Autor
|
Poruka
|
Nogometas
|
24.06.2015. 15:40
Dakako da nije, ejakulacija je bila tek kasnije u kondom, izvan rodnice, i znaci prema tome nebi trebale postojati sanse za trudnocu.
Hvala Vam.
|
cico93
|
24.06.2015. 20:15
Postovani,
Imao sam nezasticeni sex sa djevojkom, svrsio sam izvan nje ali je ona spermu utrljala po vagini i sa prstima unjela dio sperme u vaginu, kolike su sanse za trudnocu?
|
bobica97
|
24.06.2015. 20:20
ja i dečko smo radili nekoliko poza , s tim sto nije bilo penetracije penisa vec je decko gurao suhe prste . u jednom momentu ja nisam imala nista dolje na sebi a on je imao trenericu i prste je gurao . Mnogo se plasim trudnoce i zanima me da li na taj nacin moze doci do nje ? poslije sam ja njegov spolni organ drzala u rukama ali smo odmah oprali ruke i on i ja i onda je on meni gurao suhe prste .
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
25.06.2015. 00:40
Nogometaš tako je ako ste sigurni u svoju verziju događaja i ako niste previše subjektivni.
|
|
Cico šanse za trudnoćom su slične kao da ste ejakulirali u rodnici.
|
|
Bobica educirajte se. Nemojte niti imati odnos jer niste spremni za isti.
|
nixi pixi
|
26.06.2015. 13:00
Poštovan !
Imao sam odnos sa curom 11.6.2015. ona mi je rekla da su joj to bili plodni dani, tjekom snošaja nisam ejakuliro u nju već sam penis izvadio prije ejakulacije, nakon dvadesetak minuta ponovno smo se upustili u odnose, te isto tako nisam ejakuliro. Naime cura mi je otišla na more i tamo je već dva tjedna, ćudno se osjeća, osjeća napuhnutost u trbuhu, dojke su joj naotekle ali je ne bole kao prije menstruacije, jućer je cijeli dan imala žgaravicu malo sam čito i piše da su to svi znakovi trudnoće, ali danas mi je javila da je prokrvarila, makar joj sljedeća menstruacija treba doći tek za 5 dana. Pa vas pitam dali su se te promjene kod nje dogodile radi promijene klime ili je moguće da je trudna.
Hvala unaprijed !
|
|
27.06.2015. 00:25
Opetovani odnosi donose određen rizik od trudnoće, jer između dvije ejakulacije ostane neki put dovoljno spermija za oplodnju.
Sve što možete je da pričeka nastup menstruacije.
|
frkyluke
|
27.06.2015. 00:30
Postovani,
Cura i ja smo imali odnos 13.6 i nismo se zaštitili al nisam ejakulirao u nju. 19.6 (kad su joj cca pocinjali plodni dani) dobila je krvav iscjedak, odmah je umislila da je trudna. Danas je bila kod ginekologa i rekla joj je da na UVZ sve izgleda ok iako ne moze sa sigurnoscu nista reci i da priceka menstruaciju. Također joj je rekla da joj je maternica zadebljana i da je sve ok. Sad me brine sto znaci to zadebljanje maternice i da li je mozda simptom trudnoce ?
Hvala na odgovoru
|
Dodolo
|
27.06.2015. 00:30
Poštovani,
Zanima me mogu li Duphaston tablete utjecati na rezultat testa za trudnoću?
Unaprijed hvala, lijep pozdrav
|
majitos
|
27.06.2015. 01:00
Postovani..s deckom sam imala odnos u drugom danu menstruacije i svrsiio je u mene..3 i 4 dan mi je menstruacija isla jako slabo..postoji li mogucnost za trudnocu?
|
Kikica12345
|
27.06.2015. 11:55
Postovani mene zanima zasto mi je stomak napuhan jer inace nije mislila sam da je pred menstruaciju al mi je prosla i i dalje je napuhan, spolnih odnosa nisam imala ima 3 mj znaci 3 menstruacije su prosle pa sto bi mogao bit razlog tog napuhanog stomka muci me...
|
matka12
|
27.06.2015. 12:00
Poštovani, redevno uzimam Diane 35. Imali smo odnos 30.5.(za vrijeme menstruacije i vrijeme pauze uzimanja Diane 35), 5.6, 19.6 i 21.6.
Menstruacija mi kasni 2 dana, umorna sam, bol u ledjima i stomaku,nervoza. Jesam li trudna?
|
Nogometas
|
27.06.2015. 19:05
Poštovani doktore,
Odmah na početku Vam se ispričavam jer Vas dosađujem, ali izrazito sam paničan u zadnja 3 mjeseca i iz sitnice napravim veliku stvar.
Pa Vas unaprijed molim da izdvojite svoje vrijeme jos jednom na mene.
Kao što sam vam pisao djevojka i ja smo imali odnos na 14. dan ciklusa od 26 dana( prije sam naveo 15, al se ispostavilo 14.). U pocetku je bilo one prozirne sluzi iPrva minuta je bila bez kondoma, te kada sam osjetio da bi ukoliko nastavimo moglo doc do ejakulacije (ali ne tako skoro) smo stali i stavili smo kondom. Dok smo stavljali kondom nije bilo micega na vrhu spolovila.Kasnije sam ejakulirao u kondom, izvan rodnice.
Htio bi navesti kako smo djevojka i ja zakljucili da je ovulacija bila bas na 12 dan(nedjelja 21.6.) kako i treba po tome sto je iscjedak bio toliko velik da je morala stavit dnevni ulozak, isti takav ali manje obilan je bio u subotu(20.6.). A u ponedjeljkak(22.6) se vec smanjivao, a taj daj je jos bio plodan zbog toga sto jajna stanica živi 24 sata, tako da sljedeći dan kada smo imali odnos (utorak 23.6.) bi trebao bit neplodan.
Takoder odnos nije bio jedan u nizi vec prvi taj dan, i bio je u vecernjim satima znaci prema 15 danu.
Sad Vas jos jednom molim da ocjenite šanse za trudnoću, i ako je to moguce da je u potpunosti iskljucite.
I jos jednom se ispricavam sto sam naporan.
Hvala Vam na izdvojenom vremenu i trudu!
Lijep pozdrav!
|
|
27.06.2015. 21:15
Frkyluke, prema opisanom ne radi se o trudnoći. No ne može se ništa sa 100 postotnom sigurnošću zaključiti prije nego dobije menstruaciju.
|
|
Dodolo ne mogu.
|
|
Majitos neće doći do trudnoće ako joj je ciklus na godišnjoj razini bez većih oscilacija.
|
|
Kikica ne znam zašto vam je nadut. Javite se liječniku obiteljske medicine.
|
|
Matka niste trudna.
|
|
Nogometaš ja sam vam odgovorio. Pročitajte moj prijašnji odgovor jer on i dalje vrijedi.
|