Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
10.03.2014. 21:30
Koristite lokalno probiotike jedno vrijeme.
|
Emili19
|
11.03.2014. 20:40
Imala sam menstruaciju 28.2.jucer sam imala nezaštićeni,intenzivniji spolni odnos.Danas mi se pojavio smeckasti iscjesak sa malo krvi.Da li je moguća trudnoća?
|
|
11.03.2014. 20:50
Kakva trudnoća? Još nije bili ni ovulacije a vi govorite o trudnoći!
Jel bilo ejakulacije? Nisu vam baš jasne neke stvari!
|
milica011
|
12.03.2014. 10:15
Postovani,
Pre 2-3 dana mi se pojavio braonkasti iscedak, inace menstruacija mi kasni 6 dana. Prethodne menstruacije sam dobila 8.1 pa 3.2, tada sam dobila nesto ranije inace mi uvek kasni. Imam policisticne jajnike i ciklus mi nije redovan. Zanima me zbog cega moze da se pojavi braon iscedak i imam li razloga za brigu? Nemam nikakvih simptoma da treba uskoro da dobijem.
Hvala unapred
|
redza
|
12.03.2014. 14:40
Postovani,
8 dana nakon menstruacije mi se pojavio smedjkasto crveni iscjedak,i svrbez...
Nikad do sada mi nije toga bilo...zadnji odnos sam imala 4 dana nakon menstruacije,naravno sa zastitom,uz prekinuti snosaj...
Mozete li mi reci moguce uzroke,i da li je u pitanju nesto opsno?
Unaprijed hvala
|
|
12.03.2014. 21:55
Milica ako ste spolno aktivna može se raditi o krvarenju u ranoj trudnoći.
|
|
12.03.2014. 21:55
Redza vjerovatno se radi o perivulacijskom krvarenju.
|
milica011
|
12.03.2014. 23:05
Postovani
Da li postoji neki drugi razlog za smedji iscedak posto sam imala sve zasticene odnose?
|
milica011
|
13.03.2014. 13:45
Postovani,
Uradila, sam za svaki slucaj, jutros test za trudnocu i bio je negativan. Pregled kod ginekologa mi je zakazan tek za dve nedelje. Da li imate neko drugo objasnjenje za braonkast iscedak?
Hvala
|
Eva-88
|
13.03.2014. 13:45
Poštovani,
moj menstrualni ciklus traje 26 dana. Krajem prosinca i početkom siječnja pila sam logest tablete. U vrijeme kad sam trebala dobiti mjesečnicu u siječnu pojavio se smećkasti iscjedak i trajao je za cijelo vrijeme dok sam pila tablete. Nakon što sam prestala s tabletama, menstruaciju sam dobila uredno 15. siječnja. U posljednjih nekoliko mjeseci događa mi se da imam smećkasti iscjedak dva dana i nakon njega usljedi menstruacija (to se događalo i prije tableta). U veljači sam menstruaciju dobila normalo 11. (također, dva dana prije pojavio se iscjedak). 22. veljače imala sam nezaštićeni spolni odnos. Nakon njega od 24.2. do 01.3. pratile su me vrtoglavice. 10. ožujka trebala sam dobiti menstruaciju, tada se (kao i obično) pojavio iscjedak, no on još uvijek traje, nakon dva dana nije usljedila normalna menstruacija. Osim navedenog, s vremena na vrijeme, osjećam bol u desnom jajniku. Zanima me postoji li mogućnost trudnoće ili da strpljivo čekam mjesečnicu? Također, postoji li mogućnost da je sve to povezano s anemijom?
Hvala na odgovoru.
|
|
13.03.2014. 15:55
Milica, upala, cista, ovulacija, pcos, endometrioza, ozljeda rodnice i još mnogo drugih stanja može rezultirati smeđim iscjetkom.
Odavde ne mogu znati.
|
|
13.03.2014. 15:55
Eva napravite test za početak. Nema veze s anemijom.
|
marija0504
|
21.04.2014. 23:10
Poštovani
19.03. Imala sam konizaciju. Sve je bilo u redu i drugi dan pustena kuci. Nalazi takoder u redu.
Sljedeca mjesecnica je bila na vrijeme i pocela sam uzimati kontracepcijeske pilule.
Inace menstruacija mi traje 5 dana najvise. Ovaj puta nakon 5tog dana samo smedi iscjedak sa malenim kao mrvicama. Reci cu sve isto kao kod menstruacije samo sto nije bilo crvene nego smeđe boje.
18.04. otisla sam na put i zaboravila uzeti pilule. Nisam imala gdje kupiti iste zbog blagdana.
Jucer sam dobila bolove u trbuhu i leđima i kasno navecer opet smeđi iscjedak sa komadicima neznam cega.
Sada me zanima da nastavim sa pilulama ili da prekinem? Hvala
|
|
22.04.2014. 10:20
To su ugrušci menstrualne krvi. Često se vide u menstrualnoj krvi. Za zo se ne brinite.
Za pilule ne znam koliko ih niste uzeli?
|
marija0504
|
22.04.2014. 14:20
09.04. Je bila zadnja mjesecnica. Tada sam pocela sa pilulama. Znaci danas je 13 esti dan od kako sam ih pocela uzimati.
|
|
22.04.2014. 22:20
Ne razumijem vas. Uzimate li pilule redovito ili ne?
|
Ela775
|
23.04.2014. 23:45
Postovani,
Vec godinama mi se desava da jedan dan prije mjesecnice imam smedji iscjedak. Iscjedak nije obilan ( u vidu mrljice na donjem rublju ) a odmah sutradan dobijem mjesecnicu. Mjesecnice su mi redovne, ciklus 26-28 dana, i posto nisam imala nikakvih problema nisam na to obracala paznju, ali nedavno sam procitala na internetu da smedji iscjedak znaci da nema ovulacije. Posto uskoro planiram trudnocu, malo sam zabrinuta i zanima me da li je to kod mene slucaj?
Lijep pozdrav
|
marija0504
|
23.04.2014. 23:50
Dva dana sam preskocila zato jel sam bila na putu. Pa sam vas pitala nastaviti uzimati pilule ili ne. Mislim na pakovanje sa kojim sam i pocela.
|
|
24.04.2014. 11:40
Ela nije točno. Da li ovulirate provjerite trakicama za predskazivanje ovulacije ili uz pomoć uzv-a sredinom ciklusa.
|
|
24.04.2014. 11:40
Marija morate biti koherentna, ne mogu ja nagađati.
Prekinite uzimanje a novi blister počnite s prvim danom menstruacije.
|