Autor
|
Poruka
|
|
27.11.2014. 23:20
Postovani, imam jedno pitanje koje me danima muci. Ovako, moja zadnja mjesecnica je bila 24.10 i sad sam trebala dobiti ponovo 24.11, ali evo vec 3 dana mi kasni. Odnose sam imal sljedecih datuma 9,11 i 13 jedanaestog, zastite nije bilo osim "prekinuti snosaj" i poslije 13.11nisam imala vise odnose. Jucer sam pravila test na trudnocu bio je negativan, a kupila sam ultra test za rano otkrivanje trudnoce. Zanima me dali postoji mogucnost da sam trudna iako je test negativan a radila s ga znaci sesnaest dana nakon zadnjeg odnosa. Lijep pozdrav, hvala!
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
28.11.2014. 13:10
Ne radi se o trudnoći.
|
zelenismajlek
|
08.12.2014. 23:20
Postovani, menstruacija mi kasni 5 dana, inace mi je redovita. Test sam napravila i negativan je. Do prije mjesec i pol sam bila na kortikosteroidima zbog kronicne upale jetre. Lijecim se vec 7god i trosim Imurane. Zadnji tjedan dana sam pod stresom. Da li trebam bit zabrinuta ili jednostavno kasni?
|
dajana955
|
09.12.2014. 23:30
Poštovani,
imam 19 god, imam problem kasni mi menstruacija.
Ranije mi je menstruscija kasnila 2-3 dana. Medjutim u zadnja 3mj kasni mi po 6-11 dana, evo sad mi kasni 20 dana, a ja nemam simptone da cu dobiti.
Nemam odnose tako da nisam trudna, imam samo povecan bijeli iscjedak, znala sam piti neke biljne cajeve poput Virka ili Macine trave, medjutim ne pomaze.
Bojim se otici ginekologu, ne znam sta mi je, zabrinula sam se.
|
|
09.12.2014. 23:40
Navedeni lijekovi i stanja mogu biti povezana s kašnjenjem menstruacije. Ne brinite.
|
Keki
|
25.12.2014. 21:15
Poštovani, imam jedno pitanje koje me muči već par dana.
Naime, imam 20 godina i poprilično neredovan ciklus. No, posljednjih nekoliko menstruacija, dolazilo je na 38-40 dana. Koliko je to opasno, zapravo? Danas je 40-ti dan (prvi dan zadnje menstruacije bio je 15.11.) i ja ne osjećam nikakve specijalne simptome, osim klasičnog PMS-a, promjena raspoloženja, glavobolje .. trenutno sam u stresnom periodu i zanima me, da li to može biti dovoljan razlog da menstruacija kasni? Posljednji seksualni odnos sam imala 29.11. sa zaštitom, na svega minutu je moglo biti bez kondoma, svakako bez ejakulacije u meni. Postoji li mogućnost trudnoće?
|
|
26.12.2014. 11:40
Ne radi se o trudnoći. Vjerovatno je ciklus duži jer ne ovulirate.
Savjetujem uzv pregled.
|
mar13ina
|
27.12.2014. 00:15
Poštovani,
zanima me jel moguće da mi mjesečnica kasni 8 dana zbog upale mokraćnih kanala i što sam morala piti tablete Ninur 4 tablete na dan? Također imala sam problema i sa alergijom na koži i bila sam prehlađena, a i imam problema sa željezom u krvi. Partner je siguran da nije ejakulirao u mene, a zaštitu nismo koristili.
|
|
27.12.2014. 14:50
To je mogući razlog no ipak napravite test na trudnoću.
|
Brinetq123
|
20.01.2015. 12:30
Poštovani,
Zadnju menstruaciju sam imala 09.12, danas je 20.01, sto znaci da mi je danas 42. dan ciklusa. Imala sam spolni odnos prije 20 dana; koristili smo zastitu,i cak kad je osjetio da ce svrsit ga je vec na pola izvadio van(sve s kondomom) i sve je bilo na mjestu. Jel moguce da postoji vjerojatnost da se i tada zatrudni? I ako sam trudna jel bi imala do sad nekakve simptome? Jer inace zasto mi menga toliko kasni? Imam inace neredovite m, ali ciklus najvise od 35 dana, ni blizu 42! i sad zadnji put kad sam bila kod ginekologa, utvrdio mi je da moram poceti piti Yaz hormone jer imam polic.jajnike. Ali to se pocinje piti s prvim danom novog ciklusa. Javila sam mu da mi m kasni vec 11 dana pa je rekao da kupim duphaston tablete. Molim vas mi odgovorite. Hvala unaprijed, lp
|
|
20.01.2015. 21:55
Slažem se s njegovim mišljenjem. Uzimajte duphaston da izazovete menstruaciju i s prvim danom krenite s uzimanjem yaza.
|
Brinetq123
|
21.01.2015. 17:45
Niste mi odgovorili. Jel moguce da sam ostala od toga trudna? I jel bi imala nekakve simptome do sada? Oprostite sto sam dosadna, ali zabrinuta sam.
|
|
21.01.2015. 19:35
Niste trudna.
|
Markan12345
|
16.02.2015. 12:10
Poštovani, imam jedno pitanje vezano za kasnjenje menstruacije. Naime, djevojci je pretprošla menstruacija kasnila 15-18 dana, a prošla je uranila za nekih 12 - 15 dana. Sada je već nema 41 dan. Prije nekoliko dana je primjetila malo crveno kao krv iz vagine, ali menstruaciji ni traga. Dali mislite da bi ta krv mogla biti nadolazeća menstruacija? Hvala.
|
malaana26
|
16.02.2015. 12:10
Postovanje,zadnju mjesecnicu san imala16.01,spolni odnos 7.02 s kondomom,inace mi je ciklus u razmaku 25-30 dana,jos nisan dobila novu mjesecnicu,pa me zanima koliko su sanse da san trudna.unaprijed hvala
|
|
16.02.2015. 22:35
Markan, vjerovatno. Za svaki slučaj test na trudnoću.
|
|
16.02.2015. 22:35
Malaana prema opisanom samo teoretske.
|
melanimelem
|
16.02.2015. 23:10
Postovani, zadnju menstruaciju sam imala 8.1., i sada ocekujem da dobijem, ali nje nema. Odnos nisam imala, samo oralan, svi su simptomi prisutni no ne znam zasto kasni. Postoji li kakva sansa za trudnocom iako sam zadnji odnos imala 21.12.'14.?
|
|
17.02.2015. 10:30
Ne radi se o trudnoći. O uzorcima izostanka menstruacije vidit u našim prijašnjim postevima.
|
Idili
|
22.02.2015. 17:05
Poštovani,
Imam veliku cistu na desnom jajniku, i većinom imam neredovite menstruacije zbog tog. Međutim, u posljednjih par mjeseci to se ustabililio i dobim otprilike svakih 31 dan. Posljednji spolni odnos sam imala jedan dan nakon završetka menstruacije i to su mi neplodni dani, koristili smo i kondom, i provjerila sam i kondom nije pukao, međutim, sada mi menstruacija kasni otprilike 3-4 dana, da li postoji mogućnost za trudnoću bez obzira što smo koristili zaštitu i bili su neplodni dani? Inače, povremeno imam bolove u jajnicima kao prije menstruacije ali nije onako kako zna biti.
Unaprijed zahvaljujem.
|