Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

smeđi iscjedak

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

15.05.2012. 00:10

Poštovana, smeđi iscjedak je od Logesta,tzv. probojno krvarenje. Uzimajte iste na vrijeme, i budite strpljivi dok taj iscjedak ne nestane.
Svkako zaštita je pouzdana.

kriza_iva

15.05.2012. 23:30

Poštovani, zadnju menstruaciju imala sam 10.4.,ciklus mi traje 28 dana. prošli tjedan imala sam blagi smeđi iscjedak jedino kad sam išla na wc i to je to od tada ništa, nemam nikakve bolove! menstruacije su mi redovne uvijek i nikad mi se nije ovo događalo,Dugo sam u vezi i imam redovne spolne odnose bez zaštite ( prekidamo snošaj). znate li o čemu je riječ? trudnoća?
Hvala na odgovoru

ive10

16.05.2012. 12:00

Poštovani,
od prošlog mj.mi je prije menstruacije počeo teći smedji iscjedak,medjutim ovaj mj u tijeku iscjetkai 2 dana krvarim u malim količinama,tada prestaje.Spolno sam aktivna
bez zaštite,no tijekom odnosa opet počinje krvarenje,sutradan staje a iscjedak nastavlja.Kod gin sam obavila cjelokupan pregled u 2 mj.sve je bilo u redu.Inače imam urednu i točnu menstruaciju.Trenutno imam uroloških problema pa neznam da li to povezano.Molim Vaše mišljenje,
unaprijed zahvaljujem!

16.05.2012. 15:45

Poštovana kriza iva svakako sugeriram da napravite test na trudnoću, sa prvim jutarnjim urinom.

16.05.2012. 16:20

Poštovana svakako prvo i osnovno svakako napravite test na trudnoću.

ive10

16.05.2012. 23:25

Poštovani,trenutno se liječim trojnim antibioticima protiv Helicobacter pylori,a odgovorili ste mi da napravim test za trudnoću,da li to znači da moram prestat s antibioticima,i da je trudnoća da li je to opasno za plod jer sam na terapiji već tjedan dana,a prošli mj.sam imala urednu menstruaciju.

jos5555

16.05.2012. 23:30

Poštovani!
zadnju menstruaciju sam imala 11.05. a prije toga 30.4 sam imala nezasticeni spolni odnos. decko nije ejakulirao u mene. dakle dobila sam i menstruaciju nakon toga koja je trajala nekih 3-4 dana. medutim, sada mi se pojavljuje smedi iscjedak i imam blage bolove u trbuhu kao pred menstruaciju. zanima me dali postoji ikakva mogucnost za trudnocu.
hvala!

jos5555

17.05.2012. 09:40

htjela bih samo nadodati da smedi iscjedak sam obicavala imati i ranije, obicno ga imam prije menstruacije i poslije menstruacije, ali on kratko traje, najvise dan, sada me zabrinulo sto traje tri dana.
hvala!

17.05.2012. 10:45

Poštovana Ive prvo test a onda sve ostalo u ovisnosti od testa.

17.05.2012. 10:45

Poštovana, niste trudna imala ste redovnu menstruaciju.

amaranta

17.05.2012. 20:15

Poštovani,
Imam 28 godina, menstrualni ciklusi su mi redoviti (28 dana), a svaka mi menstruacija zapocinje laganim roskastim iscjetkom, a tek za dvadana pocinje pravo krvarenje. Nikada tomu nisam pridavala paznju, i uvijek sam racunala to lagano krv. kao prvi dan ciklusa. Sada pokusavam zatrudnjeti (1. put) i citajuci o tzv. tockastom krvarenju saznala sam da to nije menstruacija, pa tako ni 1. Dc. Molim vas razjasnite mi ovo, jer sam veoma zbunjena i ocito krivo racunam plodne dane. Hvala

17.05.2012. 23:00

Poštovana, prvim danom smatramo pravo krvarenje, a ne sukrvicu.
Mislim da ste krivo računala.

27.05.2012. 16:00

Poštovana, razlog je ovaj drugi, preskočena pilula. Ne trebate se za sada nigdje javljati.

Dopa

28.05.2012. 22:00

Poštovani, zanima me značenje mog smeđeg iscjedka. Naime, ciklus mi traje od 28-32 dana. Prije ove zadnje menstruacije, koju sam dobila 20.05., koristila sam Dalacin vaginalnu kremu zbog bakterije, 7 dana počevši od 1.5. Menstruacija mi je trajala 4 dana (što je uobičajeno). Pred kraj petog dana pojavio se smeđi iscjedak koji još uvijek traje, nije obilan, zapravo, na dnevnom ulošku vidi se duguljasta tanka smeđa crta. Nikad prije ga nisam imala, osim nakon prve menstruacije. Spolno sam aktivna, koristim prezervative i prekinuti snošaj kao kontracepciju. Moj zadnji posjet ginekologu bio je 16.03. i bilo je sve u redu, osim što je papa test pokazao da imam bakteriju koju sam, nadam se, izlijecila. (Medicinska sestra nazvala me iz ordinacije nakon mjesec dana i rekla da imam bakteriju, ali mislim da su to zapravo gljivice) Na što taj iscjedak upućuje i trebam li se zabrinuti?
Unaprijed hvala!

29.05.2012. 19:05

Poštovana, ne brinite ne radi se o ničem ozbiljnijem, tako da nije nužna nikakva dodatna terapija. Mislim da je to posljedica upale na PAPA testu .

jjasna

31.05.2012. 19:10

postovani,
prije 6 tjedana imala sam carski rez i od tad imam krvarenje sa kraćim pauzama. sad trenutno imam samo smedjkasti iscjedak ali me zabrinjavaju ugrušci u njemu. da li je to normalno ili bih trebala nekakvu terapiju?
hvala unaprijed

31.05.2012. 19:45

Poštovana, mislim da je smeđi iscjedak uzrokovan vjerovatno dojenjem.

01.06.2012. 15:30

Poštovani, u tim danima šanse su male a pošto ne dolazi do ejakulacije gotovo nikakve.

jjasna

01.06.2012. 21:15

a što je s ugrušcima? što je uzrok njima?

02.06.2012. 11:45

Poštovana,smeđi iscjedak je probojno krvarenje uzrokovano korištenjem ultra niskodozažnim kontraceptivima. Može se pričekati još mjesec dana uzimanja da isti nestane. Ako će nakon toga trajati predlažem promjenu kontracetiva. Za sada se ne morate javljati na pregled, nego nastavite dalje sa terapijom.

Nazad
1 ... 4 5 6 7 8 9 ... 32
Naprijed