Autor
|
Poruka
|
vrchava
|
19.01.2014. 20:45
Postovani hvala vam punoo , sad mi je punoo lakse
|
Dejan Šakoronja, dr. med.
|
19.01.2014. 21:15
Molim.
|
vannaaa27
|
21.01.2014. 18:35
Postovani, vec sam vam dvaput cini mi se pisala ali mi niste odgovarali, pa da vas opet pitam.. znaci decko i ja 3 mjeseca radimo na bebi ali nista. Menstruacija mi dolazi redovito svakog jedanestog, i traje po 4,5 dana. Ali ovaj mjesec dobila sam isto 11tog ali mi je trajala samo 2 dana i to dost slabija je bila nego uobicajno, dosta sam razdrazljiva, cudna sam sama sebi, rasplakala bi se za svaku sitnicu, umorna sam dosta,vec u 7 sati sam umorna i spava mi se dosta, i zna me malo boljet u doljnjem predjelu trbuha, i malo mi je znalo biti muka uglavnom..intuicija mi govori da bi mogla biti trudna jer se osjecam drugacije.. ali posto prosla dva mjeseca nije doslo do trudnoce,bojim se da nece doci ni ovaj put. sad, dali da napravim test trudnoce, ili? postoji li uopce sansa za trudnocom?`i dali je to krvarelje od 2 dana mozda bilo implantacijsko ili??
Unaprijed zahvaljujem!
|
|
21.01.2014. 21:50
Svakako napravite test. Moglo bi se raditi o implantacijskom krvarenju.
|
milena.p
|
23.01.2014. 19:15
Da li je test na trudnocu pouzdan ako mi menstruacija kasni 3 dana i proslo je 24 dana od odnosa? Radila sam ga jutros prvim urinom i negativan je da li mogu da budem sigurna da je pouzdan? Hvala
|
|
23.01.2014. 23:25
Pouzdan je svakako.
|
milena.p
|
23.01.2014. 23:40
Dakle mogu iskljuciti trudnocu?
|
|
24.01.2014. 09:40
Da.
|
ABVGD
|
24.01.2014. 11:00
Molim Vas da mi odgovorite na sledece pitanje. Dali se moze zatrudneti pri sex sa zastitom (kondom), a da pri tom dok traje sexualni cin se ne desi ejakulacija? Ako ejakulacija se desi kasnije kad partner skloni svoj penis iz vagine svoje partnerice i makne kondom sa njega, pa onda malo rucnom radom dodze do ejakulacija na ledzima njegove partnerke? Kondom nije proverjen dali je pukao zato sto nije se desila ejakulacija. Molim Vas na odgovor
|
|
24.01.2014. 11:55
Tim načinom šansa je samo teoretska.
|
ABVGD
|
24.01.2014. 12:05
To znaci da nema potrebe za brige?
|
|
24.01.2014. 21:00
Tako je.
|
ana2812
|
24.01.2014. 23:05
Poštovani,
Nadam se da ćete mi pomoći. Naime, proslog mjeseca sam imala peting s deckom gdje je doslo do kontakta spolnih organa, ejakulacije nije bilo ali ne znamo da li je bilo predejakulata. Ja sam nevina jos uvijek ali zanima me kolika je zaista vjerovatnoca da dodje do trudnoce. Par dana nakon petinga sam imala menstruaciju koja je trajala 3 dana i danas je 30. dan ciklusa i tek sam primijetila neki krvav iscjedak, mislila sam da se radi o menstruaciji ali jako je oskudno, mozda i previse. Da li bih se trebala brinuti ili je menstruacija koju sam dobila nakon petinga iskljucila mogucnost trudnoce? I da li mislite da je danas oskudno samo zato jer je mozda prvi dan:/<?
unaprijed hvala!
|
|
25.01.2014. 00:10
Poštovani,
Djevojka mi ima redovne cikluse(svakih 21 dan). Prošlu menstruaciju je imala 25.12.213, tako da je za ovaj mjesec očekivala 22.1.2014. Odnos bez zaštite smo imali, 10.1.2014, s tim da nisam ejakulirao u rodnicu, dakle uz prekinuti snošaj. Ima vaginalni iscjedak, nadutost u donjem dijelu stomaka, i osjetljivost grudi, kao predznake ciklusa, koje ima svaki mjesec, međutim, kasni joj već 3 dana, što je neobično u odnosu na ranije. Dosta je pod stresom, posljedni mjesec je promijenila sredinu i ishranu koja je uglavnom nezdrava. Radila je test, ali ne na jutarnji urin i pokazao se negativan. Kolike su šanse da je trudna?
Unaprijed hvala.
|
|
25.01.2014. 11:00
Ana ne radi se o trudnoći.
|
|
Pročitajte naše prijašnje postove o tome. Nemam namjeru se ponavljati svakih 3 dana.
Ako su ciklusi redoviti nema trudnoće tijekom menstruacije.
Nakon nje nastupaju neplodni dani.
|
manuela16
|
Póštovani,prije nekoliko dana sam vam pisala i rekla sam vam da sam 9.1.dobila kao prvidan mjesečnice i da je bilo smeđe,drugi dan je bilo kao normalno krv crveno je bilo,treci i cetvrti dan smede i peti nak skroz malo je jos bilo,neredovite su mi mjesečnice,imam spolni odnos sa kondomom i dečko kad treba svršit uvijek prekinemo odnos,prosli mj sam dobila 11.12. i trajala je do 15.12.,rekliste mi kad sam vam zadnji put pisala da ce menstruacija doci al evo danas je vec 25.1. i jos nema je,mozda je to kad samdobila ovaj mj 9.mozda je bila menstruacija pod upalom nekom,jucer i danas osjetim mučninu,vec par dana me u trbuh zna da zaboli,a grudi me vec jedno 12ak dana bole,čim ih pipnem boli,sto da radim? Sigurna sam da nije nijednom u mene ali sad me zabrinjavaa ta mučnina i to sto ovaj mjesec nisam normalno dobila,mozete mi vi rec jel mogucnost kakva trudnoce ili sta?
Ispričavam se zbog teksta predugog,unaprijed hvala.
|
Dalmatinka111
|
Poštovanje i pozdrav!! recite mi ako su mi bili plodni dani a imala sam odnos sa dečkom bez zaštite dali postoji mogucnost da san trudna??? Hvala
|
maja1001z
|
Postovani,
menstruaciju sam dobila 22.01. i prva dva dana menstruacija mi je bila obilnija nego inace i bila je popracena pms sindromima.. menstruacijr mi normalno traju 4 dana, rijetko 5.naime primjetila sam da je vec danas oskudnija nego inace i kao da ce prestati.nikad mi se nije dogadalo da mi tako rani zavrsi
Menstruacija iako jos uvijek osjrcam bol u predjelu stomaka kao i kod svake menstruacije. Takoder u tijeku sam lijecenja candide pa me zanima
Jel ovo moze biti popraceno tim? Takoder u velikom stresu sam zadnjih mjesec dana pa moze i to biti uzrok? Mogucnost trudnoće je iskljucena, nikada nisam imala
Spolni odnos niti mi je sperma ikad dosla u kontakt s mojom rodnicom...
|
zabrinuta345
|
25.01.2014. 13:15
Postovani doktore,
Imala sam nezasticeni odnos sa deckom ali nakraju se desilo da je slucajo ejakuiro po mojoj vagini ali samo izvana nakon sta smo to shvatili odmah smo to sve obrisali..nakon par sati imali smo zasticeni odnos i dva i pol tjedna nakon toga dobila sam menstruaciju ali sada sam stalno gladna stalno bi jelda bilo sta i osjecam stalni umor inace menstruacije mi je dosla 5.12 umjesto 9.12...postojli mogucnost da sam trudna?
Hvala unapjed!
|