Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

07.12.2013. 10:45

Anica šanse su male jer nije bilo ejakulacije.

radoje

07.12.2013. 13:45

Ako može samo da me umirite.. dakle već sam prije navela da sam prvi spolni odnos imala dan prije nego trebam dobiti menstruaciju, odnos je trajao vrlo kratko i on nije bio ni blizu da ejakulira, odogvorili ste da ne postoji mogućnost trudnoće.. mjesečnica mi zna kasniti par dana, i sada mi evo 6. dan kasni.. napominjem da sam bila pod većim stresom pa bi i to možda mogao biti uzrok kašnjenja.. nisam sigurna osjećam li skroz blage simptome mjesečnice ili je to samo iz želje da dobijem.. je li odgovor i dalje da ne postoji mogućnost?

07.12.2013. 14:40

Ako su ciklusi redoviti na godišnjoj razini dakako da nema šanse.

mb21

07.12.2013. 17:50

Napravit ćemo, ali je nakon predzadnjeg odnosa menstruacija došla, normalna kao i uvijek, ali sad poslije zaštićenog kasni već deveti dan. Zbunjen sam.

HallMiksa

07.12.2013. 20:05

Postovani, da li postoji sansa da dodje do trudnoce ako devojka dodje u kontakt sa spermom koja se nalazi na dasci wc solje, dakle bez ikakvog odnosa? Hvala na odgovoru...

07.12.2013. 20:10

Molim.

HallMiksa

07.12.2013. 21:25

Postovani, niste mi malopre odgovorili na pitanje. Da li postoji sansa da dodje do trudnoce ako devojka dodje u kontakt sa spermom koja se nalazi na dasci wc solje, dakle bez ikakvog odnosa?

07.12.2013. 23:20

Ne.

karlaaaaa

09.12.2013. 00:00

Postovani,

menstruacija mi dolazi svakih 26 dana, jako rijetko do 28-og dana. Danas mi je 4 dan menstruacije, suprug i ja imali smo nezasticen odnos. Zanima me da li postoji mogucnost trudnoce i potrebe za pilulom dan poslije?

Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru.

09.12.2013. 17:05

Ne postoji.

G33k

09.12.2013. 17:55

Moja devojka i ja smo probali seks bez kondoma. Ona je nevina kao i ja. Elem, ja sam penis ubacio u njenu vaginu ali veoma brzo vadio jer ju je bolilo i mislim da nije usao ceo, mozda samo glans penisa. Nisam ejukulirao niti osetio da je izasla posemena tecnost. Sve u svemu, za celo vece ako sam tako "upao" kod nje do 15 puta. Mozda i manje. Tom prilikom nije posla krv tako da ne znam sta da mislim. Da li jos nije probijen himen? Ja sam je unazad zadovoljavao sa dva prsta i ni tada nije posla krv.
Znam da prilikom i ovakve slabe radnje postoji mogucnost za oplodnju. Doktore, moje pitanje je, kolika je to verovatnoca?
To vece smo 3 puta probali. Prvi put sam ejukulirao a da nisam ni upao, ali ne pred njom nego sam otisao do kupatila. Tamo sam oprao penis detaljno. Kada sam se vratio, resili smo da odgledamo film. U toku filma opet smo probali i ja joj tada ubacio penis ako smem tako da se izrazim. Malo je trajalo. Odustali smo, nisam isao ponovo da ejukuliram. Onda smo zaspali i na kraju ja otisao da mokrim i ponovo oprao penis jer to nakon svakog mokrenja radim. Kada smo se probudili, opet smo probali ali opet kratko, odustali zbog kondoma. Nisam ejukulirao niti sam osetio da je nesto izaslo.
Izneo sam detalje, valjda cete izvuci neke cinjenice iz toga. Hvala unapred na odgovoru.

09.12.2013. 18:55

Šansa postoji ali nije velika.
Nakon svake ejakulacije u spolovilu muškarca ostane mala količina sperme neki put dovoljna da. Dođe do oplodnje.
Savjetujem vam da se ubuduće zaštitite da se ne iznenadite.

panika123

09.12.2013. 22:20

Pozdrav doktore, s
sinoć sam s dečkom imala prekinuti snošaj bez kondoma. Jedini razlog zašto sam pristala na odnos bez zaštite je to što sam bila uvjerena da su mi neplodni dani (glupost znam) ali više ni sama ne znam u što biti sigurna. Prvi put je svršio vani ali ni sam NIJE SIGURAN da mu nije nešto pobjeglo, a drugi put je bio nakon sat vremena gdje je on u međuvremenu mokrio i opet svršio vani. Zadnja menstruacija mi je nastupila 16.11. i uz uvjet da mi je ciklus 25 dana kao inače trebala bi dobiti sutra ili prekosutra. U zadnjih pola godine najduži ciklus mi je bio 29 dana a najkraći 21 dan (prošli mjesec) zbog povećanog stresa, sve ostalo po 25/26 dana pa čak i kad uzmem u obzir te dvije krajne varijante opet mi ispadaju neplodni dani. Sad me zanima, preporučujete li mi da ipak odem na hitnu (jer mi ginekolog nije u gradu studiranja) po pilulu za dan poslije ili da pričekam dolazak menstruacije i dobijem slom živaca? Unaprijed zahvalna na brzom odgovoru.

enic77

09.12.2013. 22:55

Postovani

Da li mogu ostat trudna kada imam menstruaciju a imam nezasticeni spolni odnos sa deckom i ejakulira izvan mene , zatim opet imamo spolno odnos za 20 min i opet ejakulira izvan mene ? Hvala .

10.12.2013. 10:40

Panika pričekajte menstruaciju za koji dan. Ništa drugo nije nužno.

10.12.2013. 10:40

Enic ne možete ako je ciklus redovit.

enic77

10.12.2013. 11:35

Prosli mj i ovaj mi jesu redoviti inace ne bss kak koji mjesec.

10.12.2013. 11:55

Ako ciklus ne oscilira na godišnjoj razini više od 12 dana.

mb21

10.12.2013. 13:45

Poštovani, napravili smo Clearblue compact s jutarnjim urinom kao što ste i rekli. Djevojka kaže da u prvih deset minuta, kako i piše kada je rezultat najtočniji, bila jedna debela plava crta što znači da nije trudna. To je bilo oko 5 ujutro. Oko 11 popodne smo opet pogledali i bila je jedna tanka, jako blijeda plavkasta crtica, no koliko vidim iz iskustva ljudi, to je često i radi se o evaporacijskoj crti. Nakon predzadnjeg nezaštićenog odnosa, ejakulirano je minutu nakon što je odnos prekinut, mjesečnica je došla uredno, kao i svaka prije. Nakon zadnjeg zaštićenog i prekinutog odnosa, mjesečnica kasni već 12. dan. Zbunio nas je test pa Vas molim za savjet ili informacije.

10.12.2013. 21:55

Ne radi se o trudnoći.