Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
19.10.2015. 22:40
Petra ne radi se o mogućnosti trudnoće u vašoj situaciji.
|
|
19.10.2015. 22:40
Blabla za svaki slučaj savjetujem za početak test na trudnoću.
|
|
19.10.2015. 22:45
Klara prema opisanom mislim da bi trebali dobiti uskoro menstruaciju dakle za koji dan. Ak ne nastupi sugeriram UZV pregled.
|
klaratnf
|
19.10.2015. 23:05
Hvala na odg.
Ali danas ujutro mi je počelo krvarenje i trajalo je do 7 sati navečer i sad je prestalo. Je moguće da se radi o implatacijskom krvarenju?! Ili su u pitanju hormoni. To mi se prvi put dešava. I jako sam pod stresom.
|
klaratnf
|
19.10.2015. 23:35
Zaboravila sam napomenuti da se prvi ulozak napunio kao da je sve ok a drugi manje i sad je stalo. Kao sta sam prije napisala je moguće da se se radi o implatacijskom krvarenju ili je sta s hormonima. Danas sam trebala dobit menstruaciju. Hvala
|
klaratnf
|
20.10.2015. 19:30
Večer.
Napravila sam test za trudnoću i negativan.
Je prerano rađen test jucer sam trebala dobit menstruaciju?!
|
klaratnf
|
20.10.2015. 21:15
Jos jedno pitanje? Je problem ako se test napravi popodne a ne ujutro. Nisam mogla vise cekat. Hvala na odgovorima unaprijed
|
|
20.10.2015. 21:40
Ne radi se o trudnoći. Ne vidim problem kod vas.
|
Lillie
|
22.10.2015. 00:20
Poštovani doktore,
javila sam Vam se prije dva dana, 19.10. te ste mi na post odgovorili kako ne vjerujete da se u mom slučaju radi o trudnoći. Danas, 4. dan nakon izostanka menstruacije, ipak sam ujutro napravila test na trudnoću (Clearblue) prvim jutarnjim urinom i bio je negativan odmah čim sam pričekala rezultat, i nakon 10 minuta je ostao isto negativan, te sam ga naposlijetku, normalno, bacila. Jesam li ga možda prerano napravila? Je li negativan rezultat u mom slučaju točan? Pitam to jer sam pomislila da, u slučaju da se dogodi vanmaterična trudnoća, test urina to možda ne bi mogao očitati (?) Simptome imam i dalje kako sam rekla i bivaju sve jači: otečenost grudi i jaki bolovi u donjem dijelu leđa, stomaka i abdomena. Također osjećam nekakvu "raširenost i elastičnost" u vagini, onako kao za vrijeme menstruacije, i pojačan prozirno-bijeli iscjedak. Nikakve druge nelagode ne osjećam dolje, niti peckanje niti ništa, samo ovo navedeno. Onaj neugodan osjećaj u želucu je bio vjerojatno nervoza prije testa te ga više apsolutno nema.
Hvala Vam još jednom!
|
klaratnf
|
22.10.2015. 00:20
Jos jedno pitanje? Dali je to onda bila menstruacija ali oskudna ili cu je tek dobiti? Hvala unaprijed
|
mmkoli
|
22.10.2015. 12:25
Poštovani. Spolne odnose sam zadnji put imala 20.08.2015. i tjedan dana nakon sam dobila mjesečnicu. Nedugo nakon toga osjetila sam laganu vrtoglavicu i za svaki slučaj napravila test koji je bio negativan. Poslije toga sam dobila sljedeću mjesečnicu 26.9. koja je trajala normalno kao i svaka druga do sad. Jučer sam otišla na redovnu kontrolu kod ginekologa i kod ultrazvuka mi je doktorica rekla da imam nešto nalik na gestacijsku vrećicu ali da je vrlo moguće da nije trudnoća s obzirom da sam imala mjesečnicu. Rekla mi je da za svaki slučaj napravim test kod kuće. Napravila sam dva testa,jedan odmah nakon i jedan ujutro na prvu mokraću. Oba testa su negativna. Da li je moguće da je test lažno negativan ili je test točan i može li to što je ona vidjela biti nešto drugo jer trebam uskoro dobiti mjesečnicu. Hvala.
|
Mmartinakolii
|
22.10.2015. 12:30
Poštovani. Zadnje spolne odnose sam imala 20.08.2015. nakon toga sam menstruaciju dobila 28.08.2015. Par tjedana nakon sam osjetila laganu vrtoglavicu i i za svaki slučaj napravila test koji je bio negativan. Sljedeću menstruaciju sam dobila 26.09.2015 koja je trajala kao i svaka druga. Jučer sam otišla na redovni pregled kod ginekologa i doktorica mi je na ultrazvuku rekla da se vidi nešto nalik gestacijskoj vrećici. Rekla je da je moguće da nije trudnoća jer sam imala menstruaciju poslije toga ali da za svaki slučaj napravim kućni test. Jedan sam napravila odmah nakon pregleda,i jedan ujutro na prvu mokraću i oba su bila negativna. Može li se dogoditi da je test lažno negativan i da li je moguće da je to što je ona vidjela na ultrazvuku nešto drugo,trebam dobiti menstruaciju uskoro. Hvala.
|
katy92
|
22.10.2015. 20:20
Postovani,zadnja menstruacija mi je bila 25.8,otisla sam kod ginekologa 7.10,dala mi je duphastone 2puta po 1 tabl 10dana,zadnju sam popila17.10, svo vrijeme imam spolne odnose sa prekinutim snosajem,sinoc smo koristili kondom koji je puknuo i decko svrsio u mene,menge jos nemam, jesam li trudna i ako dobijem mengu? Hvala unaprije
|
Mali23
|
22.10.2015. 20:45
Postovani doktore imao sam nezasticeni spolni odnos s djevojkom i to mi je bilo prvi put. Spolno smo opcili oko 10-15 sec, te kada sam ja osjetio osjecaj neke topline odmah sam ga izvadio i nisam bio blizu ejakulacije... Nakon toga smo se samozadovoljavali s tim da ja uopce nisan ejakulirao. Ali kada sam dosao doma zamjetio sam bijele mrlje na gacama...ponavljam nisam ejakulirao te veceri.
Lp
|
|
22.10.2015. 23:45
Klara u očekivano vrijeme.
|
|
Katy ne znam prema opisnom. Napravite test.
|
|
Mali koji je problem kod vas? Ako niste ejakulirali ne trebate brinuti.
|
|
22.10.2015. 23:50
Lille moj odgovor i dalje stoji.
|
|
22.10.2015. 23:55
mmkoli, ako su testovi negativni ne radi se o trudnoći.
|
Mali23
|
23.10.2015. 10:25
Doktore strah me te bjelkaste sluzi koja mi se nalazila na gacama... Zanima me moze li ona ostati trudna od toga, ali kazem vam nisam ejakulirao uopce te noci a imali smo odnos 10-15 sec.
Hvala i pozdrav.
|