Autor
|
Poruka
|
fingersalad88
|
01.10.2013. 00:35
Do ejakulacije sigurno nije doslo,znaci trudnoca je iskljucena? Sto bi mogao biti uzrok toliko bolnim bradavicama?
|
Desamparada
|
01.10.2013. 10:20
Poštovani, još uvijek imam krvarenje koje je jako slično implantacijskom, jako slabo krvarenje, popraćeno čudnim grčevima, i rozo smeđe je, napravila sam jutros test i negativan je. Da li je moguće da je negativan zato što sam ga radila u vrijeme implantacijskog krvarenja?
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
01.10.2013. 11:30
Fingersalad, uzrok je djelovanje progesterona na žlijezdano tkivo dojke.
|
|
01.10.2013. 11:30
Desamparada, ne radi se o trudnoći.
|
simple13531
|
02.10.2013. 00:45
Poštovani, mjesečnica mi još nije došla, napravila sam test 5 dana od dana kada je trebala doci ali navecer i nakon treninga. Bio je negativan ali sam citala postove vise zena koje su se pozalile na test Clear Blue jer bi im i nakon 2-3 tjedna kasnjenja pokazao negativno. Postoje li jos sanse da sam trudna i da li da napravin jos jedan test, ujutro?
|
|
02.10.2013. 09:45
Ne treba. Ne radi se o trudnoći.
|
sanja55555
|
03.10.2013. 23:35
Imam policitsične jajnike i već par godina redovito pijem Diane-35. Zadnju sam popila u ponedjeljak, 30.09. i menstruaciju trebam dobiti do kraja tjedna. Obično sam dobivala subotom, tako je već par godina otkako pijem tablete. Danas 03.10. sam imala odnos s dečkom i koristili smo zaštitu i prije nego što mu se trebalo dogoditi maknuo ga je. Dogodilo mu se u kondom izvan mene, ali kada sam se ustala počela je iz mene izlaziti bijela tekućinu i vidjeli smo da je puknuo kondom. Nije nam jasno kako se to dogodilo i da li postoji mogućnost da ostanem trudna?? Znači dva dana prije nego što bih trebala dobiti menstruaciju. Hvala.
|
|
04.10.2013. 10:35
Ne razumijem vašu brigu. Uzimate Diane koji je više nego dovoljna zaštita, kao i u pauzi.
|
Mister07
|
04.10.2013. 16:35
Postovanje, imam jedan problem, imao sam dva odnosa sa djevojkom na dan 26.09. oba puta sa kondomom, prvi put je proteklo normalno, u toku drugog puta kondom je pukao ali smo to primijetili nakon nekih 4,5 minuta pa nije doslo do ejakulacije, posto sam ja bio zabrinut jer sam prethodni put imao ejakulaciju i plasio sam se da nije ostalo sperme na mom polnom organu, kupio sam djevojci pilulu za dan posle escapelle koju je popila 10 sati nakon odnosa, 36 sati nakon sto je popila pilulu za dan posle (28.09.) mi smo opet imali odnos i opet nam je pukao kondom ali takodje nije doslo do ejakulacije.
1. da li imam razloga za brigu, postoji li mogucnost da ona zatrudni?
2. koliko traje efekat pilule za dan posle? i da li ce ona uticati na nas odnos 28.09. i sprijeciti 'mogucu' trudnocu?
... djevojka mi nema redovnu menstruaciju a prosli put je dobila otprilike 28.08
Unaprijed sam vam zahvalan na odgovoru.
|
|
05.10.2013. 03:15
Tableta spriječava ovulaciju. Nema koristi piti ih više u jednom ciklusu. Ako je zakočila ovulaciju prvi put, za drugi put ne trebate brinuti.
|
Ana001
|
05.10.2013. 12:35
Vec sam postavila pitanje na drugoj temi,ali sam stvarno u soku.Molim Vas odgovorite me. Da li pijenje alkohola prije tablete ima neki utjecaj na nju? Naime popila sam pola case bambusa izmedu pol 8 i pol 9 .Zatim sam popila tabletu poslije pol 10.Molim Vas za brz odgovor u slucaju hitne kont.Napomena je da tablete koristm oko 10 mj i prije nego sto sam pila imaa sam vise odnosa za redom.to sve se dogodilo danas.
Zaboravila sam rec da sam pila na prazan zeludac i da me glava boljela prije nego sam pila.Sada ne i vise boli i da sam tab. popila 20 min kasnije .itabletu koju sam popila nakon alkohola je 1 u drugom redu.Hvala
|
mandic007
|
05.10.2013. 12:35
Postovani! Koristim kontracepcijske pilule Belara vec 8 mjeseci.Prije 16 dana zaboravila sam popiti tabletu,ali sam narednih tjedan dana koristila dodatnu zastitu uz kontracepcije.menstruacija nije izostala.znaci 16 dana nakon sto sam zaboravila popiti tabletu,imala sam spolni odnos bez dodatne zastite(samo kontrcepcije) te je moj partner ejakulirao.zanima me da li postoji sansa za trudnocu? Molim Vas za brz odgovor! hvala puno!
|
|
05.10.2013. 22:50
Mandic, ne postoji.
|
leicheto
|
06.10.2013. 11:30
Postovani!
Zadnju menstruaciju sam dobila 29.9. i zavrsila mi je 5.9.
Moje pitanje je kolka je mogucnost da ostanem trudna ako je decko ejakulirao u mene 2 puta zadnji dan menstruacije? Hvala
|
321456
|
06.10.2013. 11:30
postovanje imam jedno pitanje ovako sinoc smo imali sex i pukao na mi je kondom ja sam svrsio u nju. Ona je dobila 11 proslog mijeseca pa me zaniima dali su bili neplodni dani inace joj menstoracija varira u razmaku od 3-7,8 dana. molim odg u sto kracem roku unapred zahvaljujem s postovanjem
|
|
06.10.2013. 22:55
Leicheto,vrlo mala jer se radi o neplodnim danima ako vam je ciklus redovit.
|
|
06.10.2013. 22:55
32146 neplodni. Ne treba joj dodatna zaštita.
|
leona03
|
07.10.2013. 22:15
Poštovani,
Molim Vas da mi odgovorite jer sam zbunjena i nova u svemu ovome. dakle, zadnja menstruacija mi je bila 21.9.2013.. ciklusi su mi redoviti, svakih 28 dana. Imala sam nezaštićeni odnos 29.9. međutim, nije bio uobičajan, već, po mojoj procijeni, trajao je cca 3-5 min, jer smo brzo shvatili da ne možemo bez zaštite...dakle, nije bilo ni ejakulacije. Postoji li mogućnost trudnoće, i kolike su šanse? I ako mi možete objasnit dvije stvari. prva: zašto u vrijeme ovulacije nisam imala uobičajnu sluz, te imam osjećaj da me bole jajnici, je li je to simptom, ili postoji šansa da sam se prehladila, a da to ni neznam? Unaprijed zahvaljujem na odgovoru!
|
nisitamarta12345
|
08.10.2013. 00:10
Postovani, lijep pozdrav, ovako kasni mi menstruacija vec 2 mjeseca, nista cudno, inace je kasnila i po tri mjeseca, ali zanima me jedno, imala sam spolni odnos i nisam sigurna dali sam zatrudnila ili ne, ugl radi se o tome, isla sam napravit test za trudnocu, prvo sam kupila onaj najbolji pouzdani test, s jutarnjom obradom G....i pokazao je pozitivno posle 5 min...Nakon toga sam pricekala tjedan dana, kupila neki elektronski test za 50 kuna, koji mogu raditi i preko dana ne treba prva jutarnja mokraca, i pokazao je prije 5 min dvije crte kao pozitivno, o cemu se radi, sta da radim, kako dalje, zanima me, i da nisam nikako bila kod ginekologa, a imam 21 godinu...Hvala
Iscekujem brzo vas odgovor...
|
|
08.10.2013. 11:50
Leona, ako nije bilo ejakulacije šanse su vrlo male.
To što niste imali rastezljivu cervikalnu sluz stvar je upale u rodnici ili nije ovaj mjesec bilo ovulacije.
|