Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

just-sayin

12.10.2013. 23:30

Poštovani doktore!
Zanima me imam li šanse za trudnoću, naime imala sam odnos tijekom mjesečnice, dobila sam ju 7.10.,zadnji dan mjesečnice bio mi je 12.10., a nezaštićeni odnos imala sam 11.10.
Prije toga mjesečnicu sam dobila 1.8.,završila je 8.9., sljedeću sam dobila 30.8.,završila je 4.9.
Ciklus mi traje od 29 do 34 dana, a evo zadnji je trajao čak 38 dana što me iznenadilo. Uglavnom su po 29 dana.
Zahvaljujem unaprijed na odgovoru!

Majaaa5005

12.10.2013. 23:55

Eo ovako.. nisam jos stupila u spolne odnose al kad smo ja i moj decko ostali samo pokusali smo prvi put nisam mogla pa ja on svrsio, samo se obrisao i legao pokraj mene, nakon nekih pola sata smo pokusali ponovo i stavio mi je dio spolnog organa jer sam osjecala jaku bol i izvadio.. meni kasni vec 23 dan i zanima me postoji li mogucnost da sam ostala trudna ako je na njegovom spolnom organu ostao dio spremija??

marija280

13.10.2013. 20:50

pozdrav zanima me u dilemi sam velkoj imam problem pila sam jedan period yaz tablete jer sam imala cistu vodenu prosle godne 29.7 i uspjesno odradena laparaskopijom i nalazi su dosli uredu i nakon toga sam isla na mjesecne preglede i onda svaka dva mjeseca sve je u redu pa sad nekoristim vise yaz i zadnju menstruaciju sam imala 22.9 i trajala je nepuna dva dana,pa sam poslje toga imala odnos i i za vrijeme ovulacije-pa me zabrinjava jer sam dobila krvarenje jucer 12.10pa molim vas vase misljenje

Dejan Šakoronja, dr. med.

13.10.2013. 20:55

Just sayin ne brinite. Neće doći do trudnoće.

13.10.2013. 20:55

Maja teoretski postoji. Napravite ipak test na trudnoću.

Lana1111

14.10.2013. 00:05

Molim vas pomozite mi,prije cetiri dana sam s deckom imala peting na golo i on je svrsio sa strane ali me svjedno strah,dali je moguce da ostanem trudna i kolike su sanse?

14.10.2013. 11:15

Šanse su nikakve.

21.10.2013. 19:10

Poštovani doktore,

Došlo je do situacije da sam se tuširala zajedno sa dečkom, u donjem vešu smo bili oboje, pa me interesuje li moguće zatrudniti ukoliko je on od uzbuđenja svršio u bokserice s tim da je iscurilo malo na vanjsku stranu kroz i onda se prislonio uz mene tako, nismo se skidali nikako iako je veš sav mokar bio i zbog mog straha od seksualnih odnosa (obzirom da ih jos nisam imala, dakle nevina sam) odmah smo prestali pa sam se otusirala jos jednom sama? Trebam dobiti menstruaciju za nekih 13 dana. Molim Vas da mi što prije odgovorite, jer sam stvarno paničar i iako mi djeluje nemoguće ipak pitam da mi date stručan odgovor.

Unaprijed hvala!

21.10.2013. 20:00

Nije moguće. Neću više vam odgovarati na ovakva pitanja.
Educirajte se.

21.10.2013. 20:10

Hvala Vam poštovani doktore na brzom odgovoru, nadam se da ću si izbiti iz glave čudne ideje i ne zamarati Vas više ovakvim pitanjima. Hvala puno još jednom i lijep pozdrav!

21.10.2013. 21:15

Poz.

nninna26

21.10.2013. 21:15

Postovani doktore! Prosli mj nisam dobila menstruaciju iskljucena je trudnoca i gin mi je propisala duphaston 10 dana 2×1 tabletu , rekla je da se nalazim u drugoj fazi ciklusa i da na lijevom jajniku imam folikul velicine 19mm, posto planiram trudnocu navela je da imamo odnose u tih deset dana i da bi od zadnje tablete menstruacija trebala nastupiti 3-4dan...drugi dan od zadnje tablete,prije 3 dana sam primjetila smedi iscjedak koji je trajao 2 sata i od tad nista...nema ni iscjetka niti menstruacije ...vec sam umorna od testova i nadanja ...dali mi mozete odgovoriti dali se cesto to dogada na duphastonu i dali bi bilo rano za test ili da jos pricekam s obzirom da cure navode da im menga zna doc i nakon 10 dana,a meni gin. Rekla ako kroz 3- 4 dana ne dobijem da sam 90% trudna... unaprijed hvala na odgovoru

hrci

22.10.2013. 00:30

Postovani doktore,

Da li mi mozete reci koliko spermiji mogu zivjeti van spolovila, tocnije koliko nakon ejakulacije treba proci vremena da "uginu" na spolovilu ( dakle ne u vagini)? Negdje citam da je 48 sati, a negdje da je samo par sati, pa me zanima koja je informacija tocna?

monano

22.10.2013. 00:30

Uvazeni doktore,
danas sam imala peting sa deckom u vesu i on je pri tome svrsio i odredjena kolicina sperme je otisla na moje gacice i ja sam tako ne skidajuci ih otisla da se okupam pa me strah da li je moguce da dodje do trudnoce,odnosno da li je mogla sperma proci kroz moje gacice, s tim da nije bilo nikakvog kontakta nasih splovila i pri tome sam jos nevina?
Lijep pozdrav!

22.10.2013. 09:30

Mina, napravite test, premda menstruacija nastupi 7-10 dana nakon popijenog Duphastona.

Hrci, druga je točnija.

Monako, nema šanse za trudnoću.

nninna26

22.10.2013. 11:30

Hvala na odgovoru! Molim samo jos da mi odgovorite na pitanje vezano za duphastone...dali je moguca menstruacija drugi dan od zadnje tablete ?

monano

22.10.2013. 17:55

Oprostite ako sam dosadna, ali samo me interesuje dakle sperma ne može proći i kroz gaćice čak i ako se kasnije natope vodom, tj.ne postoji nikakva razlika jesu li one mokre ili suve?

l.p.

Lana1111

22.10.2013. 17:55

Postovani,prije otprilike 2 tjedna imala sam peting sa deckom na golo i on je svrsio sa strane i danas se pojavila krv a mjesecnicu sam trebala dobit 25,26 da li moguce da je to implacijsko krvarenje? Molim vas odgovorite sto prije