Autor
|
Poruka
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
31.05.2016. 20:30
12345, trebala bi nastupiti u očekivano vrijeme, jee nije ni bilo ejakulacije tijekom vašeg odnosa, ako sam dobro shvatio.
|
12345E
|
31.05.2016. 21:00
Postovani, bilo je ejakulata posto je kondom skliznuo unutar vagine nakon svrsavanja nakon cega sam ga izvadila. Mogu li ocekivati menstruaciju u ocekivano vrijeme posto sam popila pilulu nakon 10a sati .Puno hvala
|
|
01.06.2016. 18:25
Trebali bi dobiti menstruaciju u očekivano vrijeme.
|
MijaMalina
|
01.06.2016. 22:10
Poštovani,
zanima me kolika je mogućnost da se ostane trudan petingom a da na rukama ima sperme, s tim da ne dolazi do prolaza prsta kroz vaginalni otvor nego samo pored i oko njega.
I da li je moguća trudnoća uprkos tome što sam imala menstruaciju? Ne mogu razlikovati lažnu i pravu, jer su mi uvijek nekako drugačije.
|
Belly
|
02.06.2016. 20:35
Zdravo,nova sam i zeljela bi da mi kazete dali uopste imam razloga kupiti test za otkrivanje trudnoce.Imala sam zadnji odnos dan prije menst. I dobila sam iako je bila malo drugacija nego inace i pracena standardnim bolovima koji su sasvimnormalni.E jedino sad sto nemogu da razjasnim sta je tacno razlog,jerme i dalje bole grudi,pospana sam i osjetljiva emocionalno a proslo je tacno 12 dana od zadnjeg odnosa i i sedam dana od prestanka ciklusa.Hvala vam
|
|
02.06.2016. 20:45
Ovim načinom neće doći do trudnoće.
|
MijaMalina
|
03.06.2016. 10:20
Poštovani,
ali taj peting je bio 9.5. a menstruaciju sam dobila 14.5. Međutim ja od prestanka menstruacije stalno osjećam bolove u donjem dijelu stomaka i leđa, posebno oko desnog jajnika a ta bol se proširuje ne desni bubreg i do desne prepone. Bila sam kod doktora i on mi je dao antibiotike, koje sam ispila ali bol ne prolazi i uradili su mi brzi nalaz urina i rekli da u mokraći ima malo bakterija, ali da nalaz nije loš. Bila sam i kod ginekologa 3 dana nakon prestanka menstruacije i ona je potvrdila da si zidovi tanki i da je menstruacija bila i ulutrazvučni nalaz je bio uredu, U posljednja 2-3 dana imam bolove i u grudima, sa strane. Pa me strah da to nisu simptomi trudnoće?
Ne osjećam umor, mučnine i ostalo.
Znači nikada nisam imala sploni odnos, jedino peting i bojim se da je sperme bilo na rukama.
|
|
03.06.2016. 11:55
Odgovorio sam vam i ja i vaš ginekolog. Ne radi se o trudnoći.
|
12345k
|
11.06.2016. 11:05
Postovani doktore,
molim Vas pomozite mi, imam 19 godina, i dečka sam zadovoljavala dok sam ja bila obučena a on ne, nije došlo do ejakulacije niti sam ja u iti jednom trenu bila bez odjeće. Menstruacija mi kasni već 8 dana, prije sam znala dobiti i po 3,4 dana prije ili 2,3 dana kasnije ali ne sada.. Studiram i pod stresom sam oko ispita i svega što studentski život donosi ali većinom (kako samo veliki paničar i mislim da je i od poljupca moguće zatrudniti jer ne vjerujem sebi dovoljno) sam pod stresom radi tog straha.. Zamjetila sam i blage vrtoglavice i danas par puta mjerila tlak koji mi je bio 100/56 u jednom trenutku a tokom zadnjeg mjerenja je bio 120/72, osjećam se umorno i više ne znam što da mislim a jako se bojim..
Dečko me uvjerava da se uzrujavam bezveze i da mi menstruacija kasni zbog stresa oko svega i zbog toga šro sam prestala piti čaj za hormonsku regulaciju, Stolisnik
Molim Vas pomozite mi, imam li razloga za paniku i zašto mi se vrti i mogu li ikako potaknuti dolazak menstruacije?
|
|
11.06.2016. 18:30
Ne radi se o trudnoći.
|
joseeee
|
11.06.2016. 18:35
Postovani doktore,
Rodila sam u 10 mj prosle godine, a prva menstruacija dosla je u veljaci 2016., nakon toga ciklus je nekada bio 28, nekada 30, a nekad i 25 dana. Odnos s muzem imala sam sredinom travnja ( uz zastitu), a mentruaciju prije toga 6.4. Zadnja menstrucija bila je 4.svibnja.
Danas je 11.6., medutim jos nisam dobila- imam bolove u ledima i donjem dijelu trbuha. Moram napomenuti da jos uvijek dojim. Da li postoji sansa da se opet radi o trudnoci iako je mentruacija bila proslog mjeseca? Unaprijed hvala!
|
|
12.06.2016. 13:30
Ako ovaj ciklus niste bili spolno aktivna onda se ne radi o trudnoći.
|
tamaricanuss
|
21.06.2016. 22:05
Poštovani ,
imam 21 godinu i nevina sam, međutim 27.5 sam imala peting s dečkom , međutim strah me trudnoće( jer je djelimično prstima ulazio u rodnicu) , jer je bilo prozirne sluzi na njegovom penisu i strah me da je da je tu tečnost prenio u rodnicu, iako on nije ejakulirao. Posljednja menstruacija je bila 2.6. , ali sad osjećam bol u malom trbuhu, preponama i donjem dijelu kičme. Nemam glavobolje, jutarnje mučnine, niti vrtoglavice. Unaprijed hvala
|
|
22.06.2016. 17:20
Ne radi se o mogućnosti trudnoće.
|
Laaauraaa87
|
23.06.2016. 10:00
Imam 19 i prvi put sam stupila u spolni odnos
Koristio je kondom ali je svrsio u kondom i izvadio ga odma!
Kolika je mogucnost da i sa kondomom dode do trudnoce ?
Mjesecnicu sam trebala dobiti taman na dan kad smo imali spolni odnos, od toga je proslo 2 tjedna i brinem se
|
|
23.06.2016. 17:25
Ako ste sigurni da dio ejakulata nije dospio u rodnicu onda neće doći do trudnoće.
Kašnjenje menstruacije nije uzrokovano trudnoćom kod vas.
|
swim4life
|
27.06.2016. 13:20
Poštovani..
Imala sam spolni odnos sa dečkom prije 3 dana koristili smo kondom i provjerili smo da nije pukao ali sve je bilo u redu samo po njemu je bila neka bijela sluz,ali mislim da je to sekret iz rodnice.
Ali pola sata prije odnosa smo se zadovoljavali i on je ejakulirao
Ali isao se detaljno okupati
Menstruaciju trebam dobiti za dan ili dva
Znaci bili su mi neplodni dani
Pa mene zanima postoji li mogucnost za trudnocom?
|
|
27.06.2016. 20:00
Prema opisanom neće doći do trudnoće.
|
706992
|
27.06.2016. 22:50
Poštovani, imala sam nezaštićeni odnos 10. travnja, nakon tog sam popila pilulu za dan poslije. Međutim sljedeća menstruacija je kasnila, od straha sam kupila test koji je bio negativan te sam menstruaciju potaknula provera pilulama koje mi je prepisala ginekologica za poticanje menstruacije, sljedeća je također kasnila i potaknuta je provera pilulama. Zadnji nezaštićen odnos sam imala 12. svibnja jer nakon tog od straha ne dopuštam dečku da mi se približi. Bila sam kod ginekologa jer i ova menstruacija kasni, međutim ona kaze da je vjv stvar policističnih jajnika, da sve izgleda kao da ce do menstruacije doci. Endometrij veličine normalne za pms i vidljivo žuto tijelo. Imam sve znakove pms-a no zbunila me činjenica da znam da mi je ginekologica palila zvuk na uzv-u. Prsa me jako bole te stalno trčim na wc. U ogromnom sam strahu i stresu. Cak mi je pripisala pilule neke slične proveri za regulaciju menstruacije. Mislite li da je moguća trudnoća? Cak sam čitala o vanmaternucnim trudnoćama i prepala se. Hvala.
|
|
28.06.2016. 19:05
Ako ste sada bili na pregledu kod svoje doktorice, morate joj vjerovati. Ako misli da imate policistične jajnike, savjetujem vam obradu i terapiju.
Pročitajte o pcos-u na našim stranicama. Ne radi se o trudnoći prema opisanom.
|