Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

smeđi iscjedak

Autor Poruka

_bihac

10.09.2013. 23:25

Napravila sam test veceras. Bio je negativan. Nisam ga dakle radila na prvi jutarnji urin, ali pise da se moze raditi u bilo koje doba dana, i da je dosta osjetljiv. Da li je moguce da je samo neki poremecaj ili .. ?

_bihac

11.09.2013. 16:25

I da dodam, ciklus mi inace traje izmedju 35-40 dana, i onda imam obilnu menstruaciju do 7-8 dana.Medjutim, prethodne dvije su mi se desile 20.6 i 20.7 , a to mi se skoro nikad ne desava. Nakon toga sam imala odnose, ali prekinutog snosaja, nikad nije svrsio u mene, uvijek van. Nisu bili cesti odnosi i uvijek je pazio. Po ovom nekom redoslijedu sam ocekivala da ce mestruacija doci 20.8, medjutim nije. Ali s obzirom da mi ciklus uglavnom traje duze, i da sam radila test( oko 8 sati navecer), da li se trebam brinuti ? Hvala Vam jos jednom

Dejan Šakoronja, dr. med.

11.09.2013. 23:45

Ne radi se o trudnoći. Ne brinite.

Mikicini

12.09.2013. 22:25

E, ovako. Pretposlednja menstruacija mi je bila 26.07., a poslije desetak dana sam imala gin.pregled i jaku upalu desnog jajnika. Nakon toga mi je menstr.kasnila, dobila sam je tek 29.08. Sad opet imam blago krvarenje, danas se pojavilo, a jucer sam imala tamno smedji, gotovo crni iscjedak.. Malo me plasi to.. :/

12.09.2013. 22:50

Možda upala, ovulacija, endometrioza. Odavde ne mogu znati.

rosemariee

13.10.2013. 20:55

Poštovani,zadnja dva mjeseca menstruacija je oskudna,a ovaj mjesec cak i sa smedjkastim iscjetdkom. 17 mi je godina,a ciklusi nisu uvijek bili redovni.(prosli mjesec je kasnila 7 dana,a ovaj 2 dana). Bila sam na uzv prije 5 dana i doktorica je rekla da je sve uredu s maternicom,te da je jedan jajnik policistican. Nikad nisam imala slicnih promjena i jako sam zabrinuta. Sta bi mogao biti razlog?

13.10.2013. 23:30

Razlog su anovulacije i policistični jajnici.
Javite se svojoj doktorici za terapiju i obradu.

bebamala

18.11.2013. 10:15

Postovani,pijem lindinette 20 vec 8 meseci,do sada je sve bilo u redu.trenutno pijem osmu kutiju,imam popiti jos 2 tablete i sledi sedmodnevna pauza,ali mi se pojavio oskudan braon sekret , iako jos ne treba da dobijem mesecnicu jer imam popiti jos 2 tablete.mozete li mi reci sta je u pitanju ?unapred hvala

18.11.2013. 10:40

Probojno krvarenje. Događa se uz uzimanje niskodozažnih pilula. Ne brinite. Držite se dalje sheme uzimanja.

bebamala

18.11.2013. 15:00

Danas je braon iscedak pojacan i deluje mi kao pocetak menstruacije...Da li je moguce da je menstruacija ranije dosla?.Po pravilu dobijem drugi dan pauze,a sada mi deluje kao da sam dobila danas iako sam danas popila poslednju pilulu...hvala

makiidado

18.11.2013. 17:20

Postovani, da pocnem: poslednja menstruacija mi je bila 19.10.posle sam imala ne zastice odnose u toku plodnih dana (zelimo bebu)... E sad u petak 08.11. pojavio mi se smedjkasti iscedak bas svetao i trajalo je 3 dana i vise se nije pojavljivalo, trebala sam da dobijem 15.11. i kasni mi 4 dana , medjutim radila sam test i negativan je,sta da radim? Hvala

18.11.2013. 22:30

Bebamala dakako da je moguće. Držite se sheme uzimanja.

18.11.2013. 22:30

MAkidado otiđite ginekologu na pregled ili pričekajte menstruaciju još kroz par dana.

makiidado

19.11.2013. 10:10

Hvala Vam , mozete mi samo reci na sta sunjate? Mislila sam da sacekam do srede pa ako se ne pojavi menstruacija da idem kod ginekologa, malo me je strah posto do sad nisam imala nikakvih prodlema menst. mi je redovna na 28 dan i traje 5 dana , i sad od kad se ne pazimo tokom odnosa u ovih par meseci malo mi se sve poremetilo menstr. je manjeg intenziteta, da li je to normalno?

19.11.2013. 16:50

Možda upala, cista pcos, endometrioza i slično. Svakako odavde ne mogu znati.

mel22

04.12.2013. 22:05

Poštovani,
posljednja menstruacija mi je bila 8.11.
Ciklus mi inače traje 32 dana, dan više, manje.
Spolni odnos imala sam 23.11. što sam kasnije shvatila da mi se poklapa s plodnim danima.
Koristili smo kondom kao zaštitu iako smo ga stavili pola minute/minutu nakon početka spolnog odnosa.
Danas mi se pojavio smećkasto/krvavi iscjedak, vrlo malo. Čitala sam nešto o implantacijskom krvarenju na internetu pa me zanima je li moguće da sam trudna? Nemam ni grčeve ni bolne grudi, ništa, no i inače nemam bolne menstruacije. Užasno me strah, planiram napraviti test ali mislim da je prerano još pošto mjesečnicu trebam dobiti tek za nekih tjedan dana.
Hvala unaprijed!

05.12.2013. 14:15

Naravno da se ne radi o trudnoći. Nije bilo ejakulacije.

abra kadabra

07.12.2013. 20:05

Postovani,
Poslednju menstruaciju sam imala 8.11. ocekivala sam je 6.12. tj. juce ali nisam dobila, uglavnom mi je redovna, na svakih 26/28 dana. Ne bih panicila zbog tog jednog dana da mi se 3.12. nije pojavio braonkasti iscjedak, koji je trajao 2 dana, grudi me danima bole kao da cu da dobijem,a imam i blage bolove u jajnicima, ali nista. 21.11. i 24.11. sam imala nezasticen odnos, ali smo ipak pazili. Da napomenem da sam vec nedelju dana sam prehladjena. Brine me ovo braonkasto sto se pojavilo prije 4 dana, a jos nisam dobila. Ovo mi se prvi put dogadja.

07.12.2013. 20:40

Imali ste nezaštićene odnose. Napravite test na trudnoću.

enic77

08.12.2013. 12:30

Postovani.

Sto znaci kad malo imam smedi iscjedsk sa crvenim , pa samo smedi , pa malo nemam? Dali to znaci da je pocetak menstruacije ? Jer mi i treba doci 9.12 a tim da nemam redovite cikluse .

Nazad
1 ... 12 13 14 15 16 17 ... 32
Naprijed