Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

znatizeljan765

01.03.2015. 11:10

Dobar dan zanima me dali djevojka moze ostat trudna zadnjih tjedan dana prije menstruacije?? Hvala unaprijed

Dejan Šakoronja, dr. med.

01.03.2015. 12:40

U principu ne ako su joj ciklusi na godišnoj tazini redoviti.

helpMe0

01.03.2015. 15:30

Da li je moguce da je djevojka ipak trudna iako dobije menstruaciju ?

01.03.2015. 19:45

Ne, ako se doista radi o menstuaciji.

berina1234

13.03.2015. 19:15

Postovani,
U zadnje vrijeme sam dosta pod stresom. 07.03 tacnije prije 6 dana imala sam zasticeni spolni odnos (kondom) , 30 minuta poslije jos jednom bez zastite s tim da nije evakulirao u mene, vec vani. Menstruaciju sam trebala dobiti prije 2 dana tj. 11.03. Nemam jos uvijek nikakve simptome PMS-a. Jedino mokrim cesce nego inace.Svaki menstrualni ciklus mi je tacno 25 dana i nikad do sada nije kasnila. Da napomenem, od prosle menstruacije nisam imala odnose do tog dana. Za svaki slucaj, jutros sam uradila test za trudnocu koji je negativan. Zanima me da li je uopste moguce da sam zatrudnila par dana pred menstruaciju i da su rezultati testa lazni jer je proslo 6 dana od odnosa? Ako je moguce da sam ipak ostala trudna , zamolila bih da mi kazete za koliko dana bih trebala ponoviti test?
Unaprijed zahvalna.

13.03.2015. 22:30

Prema opisanom ne radi se o trudnoći. O uzrocima izostanka pročitajte u prijašnjim postevima.

leaa1234

14.03.2015. 16:20

Poštovani doktore.. molim Vas da mi odgovorite.. 21.2 sam imala odnos ali zaštićeni,promijenili smo kondom nakon nekog vremena za svaki slucaj. Medjutim,kasni mi i jako se brinem. Boli me trbuh i grudi, primjetila sam da cesce idem na wc... radila sam test ali nije nista pokazao u prvih 3 min,ali nakon 10 min sam vidjela samo jednu crtu, dali to znaci da sam ga krivo napravila ako se crta nije odmah pojavila?.. i dali postoji ikakva mogucnost? :/ hvala...

lorament

14.03.2015. 17:45

Postovani,
zadnji ciklus mi je bio 11.02.-16.02.2015. i kasni mi par dana.. 09.02. sam imala odnose i partner nije ejakulirao u mene, ali smo imali odnos bez zasite, inace cuvamo se da ne bi slucajno... Danas sam i napravila test za trudnocu i bio je negativan.. Inace dobijam svakih 21 do 24 dana.. Da li mogu iskljuciti to da sam trudna? Pomozite.. Hvalaa happy

14.03.2015. 20:55

Lea ne radi se o trudnoći.

14.03.2015. 20:55

Lorament niste trudna.

kate7

15.03.2015. 04:25

imala sam odnos, nakon toga za 10 dana samo dobila menstruaciju.ali sledeci mesec mensturacija kasni nemam simptome.jel postoji mogucnost trudnoce?od tada nisam imala odnose to je bio zadnji.hvala

lorament

15.03.2015. 04:25

Postovani,
zadnji ciklus mi je bio 11.02.-16.02.2015. i kasni mi par dana.. 09.03(pogresila sam datum u prvom pitanju). sam imala odnose i partner nije ejakulirao u mene, ali smo imali odnos bez zastite, inace cuvamo se da ne bi slucajno... Danas sam i napravila test za trudnocu i bio je negativan.. Inace dobijam svakih 21 do 24 dana... Da li ipak mogu iskljuciti to da sam trudna? Bas mi je frka, da li je test validan? Jos nisam dobila, da li je imam razlog za brigu, i pored negativnog testa? Hvala jos jednom

15.03.2015. 17:45

Kate ne postoji.

15.03.2015. 17:45

Lorament ne radi s eo trudnoći. O uzrocima izostanka menstruacije pročitajte u prijašnjim postevima.

principessa1

16.03.2015. 20:25

Postovani, treba mi vasa pomoc..
u posljednih dva mjeseca imala sam nekoliko seksualnih odnosa i svi su bili sa kondomom.. prvi sex bio je 16.1. ili 13.1., vise nisam sigurna.. a ovulacija 17.1. tad je moj decko prije nego sto je stavio kondom obrisao ono sto mu je vec bilo izaslo pa se bojim da nije mozda nesto slucajno prenijeo na kondom.. ja sam od tada dobila dvije uredne menstruacije koje su dosle na vrijeme (jedna malo ranije, 26 dana, po mom ciklusu 2 dana ranije). krvarenje je bilo kao i uvijek, onako prosjecno i trajalo je 5 dana.. ali u zadnje vrijeme nesto me malo bolio trbuh i kao da mi se je malo spojio pupak. ali ne skroz, nego su se stijenke (nazovimo to tako) ''udebljale''. sljedeca menstruacija treba doci za 10 dana. napravila sam test za trudnocu s malom greskicom. pokazao je negativno ali sam ga ponovno pogledala sutradan. i pojavila se je jos jedna mala tanka crtica. ali na uputstvima pise da se test baca u smece nakon 10 dana.. je moguce da sam trudna, a dobila sam uredno te dvije menstruacije??

16.03.2015. 22:55

Niste trudna, naravno.

askas

18.03.2015. 10:05

Imao sam sa djevojkom koja je nevina mazenje i dodirivanje genitalijama bez penetracije,svrsio sam na vaginu i odma smo sve obrisali.To je bilo u januaru i do sad nije imala menstruaciju stim da je danas imala male tragove krvarenja.Mjesecnicu i onako nema redovno ali nikad nije ovoliko dugo bilo bez nje.Unaprijed hvala na vasem odgovoru.

18.03.2015. 21:05

Prema opisanom ne radi se o trudnoći.

rollingstone

18.03.2015. 21:05

Postovani, oprostite na smetnji, ali inace sam jako paranoicna. Zadnju menstruaciju sam dobila 1.3., trajanje 5 dana. U noci izmedju 14. i 15. dana ciklusa (plodni dani, pretpostavljam) decko i ja smo se zadovoljavali prstima, dakle ni u jednom trenutku nije bilo penetracije. Decko je svrsio u svoju ruku, i tu ruku stavio samo na nekoliko sekundi pod slab mlaz vode. Nakon otprilike 5 minuta mi je prst te ruke gurnuo duboko u vaginu. Da li postoji mogucnost trudnoce obzirom da su bili plodni dani? Zahvaljujem Vam na odgovoru unaprijed.

18.03.2015. 21:40

Ne postoji šansa za trudnoću.