Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Zašto mi kasni menstruacija?

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

18.04.2015. 19:25

Odgovorio sam vam.

marinkoo

26.04.2015. 07:55

Doktore danas je 13 dan kako nije dobila menstruaciju? a dobila je na kilazi malo, da li moze da joj kasni ako je tu noc bio pokusaj da odnos imamo ali nije mogla od bolova ali i dalje je nevina, da li moze biti to razlog kasnjenja? nisam ejakulirao ni pre a ni posle toga? opet cu napomenuti bilo je te pretsemene tecnosti.. ja se stvarno izvinjavam ako smetam, citao sam po raznim sajtovima ali nisam nasao pricu slicnu svojoj i zato me zanima vase misljenje.. hvalaa

26.04.2015. 20:55

Ne radi se o trudnoći. O uzrocima izostanka menstruacije pročitajte u prijašnjim postevima.

Ana Karenjina3

26.04.2015. 22:25

Posljednja menstruacija je bila 21.03, ciklus traje 30-31 dan i inače sam dobijala baš redovno. Medjutim tokom aprila sam bila na dijeti i izgubila sam 2, 3 kile. 13.04 sam pokušala spavati sa momkom, ali me je jako boljelo jer sam imala dugu pauzu pa je samo ušao i izašao par puta i ejakulirao vani. Poslie toga nisam imala odnose. Bitno je još napomenuti da mi je oko 17.04 ustanovljeno da imam stafilokoku, još uvijek sam bolesna. Zanima me vaše mišljenje, da li postoji mogućnost trudnoće?

Ana Karenjina3

26.04.2015. 22:25

Još samo da dodam da me grudi ne bole i nisu natekle, što mi se inače dešava uvijek par dana prije mentruacije. Pozdrav

27.04.2015. 18:10

Ako nije bilo ejakulacije u rodnici, neće doći do trudnoće.

ćulica212

04.05.2015. 16:55

poštovani,
mjesecnica mi kasni vec dva dana a nikada nije kasnila uvijek je bila prije 03. u mjesecu.imala sam odnos sa deckom prije 10-tak dana, pa me strah da nisam trudna,a isla sam na planinu i bila 3 dana (od 29.04. do 01.05)a bila sam pod stresom zbog svadje.zanima me koje su mogucnosti da je bas odlazak i stres razlog kasnjenju ili moze bit trudnoca koristili smo ali par minuta i bez zastite.mnogo me strah.i zanima me ako je razlog odlazak i stres koliko bi mogla da kasni.hvala unaprijed na brzom odgovoru

04.05.2015. 21:15

Ako je odnos bio nezaštićen šansa postoji. Vi bolje znate kakav je odnos bio.
Isto i drugi razlog može biti fizički napori sl.

ćulica212

05.05.2015. 00:05

Zaboravila sam napisati nije ejakulirao u mene.samo me strah postoji li mogucnost ako ejakulira i ako ja dirnem rukom ejakulat i na svoj spolni organ rukom.to sam uradila sad da li su velike sanse za trudnocu.oprostite ako smetam ali me nekako strah puno....mogo hvala unaprijed

05.05.2015. 20:40

Ako nije bilo ejakulacije šanse su minimalne.

ćulica212

05.05.2015. 23:00

hvala puno na odgovorima .imam samo jos jedno pitanje...kada smo imali odnos sa kondomom on je ejakulirao pored mene i obrisao je spolni organ maramicama nakon 5 minuta imali smo odnos bez kondoma 3-4 minute.zanima me da spermije mogu da budu zive toliko (tj 5 min u zraku tj na njegovom spolnom organu) jer mozda je ostalo malo spermija na njegovom spolnom organu.

06.05.2015. 10:55

Tim drugim odnosom šansa za trudnoćom postoji. Nije velika ali se ne može isključiti.

anam1m

06.05.2015. 14:10

Dobar dan, imam jedno pitanje, dakle imam 18 godina i vec par mjeseci moj decko i ja imali smo nekoliko puta spolni odnos, zadnji puta ako se ne varam je to bilo prije 2 ili 3 tjedna, koristili smo zastitu (kondom). Problem je u tome sto sam u zadnjih nekoliko dana cesto mokrila i osjecala se slabo, a menstruacija mi trenutno kasni samo jedan dan ali zabrinjava me jer inace mi je tocna i kao i obicno pred menstruaciju imam jaci iscjedak, grudi su mi bile bolne do prije dva dana, a trenutno nisu jako vec samo na grublji dodir. Smatram da je nemoguce da sam trudna jer decko pazi i nije ejakulirao u mene. Pregladala sam dosta stranica gdje me simptomi zaista usjeravaju na trudnocu sto me jako plasi i dosta sam pod stresom. Bila bih zahvalna na savjetu i pomoci.

idalea

06.05.2015. 19:30

mjesečnica mi je bila 10.4..cilkusi su oko 27 pa do 31 dan..odnos je bio 11 dan ciklusa zaštičen kondomom dečko je izvadio van i svršio u kondom iznad mene,bojim se da nije nešto curnulo na vaginu .test sam napravila danas oko 9 ujutro nije na prvi urin negativan je test je 10 mlUml osjetljivosti.15 dana nakon odnosa je prošlo..jel sam ga prerano napravila?

idalea

06.05.2015. 19:30

15 dana nakon odnosa da li bi test pokazao trudnoću..nije prvi urin.

06.05.2015. 23:20

anam prema opisanom ne radi se o trudnoći.

06.05.2015. 23:20

Idalea ne radi se o trudnoći.

bubamara_5

06.05.2015. 23:25

Poštovani doktore,
naime, oduvijek sam imala problema sa izostankom menstruacije. Međutim, u zadnjih pola godine, čak i više, ciklus se ustalio. Dolazio je svako 30-32 dana. Prošli mjesec, nakon što sam posjetila ginekologinju, koja mi je ustvrdila da mi je ovulacija prošla (pregled je bio 9. travnja), počela sam s korištenjem Macmiror Complex 500 vaginaleta, koje sam koristila otprilike tjedan dana. Posljednja menstruacija koju sam imala bila je 20. ožujka. Spolne odnose nisam imala. I menstruacija je izostala (još uvijek je nema). Ne znam postoji li mogućnost da su iste vaginalete uzrok kašnjenja ili? Što je eventualni uzrok?
Zahvaljujem!

anči3119

07.05.2015. 09:25

Doktore, pisala sam Vam nedavno već ali htjela bih vam dati malo više informacija da mi date siguran odgovor jer mjesečnica i dalje kasni.
Dakle, zadnju mjesečnicu sam dobila 05.04...
10.04., 25.04. i 01.05. sam imala spolne odnose ali uvijek sa zaštitom i dečko nikada nije ejakulirao dok je bio u meni.
Sada mi mjesečnica kasni 5 dana, inače mi ciklus traje 28 dana, ali zna se dogoditi da mi dođe mjesčnica dan, dva prije, ali nikad kasnije..
Ovaj mjesec sam doživjela puno stresa i nervoze, dva dana nisam imala apetita i skoro nisam ni jela ništa, jedno vrijeme prošli mjesec sam i mokrila vrlo često i mokraća i se jako osjetila i boljela su me leđa u donjem djelu kao da se prehladila pa me zanima jel moguće da je zbog tog stresa ili te prehlade? Zna mi se pojaviti i bijela sluz... Kada sam trebala dobiti nisam imala ni simptome pms-a koje uvijek imam... Sada imam simptome; bolne grudi, probadanja i grčeve u donjem dijelu trbuha... Ali mjesečnice nema..
Mogu li isključiti mogućnost trudnoće?

07.05.2015. 18:15

Bubamara nije od vaginaleta. OD uzroca tu su pcos, cista, anovulacija, stres, problemi sa štitnjačom i sl.

Nazad
1 ... 10 11 12 13 14 15 ... 27
Naprijed