Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

mateaaaa

04.12.2013. 10:30

dali postoje neki simptomi u 1.mj trudnoce?

Dejan Šakoronja, dr. med.

04.12.2013. 11:00

Mogu i ne moraju.

04.12.2013. 11:00

Mb možete dobiti menstruaciju a da nemate predznaka niti nikakvog znaka.

04.12.2013. 18:05

Poštovani doktore,zanima me postoji li mogućnost trudnoće ukoliko sam imala menstruaciju?
naime,kasnila je ,napravila sam test (popodnevna mokraća) koji je bio negativan,a zatim je došla menstruacija
koja je trajala kao i uvijek, 5-6 dana,bila je obilna do 3 dana (kao i inače),a ostale dane manje,također kao što uvijek i bude.

04.12.2013. 22:05

Ne postoji šansa.

zardona

Poštovani, imala sam spolni odnod 8.11. a menstruaciju 12.11., Već par dana me boli želudac. Zanima me mogu li biti trudna?

radoje

Poštoovani doktore! prvi spolni odnos (bez zaštite) sam imala dan prije nego li trebam dobiti menstruaciju, inače, ciklus mi traje 30-31 dan, mjesečnica zna kasniti od 2 do 5 dana..pa mi tako i sada evo 3. dan kasni. odnos je trajao vrlo vrloo kratko ( kada sam shvatila što činim sve sam zaustavila) i on nije bio ni blizu da svrši.. zanima me trebam li se brinuti, postoji li mogućnost trudnoće?.. ispričavam se ako je pitanje glupo, ali ipak sam zabrinuta..? Unaprijed hvala!

Heavencalling

Postovani,

Imala sam prvi spolni odnos prije mjesec i pol sa zastitom (kondom) ali samo jedanput i poslije vise ne i nakon toga sam dobila menstruaciju, ne odmah, nego skoro na vrijeme, iako 4 dana ranije i trajala je oko 4-5 dana kao i obicno...zadnjih par godina imama redovite menstruacije dok kad sam bila mlada u osnovnoj i srednjoj skoli nisam imala redovite..i prije 2 tjedna sam trebala dobiti mjesecnu ali jos uvijek nisam, znaci prosli mjesec nisam imala menstruaciju..pa me to brine da nisam ipak trudna, ali nemam nikakvih simptoma..jedino sto sam zadnjih mjesec dana bila pod ogromnim stresom zbog preseljenja u novu zemlju i novog posla, trazenja stana i ostalo plus sto sam bila jako prehladena..nadam se da ipak nisam trudna i da ne trebam kupovati test za trudnocu nego mi je sada menstruacija izostala zbog prevelikih promjena i stresa..Molim Vas za odgovor sto prije moguce..puno hvala happy

05.12.2013. 14:15

Zardona nikako niste trudna.

Radoje ne postoji mogućnost trudnoće.

Haevencalling, dakako da se ne radi o trudnoći.

red_butterfly

05.12.2013. 17:55

Poštovani,
19.10. prestala sam piti kontraceptive (koje sam pila 8 mjeseci) jer su me svaki puta nakon menstruacije boljeli bubrezi, te je doktorica tako preporučila. Nakon prestanka konzumiranja tableta, uredno sam dobila menstruaciju te nakon nje sa partnerom koristila kondome te uz njih smo upražnjavali metodu prekinute ejakulacije. Nakon toga mi je menstruacija kasnila nekih 10.-ak dana, tj. dobila sam ju 1.12. 26. i 27. 11 sam sa partnerom imala nezaštićene seksualne odnose koji su se svaki puta prekidali prije njegove ejakulacije. Menstruacija koja je još u tijeku bila je drugačija od prethodnih, pa čak i od onih koje sam imala prije nego sam počela koritit tablete. Ne znam je li u ovome svemu ovo bitno napomenuti ili nije, no prošle sam godine izvadila štitnu žlijezdu. Dakle moje pitanje nakon svega ovoga je slijedeće: postoji li šansa da sam trudna.

Unaprijed hvala.

aleksa_c

05.12.2013. 21:40

Poštovani! Napravila sam dva testa na trudnoću i oba su pozitivna. Naručila sam se kod ginekologa, no termin mi je 18.12. Zanima me da li postoje neki vitamini ili slićno koji se preporučaju koristiti u tako ranoj trudnoći? Unaprijed hvala na odgovoru!

05.12.2013. 22:35

Red buterfly ne radi se o trudnoći.

05.12.2013. 22:35

Aleksa, uzimajte folnu kiselinu samu ili u multivit. preparatu kao npr. Elevit, prenatal, pregnatal i slično.

mirma987

06.12.2013. 18:00

Postovani,
Danas sam imala nezasticeni spolni odnos s deckom, on nije svrsio. Zadnju menstruaciju sam imala 29.11., a prosjecan ciklus mi traje 26-29 dana. Pretpostavljam da mi nisu plodni dani. Unatoc tome sto on nije svrsio, iako je cijelo vrijeme bio blizu, kako kaze, zanima me je li moguca trudnoca ukoliko je bilo podsjemene tekucine ili bih se trebala prestat brinut ?! Hvala Vam unaprijed.

07.12.2013. 00:10

Neće doći do trudnoće ako je bilo kao što ste naveli.

mb21

Poštovani, djevojci kasni menstruacija. Trebala je doći 29. no još je nema. Zadnji odnos bio je zaštićen, predzadnji je bio bez, ali je ejakulirano vani i menstruacija je došla nakon toga kao i uvijek. Ove nema, iako kaže da ima osjećaj da će dobiti te ima iscjedak. Bila je lagano prehlađena i boluje od celijakije pa me zanima može li to biti uzrok kašnjenju koje me već zabrinjava. Hvala.

Anicaa

Doktore ovaj mjesec sam odnose imala s zaštitom(kondomom) i uvjek je bilo sve ureedu
odnose smo imali i prije i za vrijeme plodnih dana jednom ili dva puta i po 2 odnosa za redom za redom ali kondom nikad nije pukao bilo je sve uredu.
plodni dani su mi zavrsili 1.12 danas je 6.12 imala sam odnos bez kondoma ali decko nije svrsio u mene prije nego sto ce svrsiti izvadio je i uz to je jos morao drkati da svrsi.
Jel sve uredu? mogu li ostati trudna?

07.12.2013. 10:45

Mb neka napravi test na trudnoću svakako.