Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

11.10.2015. 18:40

Malicka prema opisanoj situaciji ne postoji.

11.10.2015. 18:40

Ne radi se o trudnoći dakako.

malicka123

11.10.2015. 19:55

Dali je moguca trudnoca ako se sperma nalazila samo na vanjskom spolovilu? Ili postoji mogucnost da je usla u rodnicu?

Josipa1409

12.10.2015. 00:10

Poštovani, evo ovako.. Ciklus mi traje oko26 dana, znači 4 dana curim i nakon 22,23 dana opet. Ugl, ja i partner smo imali sp.odnos 3. Dan mens. svršio je u mene (ispričavam se na riječniku).. Vise nisam curila.. Tj dana nakon toga imam simptome tipa da stalno moram u wc, stalno mi se jede nešto, imala sam zatvor.. Imam osjetljive grudi i 2 dana su me boljela leđa mislila sam da ću dobit, međutim nisam i sad mi 3 dana kasni, zanima me dali je moguća trudnoća? Hvala.

12.10.2015. 22:00

Malicka ako je ušla u rodnicu šansa postoji. To znate samo vi i partner.

12.10.2015. 22:00

Josipa ne ako su ciklusi na godišnjoj razini redoviti.

Josipa1409

12.10.2015. 22:30

I nisu bas redovne, ali bude razlika samo par dana, nekada..

mala15

13.10.2015. 10:35

Dobar dan. Ima 3 dana bila sam s dečkom i nismo imali odnos. Imam 16 godina i nevina sam. On me zadovoljavao i vjerojatno nije imao sperme na prstu, a ja sam rukom takla tekućinu s glavića pa kasnije prošla rukom dole. Menstruacija mi je trebala doć par dana i prije toga al nije i još kasni, al to je meni uobičajeno tako i imam nadutost trenutno. Mogu li ostati trudna?

13.10.2015. 17:50

Mala neće doći do trudnoće.

mala15

14.10.2015. 11:05

Ako je slučajno malo ostalo te tekućine na prstu pa se kasnije prenijelo u rodnicu, može li doći do trudnoće?

14.10.2015. 21:05

Neće doći do trudnoće. To je moguće samo u teoriji ali ne i u praksi.

Lana998

18.10.2015. 00:10

Poštovani doktore, obratila sam Vam se prije mjesec dana, zadnji dan menstruacije mi je bio 24.08 a odnos sam imala 25 i doslo je do pucanja kondoma,bili su neplodni dani. iducu njesecnicu sam dobila na vrijeme 17.09 i trajala je 7 dana ali oskudnija, za svaki slucaj da je lazna, napravila sam test i bio je negativan . 25. 09. Sam imala odnos ali sa zaštitom. Nikad mi se nije desilo cak ni dan da kasni, sad kasni vec 2. Da li je moguca trudnoca i kad da uradim test ?

18.10.2015. 16:00

Prema opisanom se ne radi o trudnoći.

Nidjo4321

18.10.2015. 16:20

Pozdrav, cura je dobila menust 13.10, odnos smo imali izmedju17-18.10 dok je jos imala menu, pukao je kondom i sve je otislo unutra i nakon nepunih 12h popila je tabletu Escapelle, postoji li mogucnost za trudnocu? LP

19.10.2015. 00:00

Prema opisanom ne postoji.

klaratnf

19.10.2015. 00:05

Vecer. Trebam pomoć. Tjedan i pol prije menstruacije grudi su mi bile tvrde, dva dana prije početka iste počeli su me jajnici bolit kao i svaki mjesec i mislila sam dobila sam M, ali kad sam pogledala u uložak vidjela sam smeđkasti iscjedak a poslije i lagano krvarenje.Inače su mi stvari redovite i znaju doć 2 do 3 dana ranije ili 2 do 3 dana kasnije. sada lagano krvarim, opet su me bolili jajnici danas ujutro baš kao kad trebam dobit ali je cijelo vrijeme lagano krvarenje. kao da je ili dan. trenutno mi grudi nisu tako tvrde i osljetljive. inače sam spolno aktivna i ne štitimo se nego samo metodom prekintog snošaja. za vrijeme plodnih dana smo bili aktivni ali nije svršio za vrijeme odnosa nego kasnije.tu metodu prakticiramo godinama također mi se prije 3 mj desilo da sam nakon menstruacije počela lagano krvariti 3 dana nakon završetka. ali je bilo svejedno manje krvi nego sad. Dali mi se šta dešava s hormonima, i menstruacija će mi doć ili je moguća trudnoća mada sam imala sve simptome pms. Trenutno sam pod stresom zbog svega ovoga i zbog problema zbog ozljede kuka? hvala unaprijed

Petraa1996

19.10.2015. 10:35

Pozdrav! Treba mi hitan odgovor. Situacija je sljedeca: Moj decko i ja smo se mazili, znaci nije bilo spolnog odnosa, samo medusobno zadovoljavanje. Njemu je iz penisa curila neka sluz, ali jako malo, i sad me zanima ako je kojim slucajem njemu to ostalo na prstima i onda stavio prste u moju vaginu, mogu li ostati trudna? Imam blaze bolove u donjem dijelu trbuha iako ja mislim da mi je to samo od stresa i straha jer ne znam mogu li ostati trudna. To je bilo u 9 mjesecu i ovaj mjesec sam imala menstruaciju ali je bila slabija i smeđkaste boje, ali mi se to znalo i prije događati. Molim hitan odgovor. Hvala!

blablabla92

19.10.2015. 10:35

Znaci, decko i ja redovito imamo odnose, prekinuti snosaj. Nikad nije bilo problema, menstruaciju uvijek dobijem. Nekad mi kasni, nekad urani, nekad ipak na vrijeme. Simptomi su mi uvijek akne i bolne i natecene grudi. Sada mi kasni 5 dana, simptome imam, on kaze da je trudnoca nemoguca i da nije radio nista drukcije od ranije. Znam da je prekinuti snosaj najnesigurniji nacin i da je mogucnost trudnoce velika, ali vecinom mi ovako bude svaki mjesec. Kod ginekologa sam bila prije dva tjedna i s jajnicima mi je sve u redu. Nesigurna sam i jako se zivciram od mogucnosti trudnoce, zanima me sta da radim i neki savjet.

Lillie

19.10.2015. 18:40

Poštovani,

zadnja menstruacija bila je 17.9. Dečko i ja smo imali nezaštićeni spolni odnos 2.10. i 16.10. - točnije, u oba je slučaja samo nekoliko puta stavio spolovilo u mene, a dosta kasnije nakon toga nastupio je snošaj, i to van mene. Menstruacija mi kasni evo 2. dan, a ja od početka prošlog tjedna osjećam bolove u abdomenu, jajnicima i donjem dijelu leđa, a evo odnedavno je počela otečenost i bol u grudima. Moram napomenuti da osjećam neku nelagodu u stomaku, u predjelu želuca te u ždrijelu, pretpostavljam da je zbog zabrinutosti oko trudnoće - je li ona u ovom mom slučaju ikako moguća? Uvijek me brine mogućnost oplodnje putem tekućine koja cijelo vrijeme curi iz penisa tijekom odnosa i tome slično te sam uskoro namjeravala napraviti test za trudnoću, ukoliko je potreban.

Unaprijed hvala na odgovoru!

19.10.2015. 22:35

Lillie prema opisanom mislim da se ne bi trebalo raditi o trudnoći.