Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
03.10.2015. 21:00
Niks, prema opisanom ne.
|
|
03.10.2015. 21:05
Katica prema opisanom ne bi trebalo doći do trudnoće.
|
Kxoxo
|
04.10.2015. 12:20
Dakle, vodim menstruacijski kalendar, prije mjesec dana sam se razbolila, te mi je taj mjesec 10 dana kasnila, kako kalendar automatski nagađa kada mi je sljedeci termin, pise da je 07.10., a prosla menstruacija mi je bila 09.09., pitanje je postoji li sansa da ce biti situacija kao prosli mjesec, vec je 04.10 a ja tek sad osjecam bol u lijevom jajniku, razlog javljanja je cinjenica da sam imala nezasticeni spolni odnos 02.10 i 03.10., odnos nije bio klasican, jos sam djevica, ali decko je svrsio, izvan mene, s tim da kaze da je osjetio nesto cudno, nije svrsio u mene, ali nije sigurno sto se predejakulata, racunali smo na cinjenicu da su neplodni dani, pa sad pitam da odem po zastitu ili
|
Kxoxo
|
04.10.2015. 12:20
Znaci to je bio 23. I 24.dan ciklusa
|
|
04.10.2015. 23:25
Neće doći do trudnoće nikako.
|
Marko123marko
|
05.10.2015. 22:40
Postovani, htio bih vas upitati nesto.Djevojka i ja smo nedavno pokusali imati spolni (nevina je) odnos medjutim nije nam islo.Koristili smo zastitu medjutim, kada god bih pokusao penetrirati ona je tvrdila da ju vagina jako boli tako da sam odustao ne zeleci je povrijediti.Imali smo peting, medjutim, nisam ni pomisaljao ejakulirati u blizini nje, niti su mi prsti bili prekriveni spermom.Cak sam i predejakulat obrisao kad bih nezasticen prilazio njenom polnom organu.E sad, ona tvrdi da su joj tad bili plodni dani, a mene brine to jer odjednom ima cudne simptome.Nakon tog petinga ju vagina jako boljela i tvrdi da ju jajnici i dalje bole (a pokusaj tog odnosa smo imali 25.9.2015.), cak sta vise, nenormalno jede slatko i kaze da ne moze da prestane, a i ima mucnine vrlo cesto no nikako da povrati.Ovo je mozda najtupavije sto vam je iko do sad napisao, ali da li je ona trudna ili ne?Stvarno sam zbunjen.Lijep pozdrav
|
MrsKernBo
|
06.10.2015. 13:00
Poštovani doktore,
Imam 19 godina. Vec drugi mjesec pijem lindynette. U nedjelju sam popila i jutro. I jučer zaboravila,a imala spolni odnos sa neprekinutim snosajem i bez zaštite. Sto da danas učinim? Koliki je rizik? Da danas popijem dvije? Ili samo jednu? Molim Vas pomozite!
Lijepo hvala!
|
Klokan1233
|
06.10.2015. 19:05
Poštovani, imala sam spolni odnos s deckom a nasa ''zastita'' bila je princip prekinutog snosaja, kasni mi 2 dana i kucni test je pozitivan.
Medutim osim kasnjenja nemam nikakvih simptoma , kasnjenje je uobicajeno i imam velikih poremecaja sa stitnjacom.
Moje pitanje je dali utjecaj hormona stitnjace imam ikakve veze s testovima?
|
|
06.10.2015. 22:10
Marko ne radi se o mogućnosti trudnoće. Sugeriram da se educirate.
|
|
MrsKern, uzmite drugu čim prije i dalje odnos sa zaštitom.
|
|
Klokan ako je test pozitivan radi se o trudnoći. Nema veze s testovima štitnjače.
|
Kikica12345
|
Postovani doktore da li je moguce da je samo naduti trbuh simptom trudnoce da nema nikakvih drugih i da li se trudni stomak moze uvlaciti uopce iako je mali nista ekstra velik?
|
|
07.10.2015. 17:15
Nadutost trbuha nije znak trudnoće. Javite se obiteljskom liječniku ako imate takve smetnje.
|
Marko123marko
|
07.10.2015. 17:15
Da znam, u pravu ste.Probali smo tri puta i nijednom nam nije islo jer se zalila na bolove u vaginalnom predjelu.I svaki put bi je vise dana boljeli jajnici.E sad me samo zanima, jer i ona, a i ja, smo zbunjeni od tog ternutka-da li je moguce da od straha umislja sebi sve stvari i da se one ponasaju kao pravi simptomi trudnoce? Da li je moguca lazna trudnoca? Jer prethodnog puta smo bili nezasticeni, a ovoga puta smo bas pazili i odjednom su joj se javili ti simptomi.Skoro pa svi odjednom.Da li se i u pravoj trudnoci svi javljaju odjednom ili postepeno?Hvala Vam na prethodno odgovrenom pitanju.
|
|
08.10.2015. 20:20
Odgovorio sam vam. Nemam vam što dodati na to.
|
dani173
|
10.10.2015. 18:25
Poštovani, nadam se da ce te mi uspjeti pomoci svojim odgovorom. Zadnju menstruaciju sam imala 31.8. do 5. 9. , spolni odnos sam imala 4.9. i ne zasticeni spolni odnos (na vrijeme prekinuta ejakulacija) 19.9. Inace imam redovitu menstruaciju svaki (30-33 dana), ali ovaj mjesec jos nisam dobila, kasni 9 dana.Uradila sam dva kucna testa na trudnocu i oba negativna(7.10. i 8.10.). Nemam nikakvih simptoma slicnih simptomima pocetne trudnoce.. Ima li sanse da sam trudna? Koliko su pouzdani testovi za trudnocu? Sto slijedece da uradim ( jos jedan test ili posjet ginekologu)?? Hvala
|
|
10.10.2015. 20:00
Prema opisanom ne radi se o trudnoći. Sugeriram da posjetite ginekologa ako ne nastupi za koji dan.
|
malicka123
|
11.10.2015. 02:10
Postovani,
Partner i ja smo imali analni spolni odnos i on je svrsio
Zanima me dali je moguca trudnoca jer se sperma izlila do vagine posto se radi o 11.danu ciklusa (ciklusi su mi redoviti svakih 28-29 dana)?
|
mia12615
|
11.10.2015. 11:25
Poštovanje,
zanima me postoji li mogućnost trudnoće u mojem slučaju. Dakle, imam ureaplasmu i za nju sam uzimala antibiotike sve do prije par dana, PCOS za koje pijem Diane 35 te pijem razne lijekove za živce. Menstruacija mi je inače dolazila (koristeći Diane) svako 25 dana, predzadnji put je došla 24. dan tj., 17.09. ( mislila sam da je uzrok stres) i trajala cca 3 dana kao i prije korištenja Diane, sa svim jakim sipmtomima. Nakon te pauze opet sam počela piti Diane, 3 dana prije zadnje pilule (9.10.) dobila sam menstruaciju, također uz sve simptome (iznimna bol u leđima i donjem dijelu trbuha itd.). Inače imam jako velike grudi i večeras sam primjetila vene izraženije nego inače. Posljedni odnos s dečkom sam imala 06.09., s tim da smo koristili (uz Diane) metodu prekinutog snošaja. Radila sam test 21.09. bio je negativan. Hvala.
|
mia12615
|
11.10.2015. 11:25
Poštovanje,
zanima me postoji li mogućnost trudnoće u mojem slučaju. Dakle, imam ureaplasmu i za nju sam uzimala antibiotike sve do prije par dana, PCOS za koje pijem Diane 35 te pijem razne lijekove za živce. Menstruacija mi je inače dolazila (koristeći Diane) svako 25 dana, predzadnji put je došla 24. dan tj., 17.09. ( mislila sam da je uzrok stres) i trajala cca 3 dana kao i prije korištenja Diane, sa svim jakim sipmtomima. Nakon te pauze opet sam počela piti Diane, 3 dana prije zadnje pilule (9.10.) dobila sam menstruaciju, također uz sve simptome (iznimna bol u leđima i donjem dijelu trbuha itd.). Inače imam jako velike grudi i večeras sam primjetila vene izraženije nego inače. Posljedni odnos s dečkom sam imala 06.09., s tim da smo koristili (uz Diane) metodu prekinutog snošaja. Radila sam test 21.09. bio je negativan. Hvala.
|