksualni odnos bez kondoma i ejakulirao sam u nju, posljednju mjesečnicu je imala 24.6., a seksualni odnos smo imali 2.7., ciklus joj obicno traje 28 dana, pa me zanima da li su joj tada bili plodni dani i da li postoji mogućnost trudnoće ?
Hvala unaprijed !
|
tresnja<3
|
14.07.2015. 11:35
dobar dan, sredinom 5. mj dečko i ja smo pokušali imati spolni odnos, glavić nije ni cijeli ušao, nije bilo sperme, trajalo je nekoliko sekunda, nekoliko dana kasnije dobila sam mengu na vrijeme, slijedeći mj isto tako na vrijeme. sad me uhvatila panika na netu pise da možes biti trudan i imati pravu mengu. imam i zatvor a to isto piše da je jedan od simptoma. i pitanje jos jedno. ako me dečko prstenjači a prije nekih 12 sati se zadovaoljavao to znači da ti spremiji nisu živi i ne mogu biti trudna?
|
|
14.07.2015. 23:10
Luka šansa za trudnoćom postoji. Ako joj bude kasnila menstruacije vjerovatno će se raditi o trudnoći.
|
|
14.07.2015. 23:10
Trešnja ne umišljajte si i educirajte se.
|
luka92
|
15.07.2015. 00:20
Ona tvrdi da su joj bili neplodni dani, da nije moguce da je trudna ?
|
mateja196
|
15.07.2015. 09:30
Zanima me dali je moguca trudnoca ukoliko sam spavala sa deckom, i samo pola sata nakon toga imali smo prometnu nesrecu, dosta sam bila pod sokom i stresom i od tada je prosto oko 2 i pol tjedna, zabrinuta sam posto mi menstruacija kasni 8 dana, dali je moguca trudnoca ili je uzrok tome stres? Hvala unaprijed.
|
Paula1234
|
15.07.2015. 09:30
Poštovani, menstruaciju sam dobila 4.5. Ciklus mi obično traje 27-31 dan, jako rijetko više, i samo jednom prije godinu dana se dogodilo da je trajao 34, što je najduže dotad. U međuvremenu nisam imala s dečkom spolni odnos tj, nije došlo do penetracije već samo petinga. To se dogodilo dva puta, 13.5. i 25.5. On je oba puta svršio po mom trbuhu, sto smo odmah nakon toga obrisali. Moje ruke su došle u doticaj s njegovom spermom pa sam ih zato odmah nakon što smo obrisali sve s mog trbuha oprala. Kasnije sam se i otusirala da bi isprala sve s trbuha. Menstruacija mi je nakon toga kasnila i napravila sam kućni test trudnoće 34. dan nakon prošle menstruacije i bio je negativan. Menstruacija je dosla napokon 8.6., međutim činila mi malo slabijom nego je obično. Znaci ta menstruacija je došla nakon 36 dana, što je bilo najduže ikada. Prije te menstruacije su me boljele bradavice kad bih ih stisnula lagano, ali to nije bilo ništa neuobičajeno jer mi se to uvijek događa prije nego bih trebala dobiti te je prestalo kad sam doba menstruaciju, kao i obično. U međuvremenu nisam imala nikakav odnos, međutim menstruacija mi opet kasni, danas je 38. dan od prosle. Ponovno me bole bradavice sto je znak obično da bi trebala dobiti uskoro, ali brine me da sam trudna iako je test bio negativan i iako sam imala menstruaciju nakon odnosa jer sam pročitala da neke žene imaju menstruaciju, tj. slično krvarenje čak i dok su trudne. Napravila sam još dva testa, 12.7. s večernjim urinom i 14.7. s jutarnjim urinom, i oba su bila negativna. Je li moguće da testovi pokazuju pogrešan rezultat cak i ovako dugo nakon odnosa?
Hvala unaprijed na odgovoru.
|
|
15.07.2015. 22:10
Luka oboje ste neiskusni i neupučeni.
|
|
15.07.2015. 22:10
Paula svakako se ne radi o trudnoći u vašem slučaju.
|
|
15.07.2015. 22:15
Mateja napravite prije svega test na trudnoću. Od uzroka moguć je stres.
|