Ginekologija i opstetricija

Da bi mogli slati poruke na forum trebate se prijaviti. Novi korisnici mogu se registrirati ovdje. Molimo vas da prije registracije pročitate Pravila za korištenje foruma.

Broj tema: 11777 | Broj poruka: 85227

Forum nije u funkciji!

No pregled objavljenih poruka Vam pruža veliki broj korisnih informacija iz navedenog područja.

Mogucnost trudnoce?

Autor Poruka

Dejan Šakoronja, dr. med.

13.12.2013. 19:00

XD da ste pročitali par stranica foruma ne bi postavljali takva pitanja. Educirajte se. Naravno da trudnoća nije moguća.

Anicaa

14.12.2013. 04:35

Doktore napisal sam post jucer me bolio malos tomak i malkoc curila al danas sam bas procurila i boli me stomak. Jel sve uredu?

malamarijana

14.12.2013. 04:35

Postovani,imam jedno pitanje,prije tri mjeseca sam rodila,tocnije 3.9. i 1.11.sam imala odnos sa metodom prekinutog snosaja,nakon toga sam 18.11. Dobila prvu menstruaciju i trajala je 10 dana i bila je obilna...prije dva dana bila sam u ginekologice i rekla mi je da imam zadebljanu sluznicu maternice i da sumlja na trudnocu ili polip....sinoc sam dobila drugu menstruaciju,sad me zanima jel postoji sansa da sam trudna i moze li ovo bi.Lazna menstruacina.unaprijed hvala.

14.12.2013. 13:45

Anica u redu je. Pozdrav.

14.12.2013. 13:45

Malamarijana već sam vam odgovorio. Radi se o normalnoj menstruacije. Nikako se ne radi o trudnoći.

Ama23

14.12.2013. 13:50

Poštovani,

molila bih Vas za mišljenje, situacija je slijedeća- zadnju menstruaciju sam imala 18.11.2013, a nezaštićene spolne odnose imala sam 25.11., 28.11, i 1.12. Na uzv-u 5.12 na desnom jajniku uočena cista žutog tijela. Posljednkih 2 dana prilikom većeh napora (patim od opstipacija i trvde stolice) uočila sam vrlo malu količinu blijedo-roze suhrvice koju nikad do sad nisam imala prije očekivane menstruacije. dali je moguća trudnoća? Imam lagane grčeve, te bolne grudi. Inače imam septum maternice.

Hvala.

14.12.2013. 20:00

Moguća je trudnoća svakako.

Anicaa

14.12.2013. 20:05

Doktore imam još jedno pitanje danas mi je treći dan menge, 1 dan je malo boliilo i malo curilo 2 dan jako bolio stomak i jako curila 3 dan danas isto me jutros jako bolio stomak i jako sam curila do podne onda sam malo slabije i imala sam odnos s dečkom dečko prije nego što će svršit sekundu prije je izvadio sad neznamo jel malo i u meni svrsio ali da je svrsio vidili bi i svrsio mi je po stomaku sad ako je malo po meni svrsio u mene prem da nevjerujem jel mogu ostati trudna?

14.12.2013. 22:20

Anica forum nije osmišljen da vi i ja komuniciramo na ovakav način.
Lijepo se educirajte i nađite si dobrog ginekologa koji će vam uvijek bit dostupan i koji će jedva čekati da mu postavite neko ovakvo pitanje.
Pozdrav.

ivaslika

15.12.2013. 03:10

Baš gledam pitanja od ove anice i mora se pod hitno educirati ali imam i ja jedo slicno pitanje i bojim se da necete postupiti kao i s njim. :/
Imam mengu i imala sam odnos s dečkom nismo koristili zaštitu, ako je ostalo šta sperme u meni mogu li ostati trudna? prilikom vađenja možda je šta iscurilo ako dečko nije izvadio na vrijeme? dali mogu ostati trudna i ako je malo svrsio u mene? Molim vas odgovorite mi jako sam mlada i nekada sam koristila vaš forum onda sam počela posjećivati ginekologa ali nekad nemogu posjetiti pa vama podstavim pitanje nemojte zamjeriti. Nadams e da ce te mi odgovoriti unaprijed hvala.
Možete li meni odgovorit i na ovo anicino pitanje pošto imamo sličan problem? unaprijed hvala nemojte mi zamjeriti. Lijep pozdrav puno mi pomazete

15.12.2013. 13:05

Ako su vam ciklusi redoviti, menstruacija spada u neplodne dane. Tako da trudnoća nije moguća.

Ana214

15.12.2013. 17:40

Postovani doktore!Moj problem je sljedeci predzadnja menstruacija mi je nastupila 9.10prva dva dana je bilo samo par kapi da bi 3 i 4 bilo normalno.Ovaj mjesec menstruaciju sam dobila 1.11 i isto je bilo 2 dana svega par kapi a preostala 2 normalno.Prije moje mestruacije su trajale 4-5 dana i znalo se desiti da dodje ranije ili da malo zakasni.Sto se tice odnosa u ova zadnja 2 mjeseca bilo ih je mozda 3-4 puta ali sve je bilo s zastitom(kondom)i to cijelo vrijeme.Zanima me da li postoji mogucnost trudnoce,ili je nesto drugu u pitanju kao i to da li je normalno da se dogode ovakve promjene u menstrualnom ciklusu i da tako i ostane,inace imam 22god.Unaprijed Vam hvala na odgovoru!

LIJEP POZDRAV!

15.12.2013. 17:55

Ne postoji šansa trudnoće ali zbog oskudnih menstruacija dobro bi vidjeti uzv pregledom.
Moguće je da se radi o anovulacijskim ciklusima, možda cista itd.

Ana214

15.12.2013. 17:55

Ja se izvinjavam napisala sam pogresne datume za posljednje 2 menstruacije.Dakle predzadnju sam dobila 9.11 a zadnja mi je bila sad 1.12,Jos jednom izvnite!

Ana214

15.12.2013. 18:40

Jos bih samo dodala na Vas odgovor na uzv da sam bila prije 6mj i da je bilo sve uredu..Zanima me da li je moglo doci do nekih vecih promjena u tom vremenskom periodu,jer za uzv se u mojoj bolnici ceka oko 1mj osim ako je hitni slucaj,naravno zakazacu pregled ali me zanima samo jos to mada se nadam da nemam razloga za zabrinutost.Puno Vam hvala i sve najbolje!

suzi1007

15.12.2013. 19:40

Dobar dan.. zanima me dali mogu ostati trudna ako mi decko svrsi ne u vaginu nego po unutarnjem dijelu vagine I onda prstima unese spermu u vagina..uz to su mi i plodni dani..hvala unaprijed s postovanjem

15.12.2013. 21:10

Ana, odgovor vrijedi i dalje.

15.12.2013. 21:10

Suzi ako ejakulat prstima unese u rodnicu svakako da je moguća trudnoća.

suzi1007

15.12.2013. 21:20

Doktore kolika je mogucnost da se tako ostane trudna? Otprilike. .dali ima takvih slucajeva?

ivan_12345

15.12.2013. 22:00

poz novi sam na forumu imam jedno pitanje
imao sam odnos sam djevojkom jedno tjedno samo! samo jednom je bilo bez zastite, ostalo smo stalno imali zastitu i kad treba da ejakuliram nikad to neradi u njoj ili u kondomu uvijek ga izvadim i nikad nisam u njoj ejakulirao, a sada me muci sto od danas djevojka ima glavobolju, ponekad joj e muka, kad ustane ima vrtoglaavice! jos da napomene u zadnjih nekoliko dana je prhladena i pije jake antibiotike
ako mozete odgovorit nadam se da nesmetam poz i veliko hvala unaprijed