Autor
|
Poruka
|
|
12.09.2013. 22:25
Oprostite doktore,mozda niste vidjeli pitanje pa mi niste odgovorili na ovo zadnje vezano za to da li se mijenja situacija ako sperma na rukama nije osusena a vezano za prethodno opisanu situaciju?
I interesuje me još iako zvuci apsurdno da li je moguce da se zatrudni ukoliko se prenese sperma sa ruke na šteku od vrata na moje ruke pa potom na higijenski ulozak prilikom stavljanja istog (znam da zvuci izvanzemaljski, i samoj meni je smijesno i oprostite jos jednom ako vas opterecujem pitanjima)
Hvala unaprijed još jednom i neću Vas više zamarati! Lijep pozdrav
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
12.09.2013. 22:50
Necu vam više odgovarati na ista i glupa pitanja. Educirajte se .
|
|
12.09.2013. 23:35
Oprostite na oduzetom vremenu, a nastojim se educirati uz vas i pitam iz razloga sto ne znam, hvala u svakom slucaju! Lp
|
|
13.09.2013. 15:35
LP
|
dajanče
|
13.09.2013. 15:50
poštovani!
ovako, jučer sam imala spolni odnos sa dečkom, imali smo kondom i došlo je do snošaja, međutim nakon 15tak minuta je došlo do novog odnosa koji nije dugo trajao, ali bez kondoma i nije došlo do snošaja. ja sam trenutno na sredini ciklusa i zanima me dali je moguća trudnoća i trebam li uzeti pilulu za dan poslije? hvala unaprijed
|
|
13.09.2013. 22:30
Šansa za trudnoćom postoji zbog drugog odnosa. Osobno bih preporućio postkoitalnu zaštitu.
|
mb21
|
13.09.2013. 22:40
Poštovani, kada je najbolje vrijeme za napraviti test trudnoće? Hvala.
|
Anicaa
|
14.09.2013. 00:05
Poštovani, ovaj mjesec sam spolne odnose imala uredno i sve je bilo okej nije patrner svrsio u mene i kondom smo imali uvjek.
Mengu sam trebala dobit 12.9 kasni mi vec jedan dan, mal me prekjucer bolio stomak al niej jos dosla, s tim da sam veceras imala odnos 3 puta zaredom prvi puta smo koristili zaštitu, onda je dečko prebrisao spolovilo i nastavili smo nakon skoro 1 sat ili više i nije svrsio u mene izvadio je i morao je drkati jos jedno 2.3 minute da svrsi onda smo opet nakon 40-ak minuta opet ga ej obrisao i opet je morao drkati da svrši i nije u mene ni jedanput.
Dali je moguća trudnoća??
Dali će menga stići kroz par dana?
|
|
14.09.2013. 19:50
mb21 u vrijeme očekivane menstruacije ili koji dan iza toga .
|
|
14.09.2013. 19:50
Anica, ako u ovom ciklusu niste imali rizičnih odnosa, onda se ne brinite oko trudnoće, Ovo od jučer se ne računa jer je vrijeme menstruacije i neplodni dani.
|
Anicaa
|
15.09.2013. 15:20
Doktore dobila sam mengu.
Kasnila je par dana i danas je došla, jel sad sve uredu?
|
|
15.09.2013. 22:40
U redu je. Pozdrav.
|
selena321
|
18.09.2013. 20:05
Postovani,
zanima me Vase strucno misljenje, bila na UZV-u 13.09, imala sam bolove u donjem dijelu stomaka pa sam otisla i prije 2.mjeseca s deckom sam bila tacnije ( on je bio na meni trljali smo spolove, nije doslo do snosaja) malo sam se zabrinula pa sam mozda i iz tog razloga ga posjetila, imala sam PMS s tim da mi je zadnja menustruacija malo kasnila ( nezz tacno koliko) i bila je nesto oskudnija od drugih ali je trajala isto kao i sve prije nje, uradila sam dva testa koja su bila negativna. Na tom UZV-u doktor mi nije bas nista objasnio, pitala sam ga iz kojeg razloga imam bolove on mi je odgovorio u tom smislu da je u jajnicima problem u misljenju UZV-a sam prociatala da mi je endrometrij istanjen. Dao mi je tablete folacin 5mg, caj od brusnice, za trudnocu mi nije nista rekao i ako sam ga pitala. Imam li razloga za brigu, zasto se koriste te tablete, da li postoji mogucnost za trudnocu na taj nacin( koliko sam vidjela u obrazlozenju UZV nista ne pise za fetus), imam li razloga za brigu??
Unaprijed hvala
|
|
18.09.2013. 21:00
Ne mogu komentirati jer ste nabacali mnogo podataka bez ikakvog reda i smisla.
Najbolje da ga nazovete da vam pojasni. Ako je sluznica tanka dakako da se ne radi o trudnoći.
|
tiimbe
|
23.09.2013. 23:15
Dobar dan
Da li je moguce od prijevremene ejakulacije zatrudniti sa obzirom da je zenski pol u plodnim danima?
Odgovorite molim vas.Hvala.
|
|
24.09.2013. 09:40
Moguće je.
|
anamariaa2316
|
25.09.2013. 18:50
Pozdrav. Imala sam spolni odnos 22.6, i zatim sam dobila menstruaciju 9.7., bila je normalna kao i inace, prije nje je nastupio pms, sve kao i inace. no medutim, od tada nisam dobila menstruaciju. mogu li 100% iskljuciti trudnocu?
|
Jas_mina
|
26.09.2013. 00:15
Poštovani doktore,
Tokom ovog ciklusa pojavio mi se smedi iscjedak koji je trajao otprilike 7-8 dana. Prošlu menstruaciju sam dobila 17.08. a prije toga 23.07. , ovoga je mjeseca još nisam dobila. Imala sam odnos sa dečkom samo jedanput u ovom periodu pri čemu smo koristili kondom i prekinuti snošaj. Par dana u ovom razdoblju je bilo stresno , sve dok me 19.09. nije udarilo auto i dok nisam doživjela šok i veliki stres zbog toga što mi je slomljena noga. Još uvijek imam traumu od toga i zbog toga se sikiram gotovo svaki dan. Prije toga me je ujela osa i primila sam direktnu inekciju i pila sam terapiju antibiotika. Interesuje me da li postoji mogućnost da sam trudna, ili je to izostanak menstruacije zbog smeđeg iscjetka ?
Hvala unaprijed.
|
|
26.09.2013. 00:20
Ne možete. Napravite test na trudnoću.
|
anamariaa2316
|
26.09.2013. 09:20
Evo sad imam vremena pa cu objasniti svoju cijelu situaciju. Imala sam zasticeni spolni odnos 22.6, svrsio je u mene ali smo koristili kondom. Pms sam imala od circa 1.7, 9.7 sam dobila menstraciju koja je trajala i bila obilna tocno kao i svaka druga moja. Od tad ju nisam dobila. Da je doslo do oplodnje sad bi vec bila trudna 3 mjeseca, a ja nemam apsolutno nijedan simptom. A mensutracija inace izostaje zbog stresa, alkohola, promjene mjesta boravista i klime, tulumaranja i neispavanosti, promjene prehrane.... Sve to se meni desavalo ovo ljeto. Mijenja li to situaciju?
|