Autor
|
Poruka
|
Pomoc12345
|
07.11.2016. 22:50
Poštovani doktore javljam vam se da me malo bar smirite. Dakle zadnju menstruaciju imala sam 10.09.2016. (Ciklusi su mi jako neredoviti 35-45 čak i 55 dana) prije toga ciklus je bio 17.07. Imam 18 god) osjećam simptome kao pred menstruaciju no nje nigdje. Zadnji odnos sam imala 01.11. (Prije toga 19., 21., 16. Te 01.10.) uz metodu prekinutog snošaja ali sam jako sigurna da ni kapljica sperme nije u meni (čak ni na vanjskom djelu). Od simptoma osjećam bol u grudima, bol u ledjima, učestalo mokrenje i bijeli iscjedak malo gušći, da napomenem da sam nešto prehlađene malo, nos mi curi i osjećam ponekad laganu bol prilikom mokrenja, postoji li šansa da sam trudna?
|
oriflame2604
|
07.11.2016. 22:55
postovani, nismo se razumjeli. Imam uredne cikluse. Zadnju mens. sam imala od 15,-18.10
Za vrijeme plodnih dana decko nije ejakulirao u mene, ali nakon spolnog odnosa je spermu prstom uneo.. I Vi ste rekli da je na taj nacin sansa za trudnocu vrlo visoka.. Mens bi trebala dobit za koji dan.
Ali to sto sam htjela nadodati je to da sam prije imala vodene ciste(folikularne).. Ali zadnja tri mj se nisu pojavljive.. Moje pitanje je dali sansu za trudnocom umanjuje cinjenica da sam imala ciste? Hvala.
|
jasnam0106
|
08.11.2016. 00:00
Poštovani,
Imala sam spolni odnos sa deckom bez zastite neposredno nakon prestanka menstruacije, nije svrsio u mene, ali ga je izvadio i pokazao mi na njega i iz njega je izasao predejakulat, obrisao ga je i nastavili smo, kasnije ga je izvadio minutu prije ejakulacije i ejakulirao u maramicu.
Kasnije smo imali zsticene odnose.
Imali smo jos jedan odnos bez zastite ali nismo zavrsili.
Nakon sto ga je otisao oprati pokazao mi je kako su mu jaja natekla i na glavicu je imao kao bijele mrlje, kao sperma, ne u otvoru na glavicu nego 2 3 takve po glavicu.
Napaljen je bio jako dugo i nije se samozadovoljavao i misli da je zbog toga, tako je rekao.
Prije 4 dana mi se pojavio smedi iscjeda kao pred menstruaciju, ali nije dosla. Inace mi zna kasniti od 2-17 18 dana..
Mene zadnjih 10 dana uzasno bole grudi kuglice u njima su velike kao cijela sisa, straasno sam zivcana, leda me bole jako, svi simltomi nadolazece menstruacije
Ali znalo me je svrbiti dolje, i kada obavljam nuzdu isto.
iimam strasna peobadanja u predjelu lijevog jajnika.
Menstruacija mi kasni vec 4 dana..
Je li moguca trudnoca?
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
08.11.2016. 17:40
Jasnam, neiskusni ste imate nezaštićene odnose, dakle morate napraviti test na trudnoću.
|
|
08.11.2016. 17:45
Pomoć, mislim da se ne radi o trudnoći, no za svaki slučaj ipak napravite test.,
|
|
08.11.2016. 17:45
Oriflame, dobro smo se razumijeli. Bez obzirom na ciste i neredoviti ciklus šansa za trudnoćom postoji.
|
Sara5128
|
08.11.2016. 18:05
Poštovani,
Posljednja menstruacija bila je 7.10-11.10. i inače su redovite s kašnjenjem 2-3 dana. Sljedeća je trebala doći 6.11. ali nije. Imala sam nezaštićen odnos s prekidom kao i zadnjih godinu dana. Dakle sada kasni 3. dan, a imala sam sve simptopme (bolne grudi,bubuljice i malo grčeva). Promjenila sam klimu na 5 dana i osjećam da sam malo pod stresom pa me zanima da li je kašnjenje mogućezbof toga? Imam li razloga za brigu ili bih trebala još malo pričekati?
|
Pomoc12345
|
08.11.2016. 19:15
Doktore napravila sam test i odmah se pokazao negativan rezultat, mogu li vjerovati testu?
|
|
08.11.2016. 21:40
Pomoć, možete.
|
|
08.11.2016. 21:40
Sarah moguće je zbog promjene klime, no svakako napravite test.
|
Sara5128
|
08.11.2016. 22:45
Zaboravila sam napomenuti da sam prije dva tjedna počela piti tablete contoloc za želučane tegobe, može li to nekako utjecati?
|
adrijana32
|
09.11.2016. 09:50
Postovani..na dan ovulacije 21.10.2016.suprug je svrsio u mene..ocekivana mjesecnica mi je trebala doci 04.11.2016.ali sam vec imala neko krvarenje tri dana ranije koje je trajalo do 5.11.2016...prvi dan malo i tad dva dana normalno...da li je to bila menstruacija ili mozda implantacijsko krvarenje...nakon tog krvarenja nemam nikakve simptome osim nadutosti i oteklih grudi..da li je moguca trudnoca i ako jeste je li prerano za test..hvala unaprijed.inace imala sam vec jednu trudnocu u kojoj sam prva dva mjeseca krvarila a nisam znala da sam trudna....hvala unaprijed..pozdrav
|
adrijana32
|
09.11.2016. 10:05
Inace su mi ciklusi redovni...28 do 29 dana...
|
|
09.11.2016. 12:50
Sara ne može.
|
|
09.11.2016. 12:50
Adrijana moguća je implantacija.Napravite test na trudnoću.
|
Pomoc12345
|
09.11.2016. 23:35
Doktore, iako sam napravila test koji je odmah pokazao negativan rezultat i dalje nema menstruacije, osjećam napetost u grudima te bol u donjem dijelu trbuha. Iscjedak mi je proziran i rastezljiv te dosta obilan, mogu li se sigurno pouzdati u test i negativan rezultat na trudnoću?
|
|
10.11.2016. 12:50
Možete se poudati. Doći će ne brinite.
|
10112016
|
10.11.2016. 18:05
Postovani doktore,
Menstruacija mi kasni sad vec 7. dan.Inace su uvijek redovito stizale s ciklusom u trajanju 33-35 dana. Imala sam odnose s deckom,bez zastite,uz metodu prekinutog snosaja i decko je siguran da nije ejakulirao u rodnicu.Prije 2-3 tjedna imala sam jacu prehladu koja me drzala oko tjedan-tjedan i pol dana.Takoder sam u toku proslog mjeseca lijecila gljivicnu infekciju Canesten vaginaletama i kremom koja se na terapiju povukla.Do prije 3-4 dana nisam imala nikakve simptome nadolazece menstruacije(osim sto mi se na licu pojavilo par pristica kao i inace prije nastupa menstruacije),a sad osjecam napetost u grudima.Iscjetka nikakvog nema,niti imam bilo kakav drugi simptom,osim sto sam primjetila da sam nesto vise umorna nego inace. Napravila sam test FirstSign sinoc koji je bio negativan. U uputama pise da je moguc lazno negativan rezultat u slucaju Prozonovog efekta,pa me taj dio malo zabrinjava. Mogu li vjerovati testu?
Lijep pozdrav!
|
|
10.11.2016. 21:10
Ne radi se o trudnoći. Imate predznake nadolazeće menstruacije.Pričekajte koji dan da nastupi menstruacija.
|
12345k
|
12.11.2016. 11:35
Postovani doktore,
Nikad nisam imala spolni odnos, ali sam radila neke stvari s deckom iako je uvijek jedno od nas bilo obuceno radi moje velike panike od trudnoce. Prije 3 mjeseca se dogodio takav jedan slucaj za koji se brinem ali sam od toga imala menstruaciju 2 puta i trajala je 8 dana. Osim menstruacije napravila sam više testova za trudnoću.. da budem egzaktna 6 u periodu do sada, zadnji prije par dana i svi su se pokzali negativnima. Trebam dobiti menstruaciju opet za tjedan dana ali se brinem opet iz nekog razloga (nisam jos spremna na tako veliki korak kao sto je spolni odnos sto se i vidi ovdje) ali trebam li se uz 2 menstruacije i testove za trudnocu jos uvijek brinuti ako tada nije ni doslo do spolnog odnosa? Molim vas pomozite mi.
|