Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

Brinetq123

08.07.2016. 15:40

Dan, oprostite na smetnji.

Kasni mi menzes vec 6 dana, inace ciklusi 32,33 dana, prije sam imala problema s cistama, pa sam pila yazz i rijesila sam ih se. Imala sam par nezastisenih odnosa ovaj mj, ali sam napravila jucer popodne test-clear blue, i pravilno sam ga napravila, negativan je bio. Znaci trudnoca je s time iskljucena? Sto to sada moze uzrokovati? Jel moguce stres?

Dejan Šakoronja, dr. med.

08.07.2016. 16:05

Pa sami ste odgovorili.
PCOS. Izostanak ovulacije, oligomenoreja je od toga.
Vratite se uzimanju pilula.

Brinetq123

11.07.2016. 23:25

Vecer, opet ja.
Meni m jos nije dosla, vec 8 dana sad kasni. Je li moguce da sam trudna? Kolika je vjerojatnost da test pokaze krivo, ako sam ga pravilno napravila? Hvala

12.07.2016. 09:10

Ponovite test. Ako je prošlo više od 15 dana od odnosa bit će vjerodostojan.

Brinetq123

12.07.2016. 19:55

Ali sto nije da se u vrijeme ocekivane menstroacije tj tim bolje ako se napravi kada m vec kasni, test moze napraviti bilo kada i bit ce vjerodostojan?

12.07.2016. 22:10

15 dana od odnosa ili nakon kašnjenja menstruacije.

TinaVale

13.07.2016. 07:50

Ovako imam pitanje. Decko ga je nekoliko dana prije sexa bacio u nesvjest. Kasnila mi je 1.dan. Imali smo spolni odnos i decko je svrsio unutra unutra i poslje sexa sam dobila pa me zanima jel postoji mogucnost trudnoce.

13.07.2016. 19:20

Djevojko pravila foruma nalažu kakvu takvu pristojnost. LP.

strahinjak45

17.07.2016. 03:40

Devojka mi je dobila mens. 22.05 zatim 17.06, mi smo se 06.07 malo "igrali" ne znam kako drugacije da se izrazim. Ali nije bilo seksa uopste. Nevina je. Par puta sam je zakacio slucajno svojim penisom po vagini, celo vreme sam vodio racuna da li ima kapljica sperme ali nije bilo, kada ih je bilo 2-3 obrisao sam ih i nastavili dalje i od tada mi je samo sedela gotovo na butinama vrlo malo na donjem delu penisa. Zatim sam je mazio po vagini ali nijednog trenutka nisam ubacio prst unutra, ako jesam mozda je cak to bilo 4-5mm, posle toga nije prokrvarila sto znaci da je nevina i dalje. Pisem ovo na dan 17.07, ona je trebala da dobije izmedju 13.07-16.07 ali jos uvek nije dobila, zalila se malo na bolove i samo jednom na jak bol u donjem delu stomaka, bolovi su bili isti kao i kada treba da dobije, a nekad uopste nema bolove u toku proslih 3-4 dana. Da li je moguce da je ostala trudna ili moze biti nesto drugo u pitanju?

zabrinuta2593

17.07.2016. 14:10

Dobar dan. Imam sljedeci problem. Imala sam odnosos da deckom i on je ejakulirao izvan vagine,nakon toga je obrisao svoj polni organ i imali smo ponovo odnos bez kondoma,ali jako kratko i nije doslo do ejakulacije. Zbog straha od trudnoce,iako sam bila u neplodnih danima popila sam tabletu za jutro poslije. Nakon par dana dobila sam menstruaciju 3 dan prije i trajala je duze nego inace (skoro 10 dana). po mentrualnom kalendaru sam trebala da dobijem novu menstruaciju 14.07 ali ona kasni vec tri dana. moram da kazem dqa su mi grudi vrlo vrele i imam blazu bol u donjem dijelu trbuha. Zanima me da li je razlog kasnjenja ta tableta,moguca trudnoca ili nesto trece,jer mi mentruacija obicno nikad ne kasni.
Hvala unaprijed na odgovoru

17.07.2016. 19:10

strahinjak, ne radi se o trudnoći. O uzrocima izostanka menstruacije pročitajte u prijašnjim postevima koji govore o tome.

17.07.2016. 19:10

Zabrinuta, uskoro ćete dobiti menstruaciju prema opisanom.

User7777

19.07.2016. 00:20

Poštovani,..djevojka i ja smo se zadovoljavali,ali nismo imali pravi odnos...Plodni su joj dani,prelazio sam sa spolovilom preko njenog klitorisa samo par puta,tako da me uopće nije potjeralo da svršim pa zanima me dali postoji mogućnost da preko sluzi ona zatrudni? Čuli smo za ljubavne kapljice ali nismo sigurni kada dolazi do njih?

Marijaaa)))

19.07.2016. 10:10

Postovani dokotre, imam pitanje za vas? Imala sam odnos sa deckom prijee 20dana, tokom odnosa on nije ejakulirao u mojoj vagini, vec na stomaku. A prije toga, na pocetku, je ugurao par puta i ne do kraja, sve na par sekundi. U ovih 20 dana, 2 puta sam imala samo mucninu ni jedan drugi simptom, ali ta mucnina mi je bila posle 4-tog dana i sad prije par dana. Da li je moguca trudnoca, ili je to neki drugi razlog mucnine? A menstruaciju bih trebala da dobijem sad za par dana. Kolika je sansa za trudnocom? Bas se plasimsad

19.07.2016. 20:20

User neće doći do trudnoće.

19.07.2016. 20:25

Marija prema opisanom ako je doista bilo tako, ne bi trebalo doći do trudnoće.

schorpion

21.07.2016. 23:35

pozdrav imala sam sa momkom analni sex i svrsio je u mene al odmah sam se ocistila a dodira sa vaginom nismo imali i dalje sam nevina zadnja menstruacija mi je bila 06.05 kasni mi vec dva i pol mjeseca dali je moguce da sam u drugom stanju srdacno vas pozdravljam i nadam se da cete brzo odgovorit

User7777

22.07.2016. 00:10

Puno Vam hvala na brzom odgovoru.Možete li mi samo reći za te ljubavne kapljice.Nije mi jasno,kada dolazi do njih? Da li se one stalno izlučuju? Pozdrav

22.07.2016. 11:30

Scorpion, analnim odnosom neće doći do trudnoće.

22.07.2016. 11:30

Pročitajte topis o predejakulatu.