Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
18.06.2015. 10:55
Ne radi se o trudnoći. Nakon toga imali ste dvije uredne menstruacije.
|
Tassu
|
18.06.2015. 14:10
Poštovani,
Zadnju menstruaciju imala sam 20.05. i trajala je 5 dana. Ciklusi su mi redoviti, plus/minus dan-dva. U vrijeme plodnih dana nisam imala odnos, nakon čega jesam nekoliko puta. Ponekad na početku odnosa ne koristimo zaštitu (isključivo u neplodnim danima), ali ju nakon nekoliko trenutaka obavezno stavimo i nikad ne dođe do ejakulacije. Menstruaciju sam trebala dobiti jučer, ali mi se pojavio samo blago crveni iscjedak kao na početku menstruacije, a danas ništa. Zadnjih nekoliko dana imam žuto - smeđi iscjedak koji je posljedica korištenja Betadine vaginaleta. Dečko i ja smatramo da nema razloga za zabrinutost oko trudnoće, ali se nadam da mi vi to možete potvditi i dati neko drugo objašnjenje zašto je jučer krenulo, a danas stalo.
|
kejk
|
18.06.2015. 19:10
Poštovani,
menstruaciju sam dobila 30.5. Zatim sam 26.6. imala
spolni odnos s dečkom, koristili smo zastitu cijelo vrijeme odnosa(prezervativ) i on nije uopce svrsio. Spolni odnos nije trajao vise od 1 minutu. Zatim sam 2 dana poslije, znaci 28.6. dobila menstruaciju koja je
izgledala normalno i trajala normalno. No od jucer mi se cini da imam bol u grudima i osjetila sam neku laganu bol u jajnicima. Što mislite ,
postoji li mogucnost trudnoce?
Hvala unaprijed
|
zabrinuto2412
|
18.06.2015. 19:15
Poštovani, da li je moguće da djevojka zatrudni ako nije imala pravi odnos ni taj put niti ikad prije..došlo je do 'trljanja' spolnih organa, pri čemu je samo glavić penisa bio tu na početku, na površini, nije ulazio..pri tome je došlo do evakulacije ali na leđa,ne po vagini..postoji li veća mogućnost za trudnoćom s obzirom na to da su u pitanju bili plodni dani djevojke i je li mogao imati ikakav utjecaj predejakulat s obzirom da nije bilo 'ulaženja'? Hvala unaprijed
|
|
18.06.2015. 22:20
Tassau prema opisanom mislim da se ne radi o trudnoći. Vjerovatno će menstruacija doći za koji dan.,
|
|
Kejk , skoncentrirajte se pa ponovno. 28.6. je tek za deset dana.
|
|
Zabrinuto odgovorio sam vam. Malo edukacije ne bi vam škodilo.
|
kejk
|
19.06.2015. 00:10
Poštovani, ispricavam se pogrijesila sam.
menstruaciju sam dobila 30.4. Zatim sam 26.5. imala
spolni odnos s dečkom, koristili smo zastitu cijelo vrijeme odnosa(prezervativ) i on nije uopce svrsio. Spolni odnos nije trajao vise od 1 minutu. Zatim sam 2 dana poslije, znaci 28.5. dobila menstruaciju koja je
izgledala normalno i trajala normalno. No od jucer mi se cini da imam bol u grudima i osjetila sam neku laganu bol u jajnicima. Što mislite ,
postoji li mogucnost trudnoce?
Hvala unaprijed
|
lilyblack
|
19.06.2015. 13:55
Poštovani, zanima me trebam li biti zabrinuta za eventualnu trudnocu ukoliko sam imala zasticene odnose 12. dana ciklusa (kondom+prekinuti snošaj, s tim da je kondom ipak provjeren na kraju i bio je u redu) i 17. na isti nacin. Menstruacija treba nastupiti 25. ovog mjeseca, ali zbog mojih strahova se bojim da ce kasniti pa cu se jos vise ubiti u pojam. Zelim cuti vase misljenje. I je li ova metoda dovoljno sigurna ukoliko imam odnose u razmacima od min. 5 dana?
|
|
19.06.2015. 21:45
Lillyblack neće doći do trudnoće uz navedenu zaštitu i pažnju prilikom odnosa.
|
|
19.06.2015. 21:50
Kejk niste trudna, ne umišljajte si.
|
lilyblack
|
19.06.2015. 21:50
Zaboravih napomenuti kako su nakon odnosa 11. dana (gore greškom napisano 12.) nastupili simptomi tipicni ovulaciji, pojacan iscjecak i osjecaj jake vlaznosti, a zadnja dva dana osjecam nadustost i nelagodu u dojkama (kao i inace u PMS-u), a nekad mi se javljaju valovi blage mučnine i vrtoglavice. Inače patim od konstantne hipotenzije ako to i na što utječe..
|
|
20.06.2015. 12:50
Ne mijenja situaciju.
|
bobica97
|
20.06.2015. 14:50
1. da li se od guranja suhih prstiju u vaginu moze zatrudnjeti ?
2. da li spermiji prolaze kroz odjeću ?
|
|
20.06.2015. 17:25
Oboje ne.
|
Dugic13
|
21.06.2015. 12:35
Postovani,
imao sam odnos sa curom 20.06.2015 bez bilo kakvog sredstva zastite, nisam ejakulirao u nju vec sam koristio metodu prekinutog snosaja, ali je deo sperme otisao blizu njene vagine pa se plasim da prilikom brisanja sperme nije slucajno malo otislo i u vaginu.....inace cura ima redovne cikluse, na 28 (eventualno 29) dana a zadnji ciklus joj je poceo 11.06.2015god......pa racunam da jos nije bila u podnim danima.
Da li postoji mogucnost za trudnocu, ako postoji, kolika je???
Unapred hvala!
|
|
21.06.2015. 23:10
Bili su debelo plodni dani. Niste sigurni u ejakulaciju, te savjetujem da vam djevojka uzme pilulu za dan poslije.
|
Nogometas
|
23.06.2015. 22:50
Lijep pozdrav,
djevojka i ja smo imali odnos na prijalazu plodnih i neplodnih dana, pretjerat cu i reci cu kako smo prvu minutu bez kondoma, a zatim ga stavili i kasnije sam svrsio u kondom, izvan nje.
Postoji li kakva mogucnost da zatrudni u ovoj prvoj minuti odnosa bez da je doslo do ejakulacije?
Unaprijed hvala!
|
|
24.06.2015. 10:15
Pa to vi znate da li je u toj minuti bilo ejakulacije. Ako nije naravno da je šansa jako mala u praksi.
|
Nogometas
|
24.06.2015. 10:15
Lijep pozdrav,
djevojka i ja smo imali odnos na prijalazu plodnih i neplodnih dana(15 dan ciklusa od 26 dana), pretjerat cu i reci cu kako smo prvu minutu bez kondoma, a zatim ga stavili i kasnije sam svrsio u kondom, izvan nje.
Postoji li kakva mogucnost da zatrudni u ovoj prvoj minuti odnosa bez da je doslo do ejakulacije?
Unaprijed hvala!
|