Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
04.08.2014. 00:55
Odgovorio sam vam.
|
ribicaivekpivek1278
|
04.08.2014. 01:00
Postovani,
Zanima me mogu li zatrudnjeti prilikom petinga sa deckom s obzirom na to da sam tada imala plodne dane i da smo se dodirivali spolnim organima(naravno bili smo oboje goli)???
|
Anora
|
04.08.2014. 01:00
Poštovani,
Imam 18 godina i prekjučer sam imala prvi odnos. Naime nije dugo trajao, oko 5 minuta jer je počinjalo da boli. Pentracija je bila samo vrhom, a ejakulacije nije bilo. Strah me da li je moguće ostati trudan ukoliko je bilo predsjemene tečnosti. Nisam sigurna da li je himen probijen jer nije bilo krvarenja, samo svetlo braon traga na donjem vešu u maloj količini tokom sledećeg dana. Poslednju menstruqaciju sam imala 20.7.
Unapred zahvalna na odgovoru.
|
|
04.08.2014. 11:05
Ribica nije moguće.
|
|
04.08.2014. 11:05
Anora ako nije bilo ejakulacije onda ne.
|
Anora
|
04.08.2014. 15:45
Doktore,
a ukoliko je do ejakulacije došlo pre pokušaja seksa, da li je onda moguće? Nisam sigurna da je došlo, ali želim da budem sigurna da ipak nije moguće oostati trudan.
I još jedno pitanje, da li je moguće uopće ostati trudan ako imam himen?
|
|
04.08.2014. 21:40
Anora tada je šamsa mala. Moguće je u teoriji.
|
sebo123
|
05.08.2014. 11:00
vecer.. ja i moja djevojka smo imali spolni odnos u noci iz petka na subotu tocnije negdje oko 1 sat u noci (subota) kao sto smo racunali na netu neplodni dan joj je petak a plodni joj je subota a seks se dogodio na granici ta dva dana ... htjeli smo isprobati kako je to bez kondoma i seks je trajao manje od minute oko 40 sek tek tolko da sam ga ugurao 10 puta mozda manje vise od toga.. no prije seksa bio sam malo napaljen pa mi je kao neka sluz ostala na glavicu ali nju sam obrisao rukom dok nije bio suh... ejakulirao nisam ni prije ni poslije seksa... a penitrirao sam tek tolko da je usao mozda kojih 5-7 cm... pa me zanima jel moguca trudnoca.. hvala unaprijed
|
|
05.08.2014. 16:15
Prema opisanom nije.
|
miiii
|
10.08.2014. 00:25
Postovani doktore, interesuje me da li je moguca trudnoca u sledecoj situaciji..
Sa deckom nisam imala vaginalni sex proslog meseca.. Bili smo prisniji ali nije doslo do vaginalnog sexa, svrsio je ali van mene.. Da li postoji mogucnost da smo nekako uneli prstom, ili preko garderobe i da sam tako zatrudnela? Moram da napomenem da mi ciklus kasni 15 dana.. Medjutim pre nekih 3 dana su me jako bolele bradavice, imala sam pojacan sekret i grudi su mi bas tvrde, bas sam se osecala kao da cu da dobijem, medjutim to je sve odjednom prestalo i bol bradavica i sekret, a grudi su mi i dalje tvrde, a ja jos nisam dobila.. Osim ovih nemam nekih drugih simptoma koji bi mi ukazali na trdunocu... Jel postoji mogucnost da sam zatrudnela, BEZ odnosa? Hvala unapred
|
miiii
|
10.08.2014. 13:35
I jos nesto, koliko sperma u principu moze da prezivi u spoljasnjoj sredini? Hvala vam punooo
|
blabla17
|
10.08.2014. 13:35
Postovani, imala sam odnose s deckom prosli mjesec i svaki put smo koristili kondom, nije doslo do pucanja ni izljevanja no mjesecnica mi kasni 4 dana uz to da uopce nemam simptome pms-a koji su mi inace jaki. Da li bi trebala napraviti test? Unaprijed hvala.
|
|
10.08.2014. 16:35
Mi prema iznesenom, ne radi se o mogućnosti trudnoće.
|
|
10.08.2014. 16:35
Blabla ako ste sigurni sto posto u zaštitu onda ne treba test.
|
blabla17
|
10.08.2014. 20:15
Hvala na odgovoru, u sve smo sigurni osim sto on nije obrisao spolovilo prije stavljanja novog kondoma, ima li to ikakve veze?
|
|
11.08.2014. 01:20
Nema.
|
Anchy1611
|
11.08.2014. 01:20
Poštovani!
pred 10ak dana sam imala zadnju menstruaciju, a pred 4 dana sam imala spolni odnos s dečkom, tijekom kojeg je on slučajno svršio u mene. ne koristimo nikakvu vrstu kontracepcije. Ja sam jutro poslije otišla po escapelle tabletu, od koje sam osjecala mucninu, vrtoglavicu te jak umor. međutim, kada je svršio u mene, jako me peklo, pa čak i ujutro sam malo osjecala peckanje..a sto se tablete tice, konstantno imam bolove u donjem dijelu trbuha, inače sam pušač, ali sada jedva mogu podnijei miris dima, te od hrane koju najviše volim i preferiram mi bude jako mučno.. Da li postoji ikakva mogucnost da sam, iako sam popila tabletu, trudna? te zašto me toliko peklo kada je svršio u mene?
pozdrav!
|
savjet1009
|
11.08.2014. 01:25
Poštovani!
Molim vas,da li bi mi kako mogli odgovoriti na sljedeće.Dakle spolni odnos sam imala sa dečkom sredinom 7.mjeseca.To mi je ujedno bio i drugi dan mjesečnice,nikada prije to nismo prakticirali ali evo desilo se..Ali tijekom spolnog odnosa pukao nam je prezervativ,zanima me da li postoji kakva mogućnost za trudnoću?..inače ciklusi su mi redoviti,i to stvarno jako točni.Trajanje menstrualnog ciklusa je uvijek 28 dana.Mjesečnicu očekujem ovaj tjedan u srijedu,ali htjela sam čuti stručno mišljenje o tome svemu..
Zahvaljujem Vam se unaprijed.
|
june08
|
11.08.2014. 10:35
Postovani,
mene bi zanimalo radi li se o implantacijskom krvarenju i trudnoci.Rizican spolni odnos sam imala 24. dan ciklusa koji bi trebao spadati pod neplodne dane. Decko i ja smo koristili metodu prekinutog snosaja i pri ejakulaciji kondom.Pocetak zadnje menstruacije je bio 5.7.,dakle veceras bi bio 37. dan ciklusa i veceras(prije par sati) se pojavila mala kolicina crvene krvi koja je nakon par brisanja nestala,a sad je smeckasta.Na to se odnosi moje pitanje o implantacijskom krvarenju,a time i o trudnoci.Trajanje zadnjih ciklusa je 28,29,27,36,34,31,35,33 i 27 dana (s tim da za najdulja dva odgovoran stres). Takoder,imam blago probadanje u desnom jajniku(za mene nekarakteristicno) i,ne znam je li to bitno,bolesna sam zadnjih tjedan dana i zbog toga pod odredenim stresom.
Hvala unaprijed na odgovoru,lijep pozdrav.
|
|
11.08.2014. 22:40
Anchy dobro ste postupili. Neće doći do trudnoće. Smetnje su vezane uz pilulu za dan poslije.
|